Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamun aleykum arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de beklenen adet tarihime 1-2 gün var. Anlayacağınız ben de bekliyorum.. Şu günlerde bi sıcak basıyor bi üşüme geliyor, böyle olanınız var mı?:44:

a.s. canm. benm bat tarihim geçti.hiç belirti falan yok .ateş basmasını çoğu yerde okumuştum belirtilerden biri.inş. hamilesindr.

kızlar hastaneden gelıom bebiş 4 haftalık :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamnda inşallah :))

Tebrik ederim arkadaşım, hayırlı olsun bebişin...Rabbim kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...Ramazan ayında hamile kalmak, ne kadar güzel...Bize nasip olacak mı bakalım:44:

Anladım canım bende ümitlenmek istemiyorum.ben bi yerden duymuştum adete yakın ilişkiye girmek bebek olduysa bozabilirmiş.o yüzden son 3gün kala girmiyorum ilişkiye.ayrıca bel fıtığı var bende bakalım hamile kalırsam nasıl olacak. Allah gönlümüze göre versin.

cnm bu belrtıler bndede vardı sımdı doktordan geldım bebişim 4 haftalık inşallah seninde öledir:))

Ayy gozun aydin canim hayirli ugurlu evlat olsun saglikli sihatli kucagina al insalah ben ilk defa boyle oldum simdi normal atesim benim bu ay umudum az ilk denememiz dusukten sonra hemen olur mu bilmiyorum cunku kutrtajim cok zor hgecmis oyle demisti doktor rabbim insallah verir ve almaz

sagol cnm amin inşallah duaların kabul olur bebişin sennledir :)) bnm belrtıler halszlık ates basması daralma kask batması ara ara bas donmesı cnm hala ates basması devm edıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…