hamile misin canım?yha sabah sabah mide bulantısıyla uyanmak ne kdr zor bir şey ölüyorum artık mide bulantısından kızlar
Canım hiç sorma sabah mide bulantısıyla uyanıyorum.bugün ben dayanamiyorum dedim ne oldu öğrendin de mi oldu diyorlar.halbuki ben ilk haftadan beri zorluk çekiyorum bayılacak duruma geliyorum haberim yoktu o zaman herkes yüzümden anlıyordu bembeyazsın diyorlar hep..işte bizde zor tutuyoruz diyorlar. Bugün kasıklarım öyle bi battı sancı yaptı ki kanaman olacak diye aklım gitti
canım cok tesekkurler, cok cıddı bır operayon gecırecek bır tumor var onu alacaklar
Cok gecmis olsun canim insallah en kisa surede sihatine kavusur
amın canım ınsallah. Bu arada ben de yarın jınekolojık muayeneye gıtcem soylıcem doktora bebek ıstedıgımı testlerım falan neyse baktırcam ıste ınsallah ıyı olur
Bata 10 Gün Kaldı Bakalım Ne Olucak off Sanırım Psikolojim bozuluyor
benimde 9 günn varrrr
ama bu aydan ümitli değilimmm
günaydın herkesee. haftamız güzel geçsin inşallah.
neden ki ben ümitliyim hatta eşimde :)
off bilmiyorum yarın dr gidicem hem muayene olmuş olurum bide bu folik asit alımı iyi geliyor diye duydum onunla alakalı görüşeceğim
neden ki ben ümitliyim hatta eşimde :)
off bilmiyorum yarın dr gidicem hem muayene olmuş olurum bide bu folik asit alımı iyi geliyor diye duydum onunla alakalı görüşeceğim
folik asiti bende kulancam yaa. hep unutuyorum almayı. bugün alayım bari
bu ay doğru düzgün sohbet yapamadıkta ondan
hep 3-4 güne denk geldi ramazan dolayısı ile..tabi kısmet..Rabbim ol der ve olur..
inş bebişler bizimledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?