oh oh iyi maşallah Allah hiç bozmasın keyfini
ben de iyiyim şekerim 10. gün yumurtlamam mümkün mü acaba??
dün kasık ağrılarım vardı ve beyaz akıntım geldi..üşüttüm mü yumurtladım mı?
kolay gelsin canım kendini çok yormamaya çalış olur mu canım?
kız senin umudun nasıl bi umut bu ay olmayacak gibi diyosun.. ben de olabilir dedim
kırılsın bence o umut
sağol bebeğimoh oh iyi maşallah Allah hiç bozmasın keyfini
ben de iyiyim şekerim 10. gün yumurtlamam mümkün mü acaba??
dün kasık ağrılarım vardı ve beyaz akıntım geldi..üşüttüm mü yumurtladım mı?
:
Gunaydin canim ve cani gonulden amiñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben kan ve idrar tahlili vermiştim yaa hastaneye gittim bugün doktor idarda epitel bol miktarda bol sıvı tüketmen lazm dedi :S bebek işini ertelemk hiç istemiyorum ama ertelesem mi ki?
ben bi yemk koyup geliyim kızlar
yanlış anladım deseneee.. ben bu ay hani bekliorm ama önümüzdeki ay kesin diyorum hayırlısıyla tabi abim kadın doğum uzmanı dün dayanamadım aradım yeğen yokmu diyo biz beceremiyoruz yaa dedim doğuştan pko lu oldğm için bana bi ilac önerdi. hem kilo vermem hemde daha rhaat gebe kalmam için zaten evlenmeden önce de sürekli diodu sen ilacı kullan hemen hamiş kalırsın diye.. çok pis gaza geldim abimi yeğensiz bırakmamaklıyımm
sağol bebeğim
evet tatlım olabilir sen değerlendirmeni yap ne olur ne olmaz
Tebrikler canim bu hafta cok bereketli basladi hep boyle sursun insallah
Benim kırmızılar geldi ooff off
üzgünüm ama ilk kötü haber benden testim yine negatif çıktı. işin ilginç yanı hala adet olmadım. bugün 5. gün
günaydın kızlarr :)
hamiş haberleri gördüm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..darısı bizlere olur inşallah :)
kızlar sizden yardım istiyorum benm adetim bitmek üzere ne zaman eşimle muhabbet edeyim yardım edin :)
canım hala olmadıysan gec dollenme bence ama annenı dınle ve kafana takma baska seylerle ilgilen cık gez alısverıs yap ne bılım bole düşünüp durma ben randevu bulamadım yarın sabah gtcem inş.
yok valla olmadım hala. evden dışarı çıktığım yok ki. oruçluyum ya yorulmak istemiyorum, eşime diyorum gideyim falan yere alınacak bişe olunca yok diyo yorulma ben gelirken alırım diyo :) randevunu netten alsana ben hastaneye gidecğm zaman bi gün önceden alıyodum randevu
selammm kızlarrr
ayyy kullandığım ilaçtan oluyo sanırım çok fena halsizlik oluyo bende ilacı aldıktan sonra birkaç saat uyursam veya hiç kalkmadan yatarsam çok sorun olmuyo ama ayaktaysam ölüp bitiyorum kolumu zor kaldırıyorum sabah ve geceye çözüm buldum ama öğlen napıcam bilmiyorum:26:
canım yararı olurmu bılmıorum ama ben hem reglımı hemde yumurta takıbımı ogrenmek için telefondan google playerdan regl takvimi programını indirdim ve bu ay çift çizgiyi gördüm yarında doktora gitcem bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
ben de geldim ben de ben de
:13::13::13:
slm canım çok geçmiş olsun ya doktoruna sorsaydın bi arayıp.. çok yan etkisi var deseydin ya:13:
ben de geldim ben de ben de
:13::13::13:
çok teşekkür ederim canım ne bilim aramadım yaa aramak geldi aklıma ama mecbur kullanmam gereken bi ilaç kullanma der mi ki :26:
:97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?