Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonunda bende gordum kırmızılarıı.. Bırdaha kı aya kaldı bakalım bu sefer gunum gecmeden test mest yok burda gaza gelmezsem tabıı

bilmem belki bebişim yapıyodur:13::13::13::13::13:

ayyy inşallah tatlım yaaaa

ooyyy paşa mı geliyomuş hayırlı olsun canımm

çok saol canım evet aramızda 1 gün var görünüyor. ama benim anlamadığım birşey var ultrason ile benim hesabım arası 2 gün oynuyor. sizce hangisini dikkate almalıyım?

bana da 2 gün farklı söyledi doktor neye göre hesaplıyolar bilmiyorum ama burda bi arkadaş söylemişti bebeğin büyümesine göre sonradan tarihi değiştiriyolarmış sanırım hayırlısı artık

sonunda bende gordum kırmızılarıı.. Bırdaha kı aya kaldı bakalım bu sefer gunum gecmeden test mest yok burda gaza gelmezsem tabıı

üzülme canım bu ay olmadıysa bidahaki ay inşallah canını sıkma

Ben evlendikten sonra anlamostim bu yumurtlama donemini bekarken hic fark etmedim ama artik siviyi takip etmiyorum bile cunku scayip belli oluyor mesela bu ay ikisindeydi. Kismet bakalim insallsh tutturmusumdur

Benim de 2siydi zaten evlilik yıl dönümüydü ve boş geçmedi inşallah tutmuştur senin de benimde :) tabi ki diğer arkadaşlarında. Senin bat 17simiydi

fındıkkabugu cok ıyısın tesekkur ederım. Bakalım bıdahakı ay ımarım daha sakın olurum

Benim de 2siydi zaten evlilik yıl dönümüydü ve boş geçmedi inşallah tutmuştur senin de benimde :) tabi ki diğer arkadaşlarında. Senin bat 17simiydi

Gunaydinnn herkese

Evet canim batim 17 si yani bugun gormem lazim kirmizilari ki gorcemde belli belirtiler o yonde ins senin tutmustur

Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?

Bi hamis kalalim bi doguralimda fitlesiriz tekrar insallah bu ayi bos gecirmeyizde agustosta hamis oluruz zira benim bu aydan umudum yok bugun kesin kirmizilari gorurum

Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.

günaydın canım ya ben de gece aynı saatlerde uyanıyorum bir daha uyku tutmuyor sabah da 5 de uyuyorum bu saatlerde yine ayaktayım.bende belirtiler hep ters sanki.ama midem çok gazlı ve sancılıydı bu gece şu an bile gergin zor hareket ediyorum,mideyi aç bırakmamak gerekli canım ben normalde de mide hastasıyım aç kaldığı gibi ağrı sancı şişkinlik yapardı.

benımde öle canım mıdek çok fena ekşiyo ve bulanıyooo senın kaç haftalık:44:

bende sabahları erken kalkıyorum gecede geç uyuyorum ama butun gun uyukluyorum sanırım hamıleleık bıraz uyku yapıyo ama vücudum onun heyecanıyla dırenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…