Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlış anladım deseneee.. ben bu ay hani bekliorm ama önümüzdeki ay kesin diyorum hayırlısıyla tabi abim kadın doğum uzmanı dün dayanamadım aradım yeğen yokmu diyo biz beceremiyoruz yaa dedim doğuştan pko lu oldğm için bana bi ilac önerdi. hem kilo vermem hemde daha rhaat gebe kalmam için zaten evlenmeden önce de sürekli diodu sen ilacı kullan hemen hamiş kalırsın diye.. çok pis gaza geldim abimi yeğensiz bırakmamaklıyımm

sağol bebeğim
evet tatlım olabilir sen değerlendirmeni yap ne olur ne olmaz

Gunaydin canim ve cani gonulden amiñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım sen nasılsın bakalım:13:

Sende iyi ki varsin canim

Ayrica bol su icerek atabilirsin bebisi erteleme derim cunku zaten ne zaman olacagini bilmiyorsun ki bide ertelemeye gerek yok benim fikrimce tabi

ay hadi bakalım hemen al kullanmaya başla bizim ailede kadın doğumcu olsa rahat bırakmazdım heralde her dakika bir soru sorardım

sağol bebeğim
evet tatlım olabilir sen değerlendirmeni yap ne olur ne olmaz

yaptım bilenee

üzgünüm ama ilk kötü haber benden testim yine negatif çıktı. işin ilginç yanı hala adet olmadım. bugün 5. gün

canım hala olmadıysan gec dollenme bence ama annenı dınle ve kafana takma baska seylerle ilgilen cık gez alısverıs yap ne bılım bole düşünüp durma ben randevu bulamadım yarın sabah gtcem inş.

canım yararı olurmu bılmıorum ama ben hem reglımı hemde yumurta takıbımı ogrenmek için telefondan google playerdan regl takvimi programını indirdim ve bu ay çift çizgiyi gördüm yarında doktora gitcem bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

canım hala olmadıysan gec dollenme bence ama annenı dınle ve kafana takma baska seylerle ilgilen cık gez alısverıs yap ne bılım bole düşünüp durma ben randevu bulamadım yarın sabah gtcem inş.

yok valla olmadım hala. evden dışarı çıktığım yok ki. oruçluyum ya yorulmak istemiyorum, eşime diyorum gideyim falan yere alınacak bişe olunca yok diyo yorulma ben gelirken alırım diyo :) randevunu netten alsana ben hastaneye gidecğm zaman bi gün önceden alıyodum randevu

selammm kızlarrr
ayyy kullandığım ilaçtan oluyo sanırım çok fena halsizlik oluyo bende ilacı aldıktan sonra birkaç saat uyursam veya hiç kalkmadan yatarsam çok sorun olmuyo ama ayaktaysam ölüp bitiyorum kolumu zor kaldırıyorum sabah ve geceye çözüm buldum ama öğlen napıcam bilmiyorum:26:

dun baktım netten full doluydu cnm bnde yarına alabıldım ancak o zamn evde oyalan cnm yemek yap arkadaslarını davet et ne bılım o zamn dusunmezsın ben 4 gün düşünmedim stres ertelttırıo

slm canım çok geçmiş olsun ya doktoruna sorsaydın bi arayıp.. çok yan etkisi var deseydin ya:13:

Canim senin kacinci denemendi :)

ben de geldim ben de ben de
:13::13::13:

hoşgeldinnn

slm canım çok geçmiş olsun ya doktoruna sorsaydın bi arayıp.. çok yan etkisi var deseydin ya:13:

çok teşekkür ederim canım ne bilim aramadım yaa aramak geldi aklıma ama mecbur kullanmam gereken bi ilaç kullanma der mi ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…