Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reglının 1. gununu 1 sayıyorum 4.6 ve 11.gün korunmasız bırlıkte olduk
yorumlarınıızı beklıyorum

ekım ayında reglıdfen sonra 8 gun bırlıktelık olkmustu kazara prez.ıcımde kalmıstı ve ben hamıle kalmıstım

Günayyddıınnn ben olmam mı

olmazmısın hiç yavrummmm

hadi bakalımmm inş tutmuştur mayaaa

Günaydınnn... Adet döngün nedir? 28 gün de bir mi 30 günde bir mi? Tam ortası(+-3 gün) en olası günler

kızlar selamlar ben de surdan aranıza giriveriyim bende bebiş istiyorum öncelikle kendimi tanıtıyım vajinismus hastasıydım 3 sene sonunda 2012 kasımda yendim öğünden bugüne calısmalıırmız var kistim vardı 3 ay hap kulladım erimişti smear testim temiz doktor gebe kkalmak için sıkıntı yok dedi bakalaım neler olacakkkk

Hoşşgeldin canım aramıza Yaşını batını yazarsan 38s seni ilk sayfamızdaki listemize ekler hepbirlikte bebişlerimizi bekleriz

Bize biraz vajinismus hakkında bilgi verebilir misin? İnşallah en kısa sürede hamiş kalırsın

26 gunde adet goruyorum canım

1 oglum var 3.5 yasında

Sende bendensin demek o zaman 12-13 günlerin yumuş zamanı (tabi +-3 diyorum) spoşlar 72 saat yaşadığına göre 11 inde çalışma olmuş hamiş olma ihtimalin yüksek ama keşke 13-14. günlerde de çalışma olsaymış :44::44::44:

cnm h.b bat 9 ağustos 23 yasındayım vajinismus ilişkye giremem istemsiz kendini kastığın içiçn ilişkkinin gerceklesmemesi

cnm h.b bat 9 ağustos 23 yasındayım vajinismus ilişkye giremem istemsiz kendini kastığın içiçn ilişkkinin gerceklesmemesi

Hıııımmmm :26::26::26: Geçmiş olsun canım neyseki yenmişsin çok şükürr

bende geldım:) adetıme son 7 gün:) süphelerım var hadı bebeişim gel :)

Belirti aramayın belirti aramayın

seninle aynı belirtileri yaşıyoruz...bakıp göreceği artık 7 ve 8 gün sonraaa

Kısss senin bat ne zaman?

11.gün zaten pazar gunuydu canım acıkcası korunmadan bırlıktelık dusunmuyorum bu ay ıcın ama bende heycanlandım acanak cesaret ıstıyor bebek ısı :)
spidirmanlerin o kadar saat yasadıgını bılıyorum ama bızımkıler yasarmı bılemıyorum Allahtan hayırlısı

İnşallah Allah Kimseye Aratmasın Canım

Günaydın dün Ayşegül sayesinde güzel bir gündü valla aynı bugun de inşallah öyle geçicek

Insallah bugunde guzel haberler alalim sogan kurune baslayacaktim unuttum ya zaten bu ay cok stresliyim kur felan fayda etmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…