- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
kızlar merhaba doktora gittim ve ultrasonda bebişimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında 5+5 günlük miniğim
kızlar profil altında çıkan hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz
ayy yesinler bebişini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba doktora gittim ve ultrasonda bebişimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında 5+5 günlük miniğim
saol kuzum tsk ederim sendemi bebiş bekliyon hamişmisin![]()
Bebis bekliyom canim :) ilk denemeyi yaptik batim 17 sinde gun sayiyoruz bakalim hayirlisi
Canim senin profilinde zaten var takvim cikiuo ama 7 haftalik gorunuyo sen 5+5 diyorsun
kızlar meraba
adetin 5. günü çok merak ediyorum acaba miniğim ne zaman gelecek göbüşüme
ramazan ayında biraz zor tabi bu umudum ağustos benim olmadı eylül
rabbim aratmadan nasip eder inşallah
hamiş arkadaşları tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah
günlük hayatımızda biriyle tanıştığımızda merhaba adın ne kaç yaşındasın nerelisin vs deriz.Burda da kaç yaşındasın batın ne diyoruz çok hoşuma gitti yaa süperdi![]()
şirinemmm hoşgeldinnnn![]()
hosbulduk kader arkadaşım seviyom seni muck![]()
bende seni çok seviyorummm şekerimmmmsenin BAT ne zaman şekerimm..benim 31 temmuz ama bu ay maç falan yok doğal olarak golde yok
[/QUOTE)
cok güldüm ben bu ay 9 adet oldum 5 gün sürdü sanırım bat 3 ağustos felan bu hafta yumurtlama dönemim fakat mübarek ay bide taşıncaz hiç umudum yok bendede aynı
![]()
cok güldüm ben bu ay 9 adet oldum 5 gün sürdü sanırım bat 3 ağustos felan bu hafta yumurtlama dönemim fakat mübarek ay bide taşıncaz hiç umudum yok bendede aynı
![]()
Bebeğin muhtemel tarihini yazınca 7 hafta gözüktü anlamaadım en son regl 1 haziran şaşırdım bende doktorun dediği 5+5
bende şimdi baktım...perşembe, cuma, cumartesi, pazar, pazartes, salı, çarşamba yumurtlama dönemimmiş..bugün en yükseğiymiş kimse tutmasın beniiiiama 4 gün boşa gitti yawwww
![]()
bugunu kaçırma kuzum evide taşıdın müsait yani kafa rahat
![]()
bende şimdi baktım...perşembe, cuma, cumartesi, pazar, pazartes, salı, çarşamba yumurtlama dönemimmiş..bugün en yükseğiymiş kimse tutmasın beniiiiama 4 gün boşa gitti yawwww
![]()
hesap yapinca olmuyo bende bu ay sadece 3 gun muhabbet ettikhele bi kere tam muhabbete basliycaz misafir geldi kapiyi acmiyoruz ya israrla cepten ariyolar artik vazgectik
hesap yapinca olmuyo bende bu ay sadece 3 gun muhabbet ettikhele bi kere tam muhabbete basliycaz misafir geldi kapiyi acmiyoruz ya israrla cepten ariyolar artik vazgectik
kaçırmamm kaçırırmıyımm hiçççhakkaten bende beyazımsı birşey gelior demekki doğru bu hesaplamalarrrr
![]()