canım ben şimdi tıp fakültesindeyim...jinekolog asistana danıştım..o da enfeksiyon yada yerleşme kanaması olabilir dedi..adetime 9 gün olduğunu söledim..adetini bekleyelim dedi..zaten hocamızda o zaman gelecek..hem baksın hemde smear isteriz dedi..tabi o zamana kadar hamiş haberini almazsak dedi..
eğer adet olursan 3 günü gel burada hormon testlerini yapalım..hoca geldiğinde hazır olsun dedi..sonrada diğer testleri yaparız dedi..
bende bekliyorum..
Ben ilk folibol kullandım gece 1 adet ama sonra öğrendim ki folic plus daha iyiymiş (d vitamini falanda var içinde) onuda sabah akşam alıyorum
folik plus biraz önce bi yerde okudum kanda pıhtılaşmaya mı ne yol acıyomus bi soruyum aczacıya ne dicek bende hamiş haberi veririm inşallah kızlar birde adet biter bitmez hamile kalma sansın varmı biz kanamam yoktu bitmşti birlikte olduk ama birliktelik sonunda boş.. pembemsi renk vardı en son 12 sinde ilişkişye girik ama ara sıra kasıklarımda sanki bişey var gibi acı oluyo hemen olma ihtimali varmıdır
Bende çok araştırdım ama folic plus daha iyi diye okudum
Canım her bayanın yumurtlama zamanı değişirmiş ama genel olarak döngünün ortası sayılıyor... Sen erken yumurtlamışta olabilirsin... Artık gerisi kısmet....
aynen nasip kısmet ne yapalım hayırlısı inşallah hepimize bayram hediyesi olsun inşallah bebişlerimiz sürpriz yapıvesinlerr
ayhhhhhh cok mutlu oldummm canımmm Allahhhh hayırlısıyla doğmayı nasıp etsin. darısı bizlerin başına..kaynananın gözüne sok o tahlil sonucunu olurmu
günaydın şekercimmmm
hadi bakalım bi test yapma vakti geldi diye dşunuyorum bennn... inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımmmmmmmm benımde batıma 5 gün kaldı
Ammmiiinnn inşaaallllaaaahhhhhhhhhhh
senin kaçıncı denemen?
reglının 1. gununu 1 sayıyorum 4.6 ve 11.gün korunmasız bırlıkte olduk
yorumlarınıızı beklıyorum
ekım ayında reglıdfen sonra 8 gun bırlıktelık olkmustu kazara prez.ıcımde kalmıstı ve ben hamıle kalmıstım
kızlar selamlar ben de surdan aranıza giriveriyim bende bebiş istiyorum öncelikle kendimi tanıtıyım vajinismus hastasıydım 3 sene sonunda 2012 kasımda yendim öğünden bugüne calısmalıırmız var kistim vardı 3 ay hap kulladım erimişti smear testim temiz doktor gebe kkalmak için sıkıntı yok dedi bakalaım neler olacakkkk
bende geldım:) adetıme son 7 gün:) süphelerım var hadı bebeişim gel :)
ben kasımdan beri deniyorum ama 4 ay önce doktora gittim adetim çok geçiyordu kist vardı o erdi çok şükür işte bu aydan itibaren tekrar çalışmalara baslıycam bayrama benimki zor gibi ama hayırlısı neyin ne zaman olacağı belli olmaz
yeni bir hayat topiğinde varmıydın canım sen
hadi hayırlı haberler verirsin inşallah
benim de 8 gün kaldı bakalım kocam gebelik testi bile almış hazır dursun diyo benim canım yaa umarım ona tanışma yıldönümümüzde bu mutlu haberi verebilirim
evet o yenidendoğdummm canımmm
hayırlısı olsun canım hakkımızda...
Burda 2 arkadaş hiç beklemedikleri bu ay hamile kalmadım dedikleri anda hamiş oldular... Nasip kısmettt
off yine gelmişşşş koyu sarı akıntıııı :18::18::18:
Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr 38 im gelmediler daha dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?