iyiyim tatlım nette sıkıntı var gidip geliyor selam veremedim bi türlü sizebugün kahvaltı yapabildim hastanede yatışım gözüküyor kötü olursam gidicez bakalım şu anda iyiyim sizler nasılsınız canesracımm oğluşun geliyormuşşş hayırlı uğurlu olsunn çok sevindim hamiş haberimiz var mı başka peki benim kaçırdığım:44:
canım bugün senin batınmış durumlar nedir
Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine olur mu
inşallah bi daha yatmak zorunda kalmazsın
bende iyiyim çok şükür evet yeni hamişlerimiz var inşallah devamı da gelir
alevi 61leylak ve hafsayı biliyorum bunların haricinde var mııçok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine olur mu
inşallah bi daha yatmak zorunda kalmazsın
bende iyiyim çok şükür evet yeni hamişlerimiz var inşallah devamı da gelir
hee bi heyecanı kalmamış....ya ben de kocayla gidicem gene...bi sürpriz yapamadım hep acemiliğime geldi...heyecandan hamile olduğumu bile pat diye söyledimkontrollerde de beraberiz zaten..cinsiyette de sürpriz yapamıcam
selam kızlaarr:) keyifler nasıl ??
Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina
selam kızlarrrr
ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:
Canım kalbimiz seninleinaşallah hayırlı hbr verirsin Olmazsa da üzülme birdahaki ay inşallahhh :18::18::18::18:
testtttttttttttttttttttttttt yapsana neyi bekliyorssuuuunnnnnnnnnselam kızlarrrr
ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:
testtttttttttttttttttttttttt yapsana neyi bekliyorssuuuunnnnnnnnn
Slm hosgeldin cnm
selam kızlaarr:) keyifler nasıl ??
selma kızlar ben geldimmmmm
selam kızlarrrr
yok canım hasta değilim oruçtan galiba. sahurda pek bişey yemedim bide
şu batı beklemekte bitiriyo zaten hemen gelse geçse ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?