Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düne göre çok iyiyim güzelim çok sağol
sen nasılsın

Canım şükür iyiyim..BAT günü bekliyorum...bu ay ümitsizdim...hiç belirti falan aramıodum taki cuma kendi kendine gelen kahve akıntı dışında...hadi o zamanda unuttum şimdi 2 gündür akıntı koyu sarıya döndü..günde 2-3 damla geliyor..geçmiş sayfalarda sabah bir grafik falan eklerim..biraz diğer topikleri okudum kafam karıştı..kafa karışıklığı ile 8 gün nasıl geçecek bakalım

umarım öledir canım..benimm akıntım kremsi değil baya koyu sarı hafif kahveye dönük..off 8 gün geçse yaaa

marttaki düşüğümden sonra ilk denemem canım
ben çalışıyorum ama yinde de kendimi çok dinliyorum.
Bide ilkinde bu kdr kafama takmamıştım.ikincisi çok daha farklıymış ya

bende kocamıda üzüyorum ama şimdiden sonra karar verdim düşünmicem biz 17 si ve 20 de korumasız acaba regl e kadar devam edelim mi beraberlğe

bende kocamıda üzüyorum ama şimdiden sonra karar verdim düşünmicem biz 17 si ve 20 de korumasız acaba regl e kadar devam edelim mi beraberlğe

bizde 20 de denedik canım.
bi daha da denemedik.eşim garanti olsun deneyelim dio ama ben uzağım bu düşünceye
çünkü ben çalışıyorum çok kararsızdım .yeni işe girdim uygun olur mu diye
ama kocamın yoğun isteğine ve içimdeki çocuk özlemine daha fazla dayanamadım

ed,n tabi canım..her kadının yumurtlama döngüsü farklı oluyor..bazıları çift yumurtluyor ayda..
kesinlike devam çalışmaya

bende bu zamana kadar hep içimde vardı eşimle konuştuk tam zamanı dedik tabi rabbim nasip ederse ben çok istiyorum alah biliyo ya şimdiden sonrası nasip kısmet

ed,n tabi canım..her kadının yumurtlama döngüsü farklı oluyor..bazıları çift yumurtluyor ayda..
Kesinlike devam çalışmaya

hadi yaa devam o zaman

canım üşüme olur diyorlar ama be kadar doğru bilmiyorum..şimdi havalarda biraz serinledi sanki..
bunları belirti olarak görmeyelim canım yoksa sonunda daha çok üzülüyoruz...çünkü ümidimiz artıyor..

valla benim şuanda sadece alt karnımda sızlama ve akıntım var ama yoğun değil isyanın dediği gibi ümitlenip de üzülmek istemiyorum allaha şükürler olsun hamdolsun rabbim ne istediysem verdi bide evlat istiyorum

marttaki düşüğümden sonra ilk denemem canım
ben çalışıyorum ama yinde de kendimi çok dinliyorum.
bide ilkinde bu kdr kafama takmamıştım.ikincisi çok daha farklıymış ya

O donemde birsey var ben ve cevremdeki 5-6 kiside subat mart arasi dusuk yapti hatta burda bir kisi daha vardi . Kac haftalikti canim bebegin dustugunde doktor cevresel testlerin twmiz dediginde beni gecistiriyo sanip iki doktora daha gittim hatta seni cok iyi anliyorum biran once olsun istiyosun ve yine dusuk tehlikesi olursa diyede korkuyosun :18: rabbim tehlikesiz bi hamilelik versin hepimize benim ilk denemem basarisiz oldu bakalim agustos ugurlu gelir belki

rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin

Bende ümitlenip boşa çıksın istemiyorum
sadece genel olarak kendimde fark ettklerim bunlar

seninde yenişmiş ben avrupa yakası ama kocamla kız kulesi keyfi yapmaya çok geliyoruz o yakaya

süpersiniz:)bizde avrupa yakasına taşınıcaz zaten bakalım kısmet olursa
işimiz avrupa yaksında çünkü.
yeniyiz bizde.dolu dolu geçti bir yıl
artık tam bir aile olalım diyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…