Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun süre oturup geçmişi de okuyamıyorum eğer kaçırdığım bir şey varsa bir haber darılmayın bana emi bakamadığımdan

günaydın arkadaşlar sürekli sizlerle olamıyorum kasık ve bel ağrım çok var uzanıyorum,yarın doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider dualarınıza ihtiyacım var

Gunaydin canim doktora ozellikle agrinin siddetli olduhunu soyle cunku benim ilk hamilelihimde hep cok agrim vardi normal agri olur dediler meger cok agrin olmazmis canim benim belim kopacak gibi agriyodu neyin varsa ayrintili anlat ki insallah birsey cikmaz tatlim dualarimiz seninle Allahim seni ve bebisini korusun aminn

Gunaydin guzellikler

Kizlar batim dundu ve olmadim ama umutlanmak ostemiyorum cunku belki orucun etkisiyle gec olacak :18: :18: :18: biraz umut biraz telas biraz huzunle bekliyorum nolur dua edin bebisim benimle olsun ve bu defa saglikli bi hamilelik geciriyim sag salim saglikli sihatli kucagima alabileyim

peki canım ilk hamileliğin nasıl sonuçlandı bu 2.bebeğin mi yoksa diğeri sağlıklı gebelik değil miydi

herkese günaydııııııııın
canım inşallah bebişin seninledir. ve gayet sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. dualarımız seninle

peki canım ilk hamileliğin nasıl sonuçlandı bu 2.bebeğin mi yoksa diğeri sağlıklı gebelik değil miydi

9 haftalikken dustu canim durduk yrre kanamam basladi ve 5 gun icinde dustu ama ultrasonda hep alttan baktilar karnimdan goremediler basinfan beri cok agrim vardi ve her hafta ilerlemesi gereken bebis 9 haftada 5 haftalik gorunuyodu gelisememis . O kadarda dikkat etmisti beslenmeme hareketlerime ama rabbim ona o kadar omur vermis evde dusurdugum icin patolojiye goturemedik ( ki zaten baktilar dusuge engel olamayacaklar eve gonderiyolar) ama bana butun testler yapildi buyukihtimalle bebisin eksikligi vardi dediler 10 hamileden ucunde yasaniyomus cevre bile etkiler sizde sorun yok dediler (ki subat mart aylari arasinda cevremde benimle hamile kalan 3 akrabamizin patronumun esinin hep fusukle sonuclandi canim . Sen agrilarina takilma sadece kendinde ne hissedersen anlat doktoruna insan kendini biliyo doktor bile olsa normal bile dese baktin gecmiyo baska doktora git ihmal etme . Uff amma cok konustum cenem dustu sabah sabah

herkese günaydııııııııın
canım inşallah bebişin seninledir. ve gayet sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. dualarımız seninle

Cok sagol canim iyi ki uye olmusum iyi ki gelmisim bu topige insallah hepimiz tadariz bu guzel duyguyu ve rabbim insallah gonlumuze gore verir

canım çok sağol uyarıların için progestan verdi bana yarın gidince anlatıcam bugün belimde çok var kasıkalrım ara ara girmeye başladı

canım çok sağol uyarıların için progestan verdi bana yarın gidince anlatıcam bugün belimde çok var kasıkalrım ara ara girmeye başladı

Bak ne guzel erkenden vermisler progestronu benim kahverengi leke geldi ardindan adet gorur gibi lan ancak o zamsn verdiler ve gec kalmislardi tabi.yorma kendini uzan bol bol asla yuksek bi yere uzanma kolunu yukariya cok kaldirma cinsel iliskiden kacin ve agir kendini zorlayacagin hicbirseyyapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…