Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım.
ama insan bu bekleme aşamasında herşeyden ümit eder oluyo
tek çare zamanken,biz kendimizi dinliyoruz hep malesef

süpersiniz:)bizde avrupa yakasına taşınıcaz zaten bakalım kısmet olursa
işimiz avrupa yaksında çünkü.
Yeniyiz bizde.dolu dolu geçti bir yıl
artık tam bir aile olalım diyor eşim

ben doğma büyüme istanbul doğumluyum eşimle 4 yıl sevgiliydik 5. Yılda evlendik allaha şükürler olsun çooooooooooooooooooooooook mutluyum

akrillllll eski bat kankammm naberrr

caydinnn nerdeee

kızlar bişey sorucam ama sevgili psikolojim yine beni kandırıyor gibi geliyo çünkü ben korunuyorken bile hamilemiyim diye şüphelenen biriyim ama ovulasyondan 4 gün sonra kasığımda sanki sağa sola iğneler battı 3sn falan sürdü 2sn aralıklarla 3 kere oldu ilk defa böyle bi şey oldu nefesim kesildi sanki dün tekrar oldu ama çok şiddetli değildi kasığımdan başladı afedersiniz makatıma doğru geldi kesildi tabi bunlar saniyelik ouyor hatta eşim yüz ifademden neodu dedi bende anlattım güldü hamileliktenmi dedi inanmıyo artık bana haklıda
birde ovulasyondan 2 gün sonra başladı göğüs ağrım semsert oldu şimdi akıntım dün sarıya döndü sürekli ıslağım birde ama daha adetime hesaplarıma göre 9 gün var kendimi çokmu dinliyorum böyle oupta hamilelik yaşayan var mı

adetime 8 gün kala o sarı akıntı bende de var..hafif kasık ağrıları bende de var..ama bunlar hamilelik yanısıra enfeksiyon belirtileride olabiliyor..bekleyip göreceğiz canım..

adetime 8 gün kala o sarı akıntı bende de var..hafif kasık ağrıları bende de var..ama bunlar hamilelik yanısıra enfeksiyon belirtileride olabiliyor..bekleyip göreceğiz canım..

beklemek çok zor ama :18: inş.hamileyizdir beklemekten başka çağrede yok

kulübünüzde çook yeniyim benimde bir sıkıntım var belki konuştukça aklım dağılır diye düşündüm..ben de ikinci çocuğu itiyorum bir türlü olmuyorbenimle aynı durumda olan varmı

kulübünüzde çook yeniyim benimde bir sıkıntım var belki konuştukça aklım dağılır diye düşündüm..ben de ikinci çocuğu itiyorum bir türlü olmuyorbenimle aynı durumda olan varmı

canım bizde ilk bebekleri istiyoruz ama henüz olmadı ne yazıkki..sen umutla çalışmalara devam.et .ve yumurtlama dönemini takibe alarak çalış bundan sonra

canım bizde ilk bebekleri istiyoruz ama henüz olmadı ne yazıkki..sen umutla çalışmalara devam.et .ve yumurtlama dönemini takibe alarak çalış bundan sonra
ALAH en kısa zaman da size annelik duygusunu yaşatır inşallah... ben yaşadım çoooooook şükür ..benim amacım kızımın en büyük hayalini yerine getirmek ve ona kardeşlik duygusunu yaşatmak.umarım bu çabam kimsenin gücüne gitmez...forumda buna yönelik açılmış bir başlık yok ..bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaştım

kızlar bişey merak ediyorum hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı deniliyor ya.genelde adet olacağı zaman göğüs ağrısıda mı

oluyor.bende sadece karın ağrısı olur da okuyunca merak ettim sormak istedim.

ayşegülll hamile kesinleşti...kan testi pozitif çıktıııı...kayınvalidesinede kapak olduuu geçmişi oku kızzzz
sen dün nerdeydinn bakemmmm

:) evet baya kapak oldu. Ama bugün rahatsızlandi ve bütün gün ona yardım ettim daha yeni geldim evime.giderken ne vereceğini şaşırdı elime.ben yine üstüme düşeni yaptım olsun benden geçsin de.

kızlar burada herkez ılk hamılelık ısteyenlermı var hıc ıkıncı yada ucuncu ısteyen yokmu
bu arada amasyalıyım
yas:25 bat:1 agustos

selam canım benım 7 yasında kızım var ben sımdı 2. Yı ıstıyorum gecen ay olmadı bu ayda ramazan dolayısıyla kapalıyız yanı bu ayda olmaz bakalım guze kaldı bızım sansımız : )

Günaydın canım,

Slm, sanırım bir bekleme listesi tutuluyor.
Dün yorumların arasında yazdım ama belki arada kaynamış olabilir diye tekrar yazayım istedim.
25 yaşındayım
bat: 3 Ağustos

Günaydın canım,

Slm, sanırım bir bekleme listesi tutuluyor.
Dün yorumların arasında yazdım ama belki arada kaynamış olabilir diye tekrar yazayım istedim.
25 yaşındayım
bat: 3 Ağustos

günaydın canım
bende geçmişi okuyordum da gördüm listeye eklerim seni de :126:
bu arada sende hoş geldin aramıza rabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…