Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatta dün akşam herkes oturduk iftardan sonra ben sadece bir şeye odaklıyım ama düşün düşün düşün gittim kustum çok afedersin

Canlar gunaydin ohh ohh sohbetler baslamis folikler konusulmus
Bebisler siz folik kullanmiyomusunuz ? Folik asit bebek dusunen kisilrrde uc ay oncesinden kullanilir ki gec kalmis sayilmazsiniz folik rahmi hazirlamaz bebisin ilk gelisen sistemini yani omurilik ve sinir sistemini guclendirir boylece %1 oranindaki sinir sistemi bozukluklarindan korunmak icindir. Folik asitin ayni zamanda b12 icereni var folidoce ben onu kullaniyorum eczaciyada sordum bunu dogru vermis doktorun en iyisi bu icinde vitaminlerde var dedi 28 adet 10 tl fiyatida ayrica cok etkili bir folik kaynagida bulgur pilavi bol bol tuketin yurt disinda ilac bile vermiyorlar bulgur oneriyorlar ve hamisler bulgur acayip sut yapar vebesin degeri cok yuksektir aklinizda bulunsun

Son düzenleyen: Moderatör:

bulgur muuu derhal hergün bulgur yiyiorum :))

valla akıntılarım arttı Gaz sancılarım İnanılmaz ara ara kasığımda batma oluyor ve bu sabah midem bulanıyor Ben psikolojik diorum mide bulantımı ama yinede bilmiyorum

canım piskolojik olma ihtimali var..gördüğüm kadar ile sen baya taktın sürekli aklında..bua etkiliyor insanları..inş bunlar belirtidir kuzum..
benim cuma günü gelen akıntıdan sonra beyazlaştı..beyazımsı geliyor arada..günde belki 1 damla falan..
sol kasığımda ağrı var..ama ateş mateş mide bulantısı yok.
ben üşüttüm diyorum sanırım

canım evet ben kesinlikle psikolojimin bozulduğunun farkındayım ama elimden bişey gelmiyor Allah yardımcımız olsun

GÜnaydın kızllarr var mı güzel haberler Bugün buscyhcim cinsiyet öğreniyor :18::18::18::18:

Boşveriyorum zaten canım şimdi kan testi verdim bakalım ne kadarlık olmuş bebişim. Yada net mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…