Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın fıstıklar dün ne güzel 4 tane haber aldık
her gün böyle gidersek topicte hamiş olmayan kalmayacak

bu arada tebrik edemediğim hamiş arkadaşlarımı kutlarım Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

içimden bi ses bu ay olmıcam ama önümüzdeki ay hamiş kalıcam diyo sizce içimdeki ses yanılırmı ki

günaydın kızlarr :)
hamiş haberleri gördüm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..darısı bizlere olur inşallah :)
kızlar sizden yardım istiyorum benm adetim bitmek üzere ne zaman eşimle muhabbet edeyim yardım edin :)

üzgünüm ama ilk kötü haber benden testim yine negatif çıktı. işin ilginç yanı hala adet olmadım. bugün 5. gün

Stres yapma canim o yuzdende gecikir benim ablamin cubuk testleri hep negatif cikti kan yaptirdi sekizinci gundu pozitif cikti vardir herseyde bir hayir uzulme beklemek zor biliyprum

Canim gunaydin bence ihtimallere birakma reglin bitiminden sonra iki gunde bir muhabbet et boylece yumurtlamaagunu streside yasamazsin. Kac gunde bir dongun bide

bu arada ramazan daloyısıyla kayınvalidemlerde kalıyoruz ve evi taşıcaz..dün eşyaları topladık komple bugün eve temizliğe gidicez yarında eşylar taşınacak :S:S
zorlu bi süreç beni bekliiyo yani

Stres yapma canim o yuzdende gecikir benim ablamin cubuk testleri hep negatif cikti kan yaptirdi sekizinci gundu pozitif cikti vardir herseyde bir hayir uzulme beklemek zor biliyprum

ya ister istemez sakin olamıyosun bebeği geçtim adet olmamak sinirlerimi bozuyor.
stres yapmamaya çalışıyorum ama güçlü bi şekilde hamile olduğumu hissediyorum.
kan testi de yaptırcam ama zamanını bilemiyorum ne kadar da beklesem diye düşünüyorum.
eşimde üzülmemek için adet olacağıma inanıyor
hayırlısı canım hayırlısı.

canımm stres yapma biliyorum kolay değil ama kendine hakim ol
ben adetimin gecikmesinden 7gün sonra kanda var yok testi yaptrmıştım çıkmıştı sonuç..

Yardiminiza ihtiyacim var
5 gun ince kasiklarim cok agriyordu simdi sadece sol kasigim bicak saplanir gibi agriyor ara ara sonra geciyor ama sut beyazi akintim var son uc gunden beri cok yogun adetime bir gun var ve normalde bir gun onceden kahverengi lekeler gelirdi simdi yok acaba mantar mi oldum ama hoc kasintida yok

canımm stres yapma biliyorum kolay değil ama kendine hakim ol
ben adetimin gecikmesinden 7gün sonra kanda var yok testi yaptrmıştım çıkmıştı sonuç..

sağol canım biraz daha beklemekte fayda var o zaman. annemde 20sine kadar bekle diyor da işte sabırsızım çok :105:

hmm tamam öyle yaparız napalım :)
28gün tatlım..

Otomatik hesaplayicilarin ve doktorlarin kullandigiyontemin matematigi ;
28-14= 14
14-3= 11.gun
14+3= 17.gun
(12-14-16 gunleri asla kacirma)

Adetinin ilk gununden sayiyorsun 11 ile 17 gunler arasi ihtimalin oldugu gunler adet dongusu uzun 32 hun felan olanlardada 3 ekleyip cikarmak yerine 5 ekleyip cikariyorsun

Ama bu hesaplar bedeninin degisimini bilemedigi icin sen iki gunde bir yap bende regl oluyum bu ay oyle yapcam :)

sağol canım biraz daha beklemekte fayda var o zaman. annemde 20sine kadar bekle diyor da işte sabırsızım çok :105:

Herkes ister istemez sabirsiz oluyo cnm bekledigimiz olmasini umut ettigimiz var . Once regli bekle gecikince testi bekle sonra kani bekle kadin olmak zor

Herkes ister istemez sabirsiz oluyo cnm bekledigimiz olmasini umut ettigimiz var . Once regli bekle gecikince testi bekle sonra kani bekle kadin olmak zor

evet gerçekten çok zor ya hiç takmadan devam edebilsek neyse ama buraya da takıldıkça daha da takıyorum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…