Silik olması da yeterli canım.. Yarın sabahtan hemen kan testine git bence kesinleşsin![]()
ben koyu bir çizgi çıkacak diye bekliyordum ya o yüzden sanki inanamıyorum yaa! hafta sonu doktora gidedceğim inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik olması da yeterli canım.. Yarın sabahtan hemen kan testine git bence kesinleşsin![]()
Canım çok sevindim hayırlı olsun.. Haftanın 2. güzel haberi
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayneeeen öyle oluyorrr tebrik ederim tatlımmmm :)
bence pozitifff![]()
gideceğim doktorların ikiside aynı hastanede tanınmış iyi doktorlar. en erken tarihli ilk gittiğim doktordan gün alabildim diğer doktor için 1 ay sonrasına gün verdiler çok doluydu. o da 29na işte. kısmetse ona devam etmeyi düşünüyorum. evet 2 3 gün önemli değil ama ben adet tarihinden önceyi göstermesini anlayamadım sonra olsaydı geç döllenme derdim. aklıma şey geliyo. hani günün geçti deyip çağırıyolar suni sancı veya sezeryana alıyolar ya korkum o. ben normal doğum düşünüyorum bi sorun olmazsa eğer.
kızlar az önce test yaptım. sabah yapmak en doğrusuymuş ama ben dayanamadım ve yaptım. ve 2. çizgi çıktı:)
ama diğeri gibi koyu değil silik bir çizgi sizce bu pozitif mi oluyor?
herkese teşekkür ediyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.erken öğrenmem kötü oldu haftasonu stres yaşadım şimdi de usg de görüp sonra kalp atışlarını duymak istiyorum Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah.
her zaman dualarımda olacaksınız sizler de dua edin bana kalp atışına kadar merakta olacağım.
yazılanları okudukça gözlerim doldu iyi ki varsınız darısı hepinizin başına
kızlarrr test yaptım pozitif cıktı yanlış degilse hamileyimmmmRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.
tebrık ederım cnm
teşekkür ederim ama doktora gtmeden emin olmıım dimi
eger ıkıncı cızgı çıktıysa kesın hamılesın bence sevın buna![]()
inşallah canm ikinci çizgiyi cok net gordum ama işte yanlış olur dıe yarın ılk işim doktora gtmek:))
hadı bakalım hayırlı haberlerını bekliyoruz cnm
kızlarrr test yaptım pozitif cıktı yanlış degilse hamileyimmmmRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.
teşekkür ederimmm :)))) ama doktora gtmeden emin olmıım dimi