hmm anladım canım inşallah ya çok istiyorum çok
Rabbimden İstemeyi Bilecekmişsin ben her an her dakika istiyorum :)
varmı peki bir belirti falan canım...farklı hissettiğin birşeyler..
Bata 10 Gün Kaldı Bakalım Ne Olucak off Sanırım Psikolojim bozuluyor
rahmi gebeliğe uygun hale getiriyo canım.Gebeliğe yardımcı die duydum dr la görüşeyim bakayım ne olcak
canım gün yaklaşıyor varmı sende bir belirti
rahmi gebeliğe uygun hale getiriyo canım.
evet canım bizimkinide getirir allahın izniyle inşallah
inşallah canım. biz kendimizi hazırlayalım bebişe tutunmak kalsın dimitabi Allahın izniyle
valla yazdığım gibi var gibi dr gidicem yarın vitamin takvisesi için bende b12 ve d vitamini eksikliği var onları görüşücem sende varmı bi belirti canım
benim ateşim yüksek ve sol kasığımda batmalar var.ayrıca karnım şiş ve sert canım
Canlar gunaydinohh ohh sohbetler baslamis folikler konusulmus
Bebisler siz folik kullanmiyomusunuz ? Folik asit bebek dusunen kisilrrde uc ay oncesinden kullanilir ki gec kalmis sayilmazsiniz folik rahmi hazirlamaz bebisin ilk gelisen sistemini yani omurilik ve sinir sistemini guclendirir boylece %1 oranindaki sinir sistemi bozukluklarindan korunmak icindir. Folik asitin ayni zamanda b12 icereni var folidoce ben 6 aydir kullaniyorum ecAciyada sordum bunu dogru vermis doktorun en iyisi bu icinde vitaminlerde var dedi 28 adet 10 tl fiyatidaayrica cok etkili bir folik kaynagida bulgur pilavi bol bol tuketin yurt disinda ilac bile vermiyorlar bulgur oneriyorlar ve hamisler bulgur acayip sut yapar vebesin degeri cok yuksektir aklinizda bulunsun
valla akıntılarım arttı Gaz sancılarım İnanılmaz ara ara kasığımda batma oluyor ve bu sabah midem bulanıyor Ben psikolojik diorum mide bulantımı ama yinede bilmiyorum
canım piskolojik olma ihtimali var..gördüğüm kadar ile sen baya taktın sürekli aklında..bua etkiliyor insanları..inş bunlar belirtidir kuzum..
benim cuma günü gelen akıntıdan sonra beyazlaştı..beyazımsı geliyor arada..günde belki 1 damla falan..
sol kasığımda ağrı var..ama ateş mateş mide bulantısı yok.
ben üşüttüm diyorum sanırım
Kim diyo oyle ya seninle onlar bir mi herkes kendine tutuyor Allah icin tutuyor neden kiyasliyolar ki bizde zor tutuyoruz diye bebegini dusunmek zorundasin bosver konusanlari zorlama kendini oncelikle rabbimin emanetini dusuneceksin o ki senin canina can verdi bu mubarek ayda sen millete ne bakiyorsun onlara neymis cok sinir oldum ufff
bulgur muuu derhal hergün bulgur yiyiorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?