Hadi gozunaydin bu cinsiyet ogrenmekte hamilelikogrenmek kadar heyecanli .
Buschy canim seninkinin cinsiyeti ne zaman belli olcak seninki kiz gibime geliyo
şimdi ilk ilacımı ictimmmmmben de ben de ben deeee
şimdi ilk ilacımı ictimmmmmhadi bakalm hayrlısıııııı
net gitti canım şimdi gördüm yazdığını...herkes erkek diyo ama şimdilik bilimsel olarak kanıtlanmış bişey yokpazartesi gidicez inşallah gösterir :13::13::13:
Diaformin içiyorum canımmm. insülin direncini kırmak için mi ne.. walla abim kadın doğum doktoru bayadır konuşmuyorduk dün aradı onla konuştum ben doğuştan pko luyum. anne ve babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. abimde diaformini önerdi. hem zayıflarsın hemde rahat gebe kalmanı sağlar dedi. bakalım bu gun ilk ilacımı ictimmmm inşallah hayırlısını verir rabbimmmm..ne ilacı içiyorsun canım
şimdi ilk ilacımı ictimmmmmhadi bakalm hayrlısıııııı
inşallah rabbim bu ay bebek hasreti çeken isteyen herkese nasip eder bereketi bol bir aydayız inşallah bebiş dolar göbişlerDiaformin içiyorum canımmm. insülin direncini kırmak için mi ne.. walla abim kadın doğum doktoru bayadır konuşmuyorduk dün aradı onla konuştum ben doğuştan pko luyum. anne ve babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. abimde diaformini önerdi. hem zayıflarsın hemde rahat gebe kalmanı sağlar dedi. bakalım bu gun ilk ilacımı ictimmmm inşallah hayırlısını verir rabbimmmm..
Hayirlisiyla saglikli sihatli dogurun minislerinizide insallah :) bakalim pazartesi ne diyecekler insallah gosterir
kız ne olcak akşam çalışın geri abdestinizi alıp oturun
ayy hadi söölee
iyiyim tatlım hesap kitap çalışma devam her zamanki gibi
erkekmıs
hayırlısını diliyorum hep Allahtannnninşallah rabbim bu ay bebek hasreti çeken isteyen herkese nasip eder bereketi bol bir aydayız inşallah bebiş dolar göbişler
inşallah rabbim bu ay bebek hasreti çeken isteyen herkese nasip eder bereketi bol bir aydayız inşallah bebiş dolar göbişler
Iftarla sahur arasininda ara ara bol bol su ic yanina litrelik sise al surekli ic ben oyle yapiyorum evlenince birden 10 kg aldim bebisimi dusurunce aklim basims geldi yeni hamilelik icin saglikli beden lazimdi spor yaptim yine yedim herseyi ve bol su ictim simdi idealime ulastim sayilir iki kg daha fazlam var :) su herseyin ilaci
hamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?
hoşgeldin şekerim nasılsın?
selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?