Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canım benım 7 yasında kızım var ben sımdı 2. Yı ıstıyorum gecen ay olmadı bu ayda ramazan dolayısıyla kapalıyız yanı bu ayda olmaz bakalım guze kaldı bızım sansımız : )

canım benımde var cocugum ama yıne ıstıyorum hatta esımden habersız korunmayı bıraktım zamanında cok tedavı gormusdum ben ve bundan dolayı ya olmazsa sorusu kafamı kurcalıyor hepımız ıcın hayırlısı inşallah

geçti geçti bak bugun 24 ü öğlen oldu akşam da olcak bi bakmışız zaman geçmiş

anlaşıldı o zaman devam normalde varya regl olurdum ne çabuk oldum derdim bu ayda bekliyoruz bakalım

Beklemek kadar kotu birsey yokmus bu ay anladim pirt diye gelen regl bile bekledigimi bildiginden iki hun gec geldi ve yedigun surerken uc gun surfu stresin sonucu ortada insallah zaman sizin icin hip hizli akar guselhaberler aliriz canlar

Beklemek kadar kotu birsey yokmus bu ay anladim pirt diye gelen regl bile bekledigimi bildiginden iki hun gec geldi ve yedigun surerken uc gun surfu stresin sonucu ortada insallah zaman sizin icin hip hizli akar guselhaberler aliriz canlar

inşallah canım ya bu ay bizim ayımız olsun topik de ki tüm annelerin karnında bebiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…