ee 4 günün kalmış hadi hayırlısı![]()
evet bende o yukarıdaki sarı simgeyi kendi bünyemde görmek istiyorum (kafama da o kırmızı süsü takarak) hehehe :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee 4 günün kalmış hadi hayırlısı![]()
tünaydın canım benim nasılsın
inşallah canım benim
nasılsın bakim keyfin filan yerinde mi![]()
inşallah canım ya bu ay bizim ayımız olsun topik de ki tüm annelerin karnında bebiş olsun
hehehe evet ya güzel olurevet bende o yukarıdaki sarı simgeyi kendi bünyemde görmek istiyorum (kafama da o kırmızı süsü takarak) hehehe :)sonrada bunuuuu
ay tam geyik oldu bakalım beleye bekleye 4 gün kaldı o 4 gün de geçer mi acep????
![]()
Gayet iyiyim canim gecen ay tutmayinca bu ay muhabbe devam![]()
hehehe evet ya güzel olurinşallah en kısa sürede hamiş kalırsın
geçer ya ne kalmış ki sanki 4 gün dediğin nedir ki
hadi bakalım inşallah bu ay tutarda güzel haberlerini duyarız![]()
sabaha kadar dis agrısı cektımm parol ıctım zeytın bastım durmadı yanagım gozume kdr agrıyorrbnde durumlar bu sızde neler var bat ı gecen varmı?? sılacım napıosun muhabbet edemedık buara
inşallah canım Allahtan dileğimiz bu..![]()
plazaguzeli sende durumlar nedir
aman dıkkat et yaa tuzlu suyla gargara fln yp. aa guzel haberler ver bıze canım ya test ypmıcakmısın??çok geçmiş olsun güzelim ya bu ara benim de diş etlerim şiş ama ağrımıyor çok şükür..
bende iyiyim güzelim benim batım geçti bu arada![]()
evet canım öylebakalım bizim nazlı bebişler ne zaman gelecek
![]()
canımmm batına 4 gün mü war yoksaammm ???evet bende o yukarıdaki sarı simgeyi kendi bünyemde görmek istiyorum (kafama da o kırmızı süsü takarak) hehehe :)sonrada bunuuuu
ay tam geyik oldu bakalım beleye bekleye 4 gün kaldı o 4 gün de geçer mi acep????
![]()
hayırlısı olsun canım yacanım ben kırmızıları gördüm maalesef![]()
ama kendimi üzmüorum. zaten bu ay pek verimli geçmedi.malum ramazan..
şimdide saha çamurlu olduğundan maçları haftaya erteledik.
haftaya bol gollü maçlar olur inşallah :))))))))
yok o kadar ağrımıyor canım yaaman dıkkat et yaa tuzlu suyla gargara fln yp. aa guzel haberler ver bıze canım ya test ypmıcakmısın??
sıla ne zaman gebelik testi yapıcaksın
neyse ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra:79: :79: :79:
neyse ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra:79: :79: :79:
Sılacim sanki kırmızıları görmeyeceksin gibime geliyor.hiç geçiyor muydu günün.test alsana silik de olsa çıkar benim 2haftalık bile çıktı
Sılacim sanki kırmızıları görmeyeceksin gibime geliyor.hiç geçiyor muydu günün.test alsana silik de olsa çıkar benim 2haftalık bile çıktı