Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı olsun canım bazen en olmaz dediğin anda geliyo bebişler

Yumuşlarda 12/24 saat yaşıyormuş yanlış bilmiyorsam :26::26::26:

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alllaahhhıımm hadi inşallahhh müjdeli haber alırızzzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:

Dün hiç hamiş haberi gelmedi dimi

ayşegülll hamile kesinleşti...kan testi pozitif çıktıııı...kayınvalidesinede kapak olduuu geçmişi oku kızzzz
sen dün nerdeydinn bakemmmm

Hıııımmmm :26::26::26: Geçmiş olsun canım neyseki yenmişsin çok şükürr

Belirti aramayın belirti aramayın

Kısss senin bat ne zaman?

31 Temmuz canımmmmm seninki ne zaman

sabah yazdıklarımı okurmusun şekerim...yorum yapmanı isterim şahsennn...4-5 sayfa geride sanırımm

Hayırlısı olsun canım bazen en olmaz dediğin anda geliyo bebişler

Yumuşlarda 12/24 saat yaşıyormuş yanlış bilmiyorsam :26::26::26:

denk gelıyormu yanı spidirmanlarle?

cok yenı evlısın

olabilir kimi gec ıster kımı erken ben ve esım dort gozle beklıyoruz yasadıgım yerde kımsemız yok ve ıkımız ıcınde cok ıyı olucak sebebplerım var benım esım 31 yasında ve baba olmak ıstıo bnde cok ıstyrm

hayırlısı olsun guzelım ben elbette karısamamda daha cıcegınız burnunuzda kı ben kendım ıcın bıle boyle dusunuyorum

hayırlısı olsun guzelım ben elbette karısamamda daha cıcegınız burnunuzda kı ben kendım ıcın bıle boyle dusunuyorum

haklısın oradada dıger topıklere bakarsan gorursun ben cok bunalıyorum psıkolojım bozuluo yanlızlıktan artık daha buraa yenı geldık dogudayım ben delırıyorum evın ıcınde ve ıstıyoruz bız allahım ısteyen herkese nasıp etsın bn yıne ıyıym daha ıstıyorum ya ılk geceden kalanlar var bide

ayşegülll hamile kesinleşti...kan testi pozitif çıktıııı...kayınvalidesinede kapak olduuu geçmişi oku kızzzz
sen dün nerdeydinn bakemmmm

aaaaaaa hayırlııı uğurlu olsun o zman inşallah sağlıkla alır bebişini kucağınaaa

Canım dün o kadar çok ve karışık işim vardı ki giremedim doğru düzgünnn

31 Temmuz canımmmmm seninki ne zaman

sabah yazdıklarımı okurmusun şekerim...yorum yapmanı isterim şahsennn...4-5 sayfa geride sanırımm

Benimde 28 temmuz canım tamam birazdan okur yorum yaparım

bırde evet onlar var yahu kadın olmadan anne oluyorlar :)
Allah gonlune gore versın
bızde hala sabahlar olmasın modundayız modundaydık bılemıyorum olurmu olmazmı gorucez

aynen ha benim bi tanıdığım var kız ilk geceden kaldı şimdi doğdu 8 aylık kız 2aylık mı 3 aylık ne hamileymiş tekrardan :)

bırde evet onlar var yahu kadın olmadan anne oluyorlar :)
Allah gonlune gore versın
bızde hala sabahlar olmasın modundayız modundaydık bılemıyorum olurmu olmazmı gorucez

hayırlısı olsun canım aynen bısey yasamadan hop bebeiş odaha zor ya

Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiim alkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)

Aynen canım ben 7aydır kendimi dinledim her ay hamile sandim kendimi.kendini dinlememek en iyisi.şimdi muradima erdim darısı başınıza

ccccaaannııımmmmm çok sevindiiiimmmbiraz geç oldu ama allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hayydddiii halaaayyaaa

az önce klozete baktım tatlım..böle açık renk değil baya koyu renk idrarım..adetim gelirse hemen doktora gitcem..sanırım enfeksiyon var bende..

Canııımmm akıntı hakkında fazla bilgim yok ama idrar koyulaşması hamişlik belirtisi die biliyorum birde akıntının arttığını söylüyor hamiş arkadaşlar inşalllllaaaahhh hamişsindir

canım foruma pek giremiyorum , iyi haberlerini kaçırmak istemiyorum. Bana face ten yazarsın tamam mı :)

Tamam tatlım yazarım valla sesin soluğun çıkmıyor hçsonu b.çekmecelerdesin bakıyorum

selam kızlar size haber veren oldu mu bilmiyorum ama dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bebeğimizin.....oğlum olucak

heerrılllddsss yaniii kaçırırmııııyıızzzz bu fırsaaatttııııı

ayıp ettin kankaaa...dün kutlamasını yaptık halayını çektikkk
oğluna inş sağlık ve sıhhatle kavuşursunnn...
OĞLAN ANASIIII

Ne çokkk okuncak şey varmış yawww

Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiim alkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
ayhhhhhh cok mutlu oldummm canımmm Allahhhh hayırlısıyla doğmayı nasıp etsin. darısı bizlerin başına.. kaynananın gözüne sok o tahlil sonucunu olurmu
Günayyddıınnn ben olmam mı
günaydın şekercimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-526138.html aynı ben gibi ve hamile kalmışşşşş ayyy inş öleyimdir yaa..kahveden sarıya döndü..beyaz sarı kahve 3 renks..gök kuşağı gibi mübarekkk
hadi bakalım bi test yapma vakti geldi diye dşunuyorum bennn... inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımmmmmmmm benımde batıma 5 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…