Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yha sabah sabah mide bulantısıyla uyanmak ne kdr zor bir şey ölüyorum artık mide bulantısından kızlar

Selam kızlar ?nasılsınız? Yeni hamile haberleri var mı? çok giremiyorum kk 'ne herşey yolunda mı?

Kim diyo oyle ya seninle onlar bir mi herkes kendine tutuyor Allah icin tutuyor neden kiyasliyolar ki bizde zor tutuyoruz diye bebegini dusunmek zorundasin bosver konusanlari zorlama kendini oncelikle rabbimin emanetini dusuneceksin o ki senin canina can verdi bu mubarek ayda sen millete ne bakiyorsun onlara neymis cok sinir oldum ufff

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa surede sihatine kavusur

amın canım ınsallah. Bu arada ben de yarın jınekolojık muayeneye gıtcem soylıcem doktora bebek ıstedıgımı testlerım falan neyse baktırcam ıste ınsallah ıyı olur

amın canım ınsallah. Bu arada ben de yarın jınekolojık muayeneye gıtcem soylıcem doktora bebek ıstedıgımı testlerım falan neyse baktırcam ıste ınsallah ıyı olur

Hadi bakalim hakkinda hayirlisi dogru soylemek en guzeli anlat durumu bide esinin ameliyatindanda bahset sonucta ameliyat esnasinda alinacak ilaclar sperme gecip bebis olursa etkiler mi vs aklindaki tum sorulari sor canim

günaydınn şekerler...
herkezeiyi haftalar..inş boş bebiş haberleri gelir bu haftaaa

neden ki ben ümitliyim hatta eşimde :)
off bilmiyorum yarın dr gidicem hem muayene olmuş olurum bide bu folik asit alımı iyi geliyor diye duydum onunla alakalı görüşeceğim

bu ay doğru düzgün sohbet yapamadıkta ondan
hep 3-4 güne denk geldi ramazan dolayısı ile..tabi kısmet..Rabbim ol der ve olur..
inş bebişler bizimledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…