bilmem belki bebişim yapıyodur:13::13::13::13::13:
erkekmıs
çok saol canım evet aramızda 1 gün var görünüyor. ama benim anlamadığım birşey var ultrason ile benim hesabım arası 2 gün oynuyor. sizce hangisini dikkate almalıyım?
sonunda bende gordum kırmızılarıı.. Bırdaha kı aya kaldı bakalım bu sefer gunum gecmeden test mest yok burda gaza gelmezsem tabıı
Ben evlendikten sonra anlamostim bu yumurtlama donemini bekarken hic fark etmedim ama artik siviyi takip etmiyorum bile cunku scayip belli oluyor mesela bu ay ikisindeydi. Kismet bakalim insallsh tutturmusumdur
ayyy inşallah tatlım yaaaa
ooyyy paşa mı geliyomuş hayırlı olsun canımm
bana da 2 gün farklı söyledi doktor neye göre hesaplıyolar bilmiyorum ama burda bi arkadaş söylemişti bebeğin büyümesine göre sonradan tarihi değiştiriyolarmış sanırım hayırlısı artık
üzülme canım bu ay olmadıysa bidahaki ay inşallah canını sıkma
Benim de 2siydi zaten evlilik yıl dönümüydü ve boş geçmedi inşallah tutmuştur senin de benimde :) tabi ki diğer arkadaşlarında. Senin bat 17simiydi
Bi hamis kalalim bi doguralimda fitlesiriz tekrar insallah bu ayi bos gecirmeyizde agustosta hamis oluruz zira benim bu aydan umudum yok bugun kesin kirmizilari gorurumteşekkür ettim tavsiyen için canım..valla benim boy 1.70 kilo da 70-72 arasında gelip gelip gidiyo..bende düğünden önce sporla baya fit görünüyodum ama düğünden sonra bazı sebeplerden dolayı kendime bakma fırsatım olmadı malesef :S
Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?
Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?
günaydın canım ya ben de gece aynı saatlerde uyanıyorum bir daha uyku tutmuyor sabah da 5 de uyuyorum bu saatlerde yine ayaktayım.bende belirtiler hep ters sanki.ama midem çok gazlı ve sancılıydı bu gece şu an bile gergin zor hareket ediyorum,mideyi aç bırakmamak gerekli canım ben normalde de mide hastasıyım aç kaldığı gibi ağrı sancı şişkinlik yapardı.
herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydınnn hanımlarrrrr
günaydıııın şekerleeeeeeeeergünümüz güzel geçsin inşallaaaaah
günaydıııın şekerleeeeeeeeergünümüz güzel geçsin inşallaaaaah
Naposunuzz bakimmm allah iyilik versin
Günaydın canlarım....Nasılsınız bakalımmm
Gunaydin sekerim sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?