tabikide canım... aramıza hoşgeldin.... inş. bebeğin seninledir
inş. canımm en tez zamnda mis kokulu bebeklerimize kuvusuruz..... ilk denemen mi canım
evet ilk deneme henüz 2 gün oldu :)
canım daha önce ne ile korunuyordun?
bat günlerimiz aynı seninle..inş aynı zamanda bebişş haberlerini alırız hep birlikte :26::26:
benide aranıza kabul eder misiniz kızlaryaş:25 bat:2 ağustos
merhaba ortalama bat lar hep aynı benimde 1 ağustos :)
merhaba canım sana bir şey sorabilir miyim. kaç günde bir adet oluyorsun ve yumurtlama zamanın hangi gündü.
ben telefonuma bir uygulama yükledim ordan takip ediyorum canım benim ki 17 temmuzdu
benimde telefonumda uygulama var 17 temmuzdu benimde.fakat eşimle 15 temmuzda birlikte olduk o gün şehirdışına çıktı yarın gelecek.. telefonda 15 temmuzda riskli günlerde gözüküyordu.hani bu sperm 72 saat yaşıyor diyorlar ya inşallah tutar canım yaaaaaaaaamerak merak merakkk
valla inşallah tutar canım ya biz 17 temmuzda birlikte olduk evet öyle okudum 72 saat yaşıyormuş :) evlenirken bile bu kadar heyecan stres yaşamadım inan ki :)
ooff offf şu beklemek işi çok sinir bozucu keşke hemen bir belirti olsayada ertesi güne öğrensek tuttumu tutmadı mı
dimi o adet gününe 3 kala öğreniliyormuş sanırım
çok karışık ama canım ya . adet gününe 7-8 gün kala idrar testinde pozitif çıkıp kan testine gidip kesinleştirenide okudum forumda.hemde sayısı bayağı fazla. ama adet günü geçmiş olsada idararda çıkmayıp kanda çıkanda var.geç döllenme erken döllenme diyorlar bunun için. tabi benim daha 14 gün var :)
benimde 13 gün var ama bizim birleşmemiz çok yeni o yüzden bu yumurtlama döllenme ne kadar sürüyor onuda bilmiyorum ki
yumurtlamadan sonra 6-7 gün içerisinde yerleşme oluyormuş diye okumuştum ben. tabi kimilerinin geçte olabiliyor.
kızlar mrb.
s38 beni de ekler misin bat 13 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?