Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnn![]()
günaydın tatlımmm
Gunaydin tatlimmm![]()
![]()
![]()
Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:
Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:
Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucammoff bi mesai bitse de eve gitsemm
![]()
pazartesi gelsin artık yaaa bıktım artık beklemektennnn![]()
Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucammoff bi mesai bitse de eve gitsemm
![]()
günaydın fıstıklar![]()
pazartesi gelsin artık yaaa bıktım artık beklemektennnn![]()
günaydın fıstıklar![]()
Günayyydııın caniikooommmmm :13::13::13::13::13::13:![]()
güünayyydııınnn
nasılsın tatlım nerelerdesin sen bakim![]()
Canım gecikme yaşıyormusun daha önceden ? Bence gidip birde yarın sabah kan testi yaptır en garanti o.. Belki idrar testinde çıkmıyordur![]()
Keske hemen gelse bende hala adet olmazsan pazartesi kan yaptircam :) sende cinsiyet ogrencen uff cok heyecanli :18::18::18::18: