fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basınayenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll
aynen canım progeston herkes günde 1 veya 2 tane alıyo sabah akşam bana 3 kez verdi çok ağır geliyo bana sanırım
ama Allah başka dert vermesin katlancam mecburen
amin inş. dualarım sizinle canımm sizde duanızda unutmayın :)
Amin canim insallah sende cok aaglikli ve rahat bi hamilelik gecirirsin
Amin canim ben iki kere kullaniyodum hemde dis kanamaydi benim bildigin adet kanamasi gibi ihmal etme canim bebisinin tutunmasi icin ona ihtiyaci var doktor kanaman var dediginde cok uzuldum uzulme kalpi atiyo yasiyo bunun icin stres yok demisti ama ben kani gordukce agladim zirladim oysa ki 9 ay kanamasi olup doguranlar var asla morelini bozma ve ihmal etme bosver uyu yeter ki bebisin sende kalsin. Hem kanamana bakar tekrar dusurur dozu sonrasinda
ıyıyım fıstıgım neolsun ıstee ara ara bı dis agrısı gelıo gıdıo ole zaman gecırıyoruz gun sayıyoruzziyiyiz kuzucum sen ne yapıyosun nasılsın
evet dün güzel geçti inşallah herkes hamile kalacak allahın izniyle
sağol canım teşekkür ederim doktora ulaşamıyorum bi türlü kalkıp gitmeye de halim yok. dediğin gibi ona bişey olmasın Allah onu korusun. ihmal etmiyorum mutlaka alıyorum ama uyusam sersem oluyorum uyumasam daha beter. şikayet etmek de istemiyorum aslında Rabbim'e şükür olsun yine. annelik zor katlanmak zorundayım
ıyıyım fıstıgım neolsun ıstee ara ara bı dis agrısı gelıo gıdıo ole zaman gecırıyoruz gun sayıyoruzz
Olmaz canim korkma dualarim seninle ne demisler dunya dua ile ayakta dururmus Rabbim ol dedi oldu rabbiime emanrt butun bebisler. Benim bebisim gibi melek olanlarinda Allah annelerine sabir versin ve cok bekletmeden hayirlisiyla evlat versin
slm kıslarrrrrrrrr napıyosunuz annişler anne adayları benim bu ay hiç umudum yok taşınıyoruz adama cok kızgınım gebertecem
senin adamo bende yolucamm yaniiii
burda kaldım evim eşyalarım öle gidiyor
neyse kuzum boşver sıkma artık canını...yapsınlar etsinler...Allah akıl versin insanlaraaa
tamam canım teşekkür ettim
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişlerben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza
hoşgeldin şekerim nasılsın?fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basınayenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll
selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnnslm kıslarrrrrrrrr napıyosunuz annişler anne adayları benim bu ay hiç umudum yok taşınıyoruz adama cok kızgınım gebertecem
hamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?
hoşgeldin şekerim nasılsın?
selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnn
hamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?
hoşgeldin şekerim nasılsın??
iyiyim anacım sen nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?