ne sıcak bi gün yaaa. ayaklarım yanıyo resmen
free ß-hcg kaç çıktı canım senin
hayırlı iftarlar güzellerrrr
bugün hastanenin iftar yemeği varmmışservisler 9 da kalkcalmış..bende eşimi çağırdım gelir amaya birazdan öpüldünüzz
ohh yemeğede anneme gidiyorum daha ne olsunn
b-hcg 24,6 çıktı diğer değerlerde düşük geldi banada ;uyuz oldum 3 kişinin yüksek değerlilerdi bendemi sorun var dedim durdum girene kadar yanında doktor normal herşey yolunda dedide netden de baktım değerlerin düşmesi iyiye işaretmiş yüksek kalması biyere kadar iyi değilmiş allah korusun ya rabbim
20nin altı kesin erkek diyolar...o değerden için...50nin üstü çıkarsa da kesin kız...20den yükseldikçe kız olma ihtimali yükseliyo yani...senin de %90 erkek sanki... benim o değer 18 çıktı bakalım kitaba göre erkek çıkması gerekiyo
ya kızlar hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi mi oluyor?
Kardeşim insanın adet sancıları bi hafta 10 gün önceden başlar mı ki?
BAŞLAMAZZ Kİ OkaDAR ÖNDEN adeti düzenli olan birinin ; niyeti bozup yani çocuk yapmaya karar verdiklerindedüzeni bozulur benimki bi ay filan şaşmıştı 3 gün kadar duydum ki vucut kendini hazırlarmış hal böyle olunca
ecringül sen hamilesin değil mi, belirtilerin nasıl olmuştu bahsetsene bir
deneyimli hatunlar size bişey soracaktım.
benim ateşim genelde 36.5 ile 36.6 arasındadır. ovulasyon öncesi 36.8 oldu ve ovulasyon günümde 36.2 olmuştu. ovulasyon testi de kullanıyorum ordan biliyorum.
ovulasyondan sonra 36.8 oldu ve bugün 0vulasyonun 3. günü 36.8 ile 36.9 larda gidip geliyo.
hatta gün içinde 37.0 bile oldu bugün. sizce döllenme varmı? olmayınca ateş düşüyormu tekrar 36.5 mi olurdu mesela?
şimdiden belli olmaz da ovulasyonun başı tam adetin geldiği gün bile düşüyomuş nasıl anlayabilir ki bilmiom?benim ki az düşüş az çıkış oda benden kaynaklı yanlış ölçüm olabilir ama çoğunlukla 36.5 üstündeydi sonlara doğru
ecrinnn bebişin kız mı erkek mi öğrendin miiibu arada yataktan kalkmadan olçüceksin ateşini sabah 7 sularına doğru kaydetcen günbegün bakcan ama her insan da farklı vücut ısısı da var bunu da biliyom inşallah hakkında hayırlısı olurr Rabbim isteyen herkeze versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?