Boşveriyorum zaten canım şimdi kan testi verdim bakalım ne kadarlık olmuş bebişim. Yada net mi bakalım
Günaydın kızlarrrr
Boşveriyorum zaten canım şimdi kan testi verdim bakalım ne kadarlık olmuş bebişim. Yada net mi bakalım
GÜnaydın kızllarr var mı güzel haberlerBugün buscyhcim cinsiyet öğreniyor :18::18::18::18:
Canim senin bebisin kesesi olusmustur bile ben sana soyleyim senin bebis 6 haftaliga yaklasiyo neredeyse kan degilde direk doktora gitseydin
Canim senin bebisin kesesi olusmustur bile ben sana soyleyim senin bebis 6 haftaliga yaklasiyo neredeyse kan degilde direk doktora gitseydin
GÜnaydın kızllarr var mı güzel haberlerBugün buscyhcim cinsiyet öğreniyor :18::18::18::18:
Hesaplarıma göre 4haftalık canım :) sağlık ocagi kayıt yapıyor aşı takibi yapıyo o yüzden gittim birazda. Perşembe günü de doktoruma gidicem.çok iyi doktorum var ya psikolojik olarak onun sayesinde stresten vazgeçtim
Kiz sen gecikeli bi suru oldu dordu gedmistir o benim adetim bitti senin ustunebatimiz ayniydi
1hafta oluyor canım gecikeli.ay bugün belli olacak ölecem heyecandan :) allahm sana da önümüzde ki ay versin inşallaaaah :)
Nasıl Hesapladın Canım
Amin canim amin :) biz kocamla karar vermistik digeri dustugu icin olursa etraftan kimseye soylemeyecektik en az uc aydun ogrendim ki millet hesap yapmis sizin yasak bityi hadi hayirlisi dedi bi akrabamiz yuhh dedim benim hesabi millet yapiyo strese soktu kadin durduk yere :18:
Eriğim günaydınnnn canım nasılsınnnnnnnnn
Canim benim aysegul gecikeli bi hafta oldu nenim adetim bitti ustune 6 degilsede en az 5 doktorlar ilk seferde sata gore hesapliyo
Boşver takma akışına bırak diyeceğim ama bunu yakından tanıyan biri olarak mümkün olmuyor pek :) ben sormasınlar diye düşünmüyorum dedim kahkaha attı soran kadın bende Allah ne zaman nasip ederse diyordum.bide en önemlisi çocuğum olmayacak düşüncesi olmasın bünye kendini hazırlayamazmış hamileliğe
canım benim sat 25i adetten hemen sonra kaldıysam 4haftalık.yumurtalık gününde kaldıysam 3haftalık diye tahmin ediyorumCanim benim aysegul gecikeli bi hafta oldu nenim adetim bitti ustune 6 degilsede en az 5 doktorlar ilk seferde sata gore hesapliyo
canım benim sat 25i adetten hemen sonra kaldıysam 4haftalık.yumurtalık gününde kaldıysam 3haftalık diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?