• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba doktora gittim ve ultrasonda bebişimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında 5+5 günlük miniğim

kızlar profil altında çıkan hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz

Canim senin profilinde zaten var takvim cikiuo ama 7 haftalik gorunuyo sen 5+5 diyorsun

alevesenin kaçıncı denemesiydi kızlar bu bilen varmı :44::44:

kızlar merhaba doktora gittim ve ultrasonda bebişimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında 5+5 günlük miniğim

kızlar profil altında çıkan hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz

ayyy yeriz o bebişi biz yaa...Allah kucağına almayı nasip etsin inşşş:16::16:

kızlar meraba
adetin 5. günü çok merak ediyorum acaba miniğim ne zaman gelecek göbüşüme:16::16::49::49::49:
ramazan ayında biraz zor tabi bu umudum ağustos benim olmadı eylül
rabbim aratmadan nasip eder inşallah

hamiş arkadaşları tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah

canım ramazanda bizde durduk yaa...4 gündür sohbet muhabbet olmadı...ama azimliyim bugün olacakkk :kkk::kkk:

günlük hayatımızda biriyle tanıştığımızda merhaba adın ne kaç yaşındasın nerelisin vs deriz.Burda da kaç yaşındasın batın ne diyoruz çok hoşuma gitti yaa süperdi:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9: bu güzell

bende seni çok seviyorummm şekerimmmm :16::16::16: senin BAT ne zaman şekerimm..benim 31 temmuz ama bu ay maç falan yok doğal olarak golde yok :1::1:[/QUOTE)
:9::9::9::9::9::52::52::52::52::52:cok güldüm ben bu ay 9 adet oldum 5 gün sürdü sanırım bat 3 ağustos felan bu hafta yumurtlama dönemim fakat mübarek ay bide taşıncaz hiç umudum yok bendede aynı :36::36:

:9::9::9::9::9::52::52::52::52::52:cok güldüm ben bu ay 9 adet oldum 5 gün sürdü sanırım bat 3 ağustos felan bu hafta yumurtlama dönemim fakat mübarek ay bide taşıncaz hiç umudum yok bendede aynı :36::36:

bende şimdi baktım...perşembe, cuma, cumartesi, pazar, pazartes, salı, çarşamba yumurtlama dönemimmiş..bugün en yükseğiymiş kimse tutmasın beniiii :kkk::kkk::10::10::10: ama 4 gün boşa gitti yawwww:31::31::31::31:

Son düzenleme:
Bebeğin muhtemel tarihini yazınca 7 hafta gözüktü anlamaadım en son regl 1 haziran şaşırdım bende doktorun dediği 5+5

Canim ultrasonda mm gore bakiyolar ondan 5+5 hesaplayicilarsa sattan itibaren hesapliyo makinadan makinaya bile degisir baska biryerde ultrasona girsen ondada baska cikar takilma sen buna ultrasondakini baz al ona gore tarihini degistir programdada 5+5 i ayarla

Herkese meraba kuxlarrrr nasilsiniz...bisuru yeni arkadaslar katilmis...38s sende bayadir sohbetlere pek katilmaz olmyssun...ben dun kirmizikari gordum malesefff :(( esim cok uzuldu onun bu kdr istekli olmasi haliyle beni etkiliyo hayirlisi ne diyelim..artik baska aya kaldi umutlar...alavesen hamileymis cok sevindimmm en kisa zmnda bizlere insallah

bende şimdi baktım...perşembe, cuma, cumartesi, pazar, pazartes, salı, çarşamba yumurtlama dönemimmiş..bugün en yükseğiymiş kimse tutmasın beniiii :kkk::kkk::10::10::10: ama 4 gün boşa gitti yawwww:31::31::31::31:

:16: hesap yapinca olmuyo bende bu ay sadece 3 gun muhabbet ettikhele bi kere tam muhabbete basliycaz misafir geldi kapiyi acmiyoruz ya israrla cepten ariyolar artik vazgectik

:16: hesap yapinca olmuyo bende bu ay sadece 3 gun muhabbet ettikhele bi kere tam muhabbete basliycaz misafir geldi kapiyi acmiyoruz ya israrla cepten ariyolar artik vazgectik

o misafiler yokmu o misafirlerrr :47::47: habersiz gelirler birde tel açarlar ulen müsait değiliz işte hadi gidinnn :33::33:

Back
X