Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ilk folibol kullandım gece 1 adet ama sonra öğrendim ki folic plus daha iyiymiş (d vitamini falanda var içinde) onuda sabah akşam alıyorum

folik plus biraz önce bi yerde okudum kanda pıhtılaşmaya mı ne yol acıyomus bi soruyum aczacıya ne dicek bende hamiş haberi veririm inşallah kızlar birde adet biter bitmez hamile kalma sansın varmı biz kanamam yoktu bitmşti birlikte olduk ama birliktelik sonunda boş.. pembemsi renk vardı en son 12 sinde ilişkişye girik ama ara sıra kasıklarımda sanki bişey var gibi acı oluyo hemen olma ihtimali varmıdır

Tabbii yaaa negüzel bak yardımcı olmuşlarrrr

Bende çok araştırdım ama folic plus daha iyi diye okudum

Canım her bayanın yumurtlama zamanı değişirmiş ama genel olarak döngünün ortası sayılıyor... Sen erken yumurtlamışta olabilirsin... Artık gerisi kısmet....

aynen nasip kısmet ne yapalım hayırlısı inşallah hepimize bayram hediyesi olsun inşallah bebişlerimiz sürpriz yapıvesinlerr

ayy inş veririm o güzel haberi...ama nedense bende ümitsizlik var..hamile değilim gibi hissediyorum kendimii

Ammmiiinnn inşaaallllaaaahhhhhhhhhhh

senin kaçıncı denemen?

ben kasımdan beri deniyorum ama 4 ay önce doktora gittim adetim çok geçiyordu kist vardı o erdi çok şükür işte bu aydan itibaren tekrar çalışmalara baslıycam bayrama benimki zor gibi ama hayırlısı neyin ne zaman olacağı belli olmaz

yeni bir hayat topiğinde varmıydın canım sen

hadi hayırlı haberler verirsin inşallah

bende geldım:) adetıme son 7 gün:) süphelerım var hadı bebeişim gel :)

benim de 8 gün kaldı bakalım kocam gebelik testi bile almış hazır dursun diyo benim canım yaa umarım ona tanışma yıldönümümüzde bu mutlu haberi verebilirim

hayırlısı olsun canım hakkımızda...

Burda 2 arkadaş hiç beklemedikleri bu ay hamile kalmadım dedikleri anda hamiş oldular... Nasip kısmettt

evet o yenidendoğdummm canımmm

38S BAT günü olann bayannn hoşgeldinnnnn yok demi kırmızılarrrr

off yine gelmişşşş koyu sarı akıntıııı :18::18::18:

günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr 38 im gelmediler daha dimiii

günaydın herkese
bugün büyük gün 38s ile aynı günüz bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…