kızlaaar hadi bir şey söyleyiiin! hamilemiyiiimm? 2. çizginin koyu renkte mi olması gerekiyor?
evet canım hamilesin....alev de silik çizgiyi gördü iki güne kadar kan testi yaptırdı...ve kesinleşti bence yarın git kan ver...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar hadi bir şey söyleyiiin! hamilemiyiiimm? 2. çizginin koyu renkte mi olması gerekiyor?
koyu olmasına gerek yok bence silik olması yeteeerr.. sen yarın sabah kalkınca bir test daha yap bakalım ne olacak...kızlaaar hadi bir şey söyleyiiin! hamilemiyiiimm? 2. çizginin koyu renkte mi olması gerekiyor?
selam kızlar nasılsınız.....![]()
selam kızlar nasılsınız.....![]()
Selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?
Yoksun sanırım epeydir...
Canım çok sevindim hayırlı olsun.. Haftanın 2. güzel haberi
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın bakalım?
iyiym canım :)özledim sizi ya bi açık bulamıyorum :)
Bizde seni özledik canım.. Gece pek girmiyor sanırım kimse gündüz gel sen![]()
öyle yapayım valla :)sen hamiş misin kuzum![]()
koyu olmasına gerek yok bence silik olması yeteeerr.. sen yarın sabah kalkınca bir test daha yap bakalım ne olacak...
tutma beniii halay çekmem lazımmmmm
lilililililililililililiililililiilili![]()
yok kısss bakim dedim ne yazıyo bu dönem debende kırmızı kart yedim
![]()
iyiym canım :)özledim sizi ya bi açık bulamıyorum :)
yok kısss bakim dedim ne yazıyo bu dönem debende kırmızı kart yedim
![]()
senin bat ne zmanbenim stresten hiç şaşmayan adetim 5 gün şaştı ya bu ay hiç hamile kalamıyorum gibi davrancam
![]()
Benim şimd 28 temmuz canım.. Benimde stressten hiç şaşmayan adet 2 gün şaştı.. beklemekte çok kötüymüş ama test yapıyorum negatif çıkıyo bi yandan da adet gelmiyo![]()