canım üşüme olur diyorlar ama be kadar doğru bilmiyorum..şimdi havalarda biraz serinledi sanki..
bunları belirti olarak görmeyelim canım yoksa sonunda daha çok üzülüyoruz...çünkü ümidimiz artıyor..
süpersiniz:)bizde avrupa yakasına taşınıcaz zaten bakalım kısmet olursa
işimiz avrupa yaksında çünkü.
Yeniyiz bizde.dolu dolu geçti bir yıl
artık tam bir aile olalım diyor eşim
kızlar bişey sorucam ama sevgili psikolojim yine beni kandırıyor gibi geliyo çünkü ben korunuyorken bile hamilemiyim diye şüphelenen biriyim ama ovulasyondan 4 gün sonra kasığımda sanki sağa sola iğneler battı 3sn falan sürdü 2sn aralıklarla 3 kere oldu ilk defa böyle bi şey oldu nefesim kesildi sanki dün tekrar oldu ama çok şiddetli değildi kasığımdan başladı afedersiniz makatıma doğru geldi kesildi tabi bunlar saniyelik ouyor hatta eşim yüz ifademden neodu dedi bende anlattım güldü hamileliktenmi dedi inanmıyo artık bana haklıda
birde ovulasyondan 2 gün sonra başladı göğüs ağrım semsert oldu şimdi akıntım dün sarıya döndü sürekli ıslağım birde ama daha adetime hesaplarıma göre 9 gün var kendimi çokmu dinliyorum böyle oupta hamilelik yaşayan var mı
adetime 8 gün kala o sarı akıntı bende de var..hafif kasık ağrıları bende de var..ama bunlar hamilelik yanısıra enfeksiyon belirtileride olabiliyor..bekleyip göreceğiz canım..
kulübünüzde çook yeniyim benimde bir sıkıntım var belki konuştukça aklım dağılır diye düşündüm..ben de ikinci çocuğu itiyorum bir türlü olmuyorbenimle aynı durumda olan varmı
ALAH en kısa zaman da size annelik duygusunu yaşatır inşallah... ben yaşadım çoooooook şükür ..benim amacım kızımın en büyük hayalini yerine getirmek ve ona kardeşlik duygusunu yaşatmak.umarım bu çabam kimsenin gücüne gitmez...forumda buna yönelik açılmış bir başlık yok ..bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaştımcanım bizde ilk bebekleri istiyoruz ama henüz olmadı ne yazıkki..sen umutla çalışmalara devam.et .ve yumurtlama dönemini takibe alarak çalış bundan sonra
akrillllll eski bat kankammm naberrr
caydinnn nerdeee
kuzuuuuuuuum iyilik. yumuş zamanımdayım değerlendirmeye çalışıyomcaydin yoğun bu ara. onunda az kaldı bata. bi hafta var galibaa
benimde 1 hafta kaldı bata
amin canım benim
1 hafta 10 güne kadar burdan paylaşırız olumlu olumsuz, artık ne olursa
ayşegülll hamile kesinleşti...kan testi pozitif çıktıııı...kayınvalidesinede kapak olduuugeçmişi oku kızzzz
sen dün nerdeydinn bakemmmm
kızlar burada herkez ılk hamılelık ısteyenlermı var hıc ıkıncı yada ucuncu ısteyen yokmu
bu arada amasyalıyım
yas:25 bat:1 agustos
Paylaşır tabi inşallah bayrama tam bayram havasında gireriz.bayram hediyesi olur belki bize .
Günaydın canım,
Slm, sanırım bir bekleme listesi tutuluyor.
Dün yorumların arasında yazdım ama belki arada kaynamış olabilir diye tekrar yazayım istedim.
25 yaşındayım
bat: 3 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?