Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine olur mu
inşallah bi daha yatmak zorunda kalmazsın
bende iyiyim çok şükür evet yeni hamişlerimiz var inşallah devamı da gelir

canım bugün senin batınmış durumlar nedir

Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina

Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina

Canım kalbimiz seninle inaşallah hayırlı hbr verirsin Olmazsa da üzülme birdahaki ay inşallahhh :18::18::18::18:

Aminnnaminnn aminnn aminn aminnn

alevi 61leylak ve hafsayı biliyorum bunların haricinde var mıı

Doktoruna söyle sadece sana söylesin

ayy hadi bakalım inşallah gelen giden olmaz
bende iyiyim çok şükür evet benimde az kaldı

selam kızlarrrr

ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:

Canım kalbimiz seninle inaşallah hayırlı hbr verirsin Olmazsa da üzülme birdahaki ay inşallahhh :18::18::18::18:

Insallah canim keske hepimiz hayoi haberler verebilsek bugun olacagi varsada stresten olmayabilir :18: :18: :18: :18: :18:

selam kızlarrrr

ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:

Canim dun ablamla konustum ablsminda senin hibi cubuk testye cikmamis sabah aksam yaptim saklanmis benim sipa kan verdim kanfa cikti hemen dedi bence kan ver artik 6 gun az degil bi idrar tedti daha yap sonra kana git derim ben

yok canım hasta değilim oruçtan galiba. sahurda pek bişey yemedim bide

şu batı beklemekte bitiriyo zaten hemen gelse geçse ne güzel olur

aman beklioz batı kırmızlar geliyor yine bekliyoruz...en iyisi hiç beklemeyip kapıları kapatmakkk

38S im nasılsınn şekerimmm o bomba hallerinden bende istiyorum...eşim hasta olunca yalnız sahur yaptım..ayy çok fenaymış yalnız sahur yapmak ya...Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşş :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…