- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
evet gerçekten çok zor yahiç takmadan devam edebilsek neyse ama buraya da takıldıkça daha da takıyorum kafaya
Burdaki belirtileri okuduktan sonra hepsi bende oldusuan sadece esimin onsezisine guvenmek istiyorum ben lasiklarim agriyo dedikce hamilesin oncekindede boyleydin sen yuzunden belli diyor ama sabir bende tam tersine burda bekleyipte olmayanlari okuyunca umudumu azalttim hatta yeni ay icin planlar bile yapiyorum
herkese kocamannnn bi günaydın diyorum ve bu hamilelik bereketinin bizede bulaşmasını diliyorum
hoşgeldin bebişimmm nasılsın? sen niye geç kalkıyosun bakim?
Otomatik hesaplayicilarin ve doktorlarin kullandigiyontemin matematigi ;
28-14= 14
14-3= 11.gun
14+3= 17.gun
(12-14-16 gunleri asla kacirma)
Adetinin ilk gununden sayiyorsun 11 ile 17 gunler arasi ihtimalin oldugu gunler adet dongusu uzun 32 hun felan olanlardada 3 ekleyip cikarmak yerine 5 ekleyip cikariyorsun
Ama bu hesaplar bedeninin degisimini bilemedigi icin sen iki gunde bir yap bende regl oluyum bu ay oyle yapcam :)
hoşbuldum bebeğim iyiyim sen nasılsın
valla erken kalktım bugün ama keyif yaptım azıcık ondan geç geldim
hoşbuldum bebeğim iyiyim sen nasılsın
valla erken kalktım bugün ama keyif yaptım azıcık ondan geç geldim
günaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:günaydın canm hoşgeldin :)
iyiyim bebek..ohh yap yap şekerim keyfin yerine gelmiş işte ne güzel
günaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:
evet valla bugün keyfim gayet iyi
senin keyfin nasıl peki kuzucum
günaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:
nasıl olayım canım yaa iyiyim şükür..kayınvalidem taşınıyo yarın bugünde temizlik var eve geçmek için hbr bekliyorz işte :S
olabilir.. herşey nasip işi.. ben böyle mutlu oluyorummm canım. umudumu kırmak zorunda mısın??içindeki sesin yanılma payı yüksek tatlım
sormayı unutmuşum sen nasılsın yahu :)
senin ne kadar gecikti. doğrudur insan bi süre sonra umudu yitiriyor. bende aynıyım artık. zamana bırakmak en iyisi
oh oh iyi maşallah Allah hiç bozmasın keyfinigünaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:
nasıl olayım canım yaa iyiyim şükür..kayınvalidem taşınıyo yarın bugünde temizlik var eve geçmek için hbr bekliyorz işte :S
kız senin umudun nasıl bi umut bu ay olmayacak gibi diyosun.. ben de olabilir dedimolabilir.. herşey nasip işi.. ben böyle mutlu oluyorummm canım. umudumu kırmak zorunda mısın??
herkese kocamannnn bi günaydın diyorum ve bu hamilelik bereketinin bizede bulaşmasını diliyorum
Benim reglim yarin canim ama bu ay uc kere muhabbet ettik ihtimal dusuk umudum az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?