Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alevesen arkadaşı tanımıyorum ama tebrik ediyorum rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin

saol canım benim ozaman sat 9 temmuz sanırım yumurtlama dönemim bu tarihten sonra 8 ve 16 gün arası

canım sayfanın başında araçlar var ordan ovulasyon tarihi hesaplamaya gir.. en son ki adet tarihini yaz orda çıkar yumurtlama haftan

bu topikte herkes kardeş gibi canım. aramıza biri daha katılır işte ne güzel :13::13:
evet ya cok hoşuma gitti allah gönlünüze göre versin inşallah
canım sayfanın başında araçlar var ordan ovulasyon tarihi hesaplamaya gir.. en son ki adet tarihini yaz orda çıkar yumurtlama haftan

baktım canım tam tahmin ettğim gbi bu ayda ramazan ya cok muhabbet olmuyor

Kızlar merhabalar, uzun zaman oldu görüşmeyeli... Ben hala hamile kalamadım, 38s ve seesozden ilk size baktım, siz de kalamamışsınız canlarım... Rabbbim yardımcımız olsun, özledim sizi.

kuzucum ben sana demıstım hersey guzel olucak tadını cıkar hamılelıgın dıye dr un bosu bosuna korkuttu senı tebrık edıyorumm Rabbım dewamını getırsın ınsallah

kızlar merhaba doktora gittim ve ultrasonda bebişimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında 5+5 günlük miniğim

kızlar profil altında çıkan hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz

kaç yaşındasın batın ne?
günlük hayatımızda biriyle tanıştığımızda merhaba adın ne kaç yaşındasın nerelisin vs deriz.Burda da kaç yaşındasın batın ne diyoruz çok hoşuma gitti yaa süperdi

kızlar meraba
adetin 5. günü çok merak ediyorum acaba miniğim ne zaman gelecek göbüşüme
ramazan ayında biraz zor tabi bu umudum ağustos benim olmadı eylül
rabbim aratmadan nasip eder inşallah

hamiş arkadaşları tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah

yılmak yok devam inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin ....

gelir inş göbüşüne bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…