Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Calismak engel deyil kizlar bende calisiyorum hem de haftanin 6 gunu akisina birakin hesaplayinca olmuyo
muhabbeti anlamadın canım sanırımmmm ben korse taktım bu gun batıma 4 gün var kasığıma dünden beri hafif hafif batmalar oluyordu ama öyle sık değildi bu gun daha cok arttı onla ilgili konuşuyorduk calışıyormusn diye sordu Troubledoll357357 arkadaşımız da bende çalışıyorumm didimmmm

günaydın kızlar :)

eskileri biraz okudum da çok güldüm sabah sabah.biz daha vazife gibi kısmına geçmedik yahu nerdeyse 3 sene oldu :)
çoğunuz bize göre yeni evlisiniz :)
böyle yapmayın valla seneler geçmez heee..

yok biz şu açıdan dedik bebek olması için konsantre olamıyoruz tabiki vazife değil hiç olurmu 4 sene bekledim kocamı o olsa olsa ancak aşk olur :))

iyim canım sadece ben alt karnımda ağrı hissediyorum onun dışında bişey yok bat a 10 gün var sende ne gibi değişiklikler var canım

bende iyiyim canım benim
bende bugun gelişen bir bel ağrısı var
alt karnımda benimde kasılmalar oluyo ama ben oruca bağlıyorum şimdilik
bide akşam bi üşüme geldi ısınamadım bi türlü.
benimde bugun dahil 10 günüm var

aynıyız seninle bende de bel ağrısı var ama bende bel fıtığı var ama bu ara kesintisiz ağrıyo bide dün sanki hastalanacakmışım gibi kasık ağrısı çektim ama hastalanmayayım da öyle yani şuanlık bende durum az kaldı sabret ben 17 temmuzdan bu yana heyecanla bekliyorum artık şimdiden sonra allahıma emanet

öyle canım ya beklemekten başka çare yok
bana sanki 20temmuzdan beri zaman durdu,geçmiyo.

orası kesin dua her anımızda bende değiştirdim bakalım ne olcak ne sorucam şimdi benim bata10 gün var şimdi ki sohbet muhabbetlerde gebe kalma ihtimali nedir

Canim o belli olmuyor degisebiliyor doktorlarinda dedigi gibi aslinda bir ladin hergun hamile kalma ihtimali tasir :) ki ben fusugumde adetime 5 gun kala hamile kalmisim onun icin iki gunde bir muhabbet

canim kusura bakma sen konuya adapte olamiyom deyince benim aklimdaki tek konida bebek olunca hatlar karisti kafayi bozdum bebekle

öyle canım ya beklemekten başka çare yok
bana sanki 20temmuzdan beri zaman durdu,geçmiyo.

geçti geçti bak bugun 24 ü öğlen oldu akşam da olcak bi bakmışız zaman geçmiş

Canim o belli olmuyor degisebiliyor doktorlarinda dedigi gibi aslinda bir ladin hergun hamile kalma ihtimali tasir :) ki ben fusugumde adetime 5 gun kala hamile kalmisim onun icin iki gunde bir muhabbet

anlaşıldı o zaman devam normalde varya regl olurdum ne çabuk oldum derdim bu ayda bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…