Kızlar çift cizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiim :)
kızlarrr yardımmmm........
moralim fena bozuldu şu anda.. bankada işim çıktı acil izin aldım çıktım..dolmuştan inerken adet oldum gibi birşey geldi..şimdi ve geldim baktım..baya koyu kahve kırmızımsı bir akıntı gelmiş bayada fazla yani..daha adetime 11 gün varrrr
valla cnm düzensiz ya ne desem yalan olur dicemki yerleşmedir bilmiyorum ama 29unda olman gerekirken 16 gün önce olmuşsun bilmemki nedir baya baya adetmi bol keseden miydi pekianlamadımki nezaman kullancağına dair hiç kullanmadım ama söyle düşünüyorum 29 haziranda olmam gerekiyo dedinya bugünden 14 gün önce yumurtlaman çatlıcak yani,işte bu 14 gün öncesinden bir kaç gün daha evvel o testleri kullanman iyi olur yani böyle bbiliyorum ben yardımcı olabildimse ne mutlu
arkadaşlar kullabnım şekli doğru dimi dediğim gibi yumurtlama 14 gün evvel olduğuna göre ondanda 1kaç gün önceden başlanır dimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun tatlım koşturmaca başlıyo senin için tahlildi ultrasondu
Sağol canım Allah razı olsun.aman onun koşturmasina raziyim yeterki sağlıklı yavrum olsun
hayırlı olsun tatlım koşturmaca başlıyo senin için tahlildi ultrasondu
Sağol canım Allah razı olsun.aman onun koşturmasina raziyim yeterki sağlıklı yavrum olsun
Kuzum demedim mi sana gorursun diyeallah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin kuzucugunu
Kuzum demedim mi sana gorursun diyeallah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin kuzucugunu
Ne bileyim canım ben senden çok umitliydim kendim için hiç umitli değildim.inşallah canım bu arada inşallah bidaki aya senin göbişde de olur :)
Kizlar cok uogun bir gundu ugrayamadim ogledenn sonra adet agrimda cabasi hem bebis olmadi hemde agrim var ufff :18: gelelim incir kurune daha once duymuslugum var baska bir ditede bahsedilnisti basari saglayanlarda var aslinda deneyebiliriz oldukca dogal bir yontem ben varim denemek isteyen varsa zaten pek severim inciride helede yas meyvesini uff
Kızlar çift cizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiim :)
canım bende yapacağım bu ay incir kürünü birlikte yapalımtarifini birkaç sayfa önce yazmıştım sayfa 2264
selam kızlar geçmiş sayfalarda incir kürü konuşulmuş sanırım bende yapmıştım ama bende bol bol kist yapmıştı bende pkoda var bilmiyorum ondanmı yoksa pkodanmı adette görememiştim
hayırlı olsunn cnm :))
2 yıllık evliyim çalışmlara yeni başladım, 9 unda adatein alk gunuydu gun aşırı deniyoruz inşallahh çok bekllemeden olur hayırlısıyla cumlemizin burada sizlerle paylaşmak istiyorum Allah gonlumuze göre versin hepmizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?