Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım
bende geçmişi okuyordum da gördüm listeye eklerim seni de :126:
bu arada sende hoş geldin aramıza rabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşallah

hoşbulduk canım
inş güzel haberler veririz burda 1 hafta içinde

valla şimdilik durumlar aynı bi değişiklik yok
sen nasılsın peki

çok şükür iyiyiz hareketlerin hepsini hisseder oldum sağıma yatınca rahatsız oluyo paşa onun haricinde bi yenilik yok..şuan hala uyuyo sanırım :44:
ayyy gelmez inşallah bu sefer kırmızıların sılam yaaaa

oyy yerim ben onu ya göbişinde bana da yer var mı bende uyusam azıcık uykum var hala her an düşüp uyuyabilirim:78:
inşallah canım ya belim ağrıyor ama bakalım kısmet

günaydın kızlar nasılsınız

benimkilerden ses yok daha

hele şu günümü bi atlatayım da ona göre karar veririm teste.. şimdi hiç düşünmedim çünkü
kuzummmmmmmmmmmm inşallahhh bebişin seninledir. hadı bugun bi test yapppppp meraktan çatlatma biziii
günaydıııınnnn...biz geldiiikkkk
hoşgeldiniz teyzoşum ve annesi nasılsınız bakalımmmmmm bayadır konuşamıyordukkkk cinsiyeti belli olmuş bebişinin.. inşallah sağlıklı sıhhatlı doğmayı da nasıp eder Rabbim..

oyy yerim ben onu ya göbişinde bana da yer var mı bende uyusam azıcık uykum var hala her an düşüp uyuyabilirim:78:

canım biliyomusun benimde sabah servisten inene kadar belim ağrıdı
sol arka tarafım.yanma ile agrı arasında bişiydi.bi yarım saat sürdü.
şimdi bişi yok.senin bat ne zaman sıla?

kuzummmmmmmmmmmm inşallahhh bebişin seninledir. hadı bugun bi test yapppppp meraktan çatlatma biziii ..

günaydın kuzucum ya inşallah.. şu bel ağrım geçerse yaparım testi yarın..:13::13:
testi yapıp negatifi görmek korkunç olur benim için

bel ağrısı iidir gel tatlım şiş olduğuna bakma göbüşümün sol yanı boşyeğeninin yanına kıvrıl hemen

hoşgeldiniz teyzoşum ve annesi nasılsınız bakalımmmmmm bayadır konuşamıyordukkkk cinsiyeti belli olmuş bebişinin.. inşallah sağlıklı sıhhatlı doğmayı da nasıp eder Rabbim..

evet canım konuşamadık ne zamandır yaaa..evet yavrum diye sevmeyi bıraktım hemen oğluşum minnoşum modundayım güzel duaların için de çok teşekkür ederiz teyzoşuuu

merhaba kızlar dun yazmıstım yenılıyeyım deıdm
battı balık yan gıder bu ay dedık
4,6 11 ve 13 gunlerde korunmasız bırlıkte olduk
bır yanım ıstıyor dıger yanım cok korkuyor

canım biliyomusun benimde sabah servisten inene kadar belim ağrıdı
sol arka tarafım.yanma ile agrı arasında bişiydi.bi yarım saat sürdü.
şimdi bişi yok.senin bat ne zaman sıla?

hayırdır inşallah
ama bende adet olacağım zaman olur bel ağrısı.. fakat şöyle bişey de var ramazan girdiğinden beri düzensiz uykudan dolayı da belim ağrıyor..
benim batım dündü canım

günaydın kuzucum ya inşallah.. şu bel ağrım geçerse yaparım testi yarın..:13::13:
testi yapıp negatifi görmek korkunç olur benim için
öyle deme ya.. sonucta negatifide görucezz pozitifide.. ama ne olursa olsun umudu yitirmekk yokk.. inşallah hamişsindirr.. benimde batıma 4 gün kaldı. :18: hayırlısı olur inşallahhhhhh

günaydın canım hoşgeldin...korkun neden ???:44::44:

Son düzenleme:
buarada daha once ekım ayın 8.gun bırlıtkelık olmustu ve hamıle kalmıstım o yuzden oldu gıbı gelıyor
am Bat'a daha var

günaydın canım hoşgeldin...korkun neden ???:44::44:

yanı henuz kenara hıc para atamadık aksıne kıradaydık kendı evımızı tadılat ettırdık ıcıne gectık 1 -2 ay evvel araba aldık artık eylul ayından sonra her ay bırıktırmeye baslıcaz derken hamıleysem eger dogum ıznı fılan var tek maasa dusulecek gecınmek ıcınmutlaka kenarda para olması gerekıyorkı rahatlıkla gec o zamanları hatat hespaladım 10 bın tl ıhtıyac var ıste dogum parası + 4-5-6 ay her ay 1 tl gıbı bır ıhtıyac olur cunku esımın maasından uyksek benım maasım

dogum parası ne kadar alınır acaba kzılar?

bel ağrısı iidir gel tatlım şiş olduğuna bakma göbüşümün sol yanı boşyeğeninin yanına kıvrıl hemen
:
hemen geldim bile bebeğim
hoş geldin canım
rabbim hayırlısını versin ya inşallah tutar bu ay hiç korkmana gerek yok hem korkman için sebep var mı tatlım

öyle deme ya.. sonucta negatifide görucezz pozitifide.. ama ne olursa olsun umudu yitirmekk yokk.. inşallah hamişsindirr.. benimde batıma 4 gün kaldı. :18: hayırlısı olur inşallahhhhhh

canım ben her test yaptığımda negatifi görüp o gün hasta olurum da ondan yapmayım diyorum
ee malum oruçta da kana gitmem zor olur

:) evet baya kapak oldu. Ama bugün rahatsızlandi ve bütün gün ona yardım ettim daha yeni geldim evime.giderken ne vereceğini şaşırdı elime.ben yine üstüme düşeni yaptım olsun benden geçsin de.

en iyisini yapmışın canım..sana yakışanda buydu bu mübarek günde

desene tam tutunma zamanları şimdiiiiiiiiiiiii

ayy inii ama ümidimm yokkkk

günaydıııınnnn...biz geldiiikkkk

günaydınn oğlan anasııı

senin tuttu bak gör

hayırdır inşallah
ama bende adet olacağım zaman olur bel ağrısı.. fakat şöyle bişey de var ramazan girdiğinden beri düzensiz uykudan dolayı da belim ağrıyor..
benim batım dündü canım

o kırmızılara kapı kapalıı sılaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…