• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee 4 günün kalmış hadi hayırlısı :49::49::49:

evet bende o yukarıdaki sarı simgeyi kendi bünyemde görmek istiyorum (kafama da o kırmızı süsü takarak) hehehe :) :9::9: sonrada bunuuuu:emir_bebek::emir_bebek::1::1: ay tam geyik oldu bakalım beleye bekleye 4 gün kaldı o 4 gün de geçer mi acep????:16:

evet bende o yukarıdaki sarı simgeyi kendi bünyemde görmek istiyorum (kafama da o kırmızı süsü takarak) hehehe :) :9::9: sonrada bunuuuu:emir_bebek::emir_bebek::1::1: ay tam geyik oldu bakalım beleye bekleye 4 gün kaldı o 4 gün de geçer mi acep????:16:
hehehe evet ya güzel olur:49::49: inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın:emir_bebek::emir_bebek:
geçer ya ne kalmış ki sanki 4 gün dediğin nedir ki:1::1::1::1:

Gayet iyiyim canim gecen ay tutmayinca bu ay muhabbe devam :1:

hadi bakalım inşallah bu ay tutarda güzel haberlerini duyarız:52::52::52::52:

sabaha kadar dis agrısı cektımm parol ıctım zeytın bastım durmadı yanagım gozume kdr agrıyorr:( bnde durumlar bu sızde neler var bat ı gecen varmı?? sılacım napıosun muhabbet edemedık buara

sabaha kadar dis agrısı cektımm parol ıctım zeytın bastım durmadı yanagım gozume kdr agrıyorr:( bnde durumlar bu sızde neler var bat ı gecen varmı?? sılacım napıosun muhabbet edemedık buara

çok geçmiş olsun güzelim ya bu ara benim de diş etlerim şiş ama ağrımıyor çok şükür..
bende iyiyim güzelim benim batım geçti bu arada:31::31:

çok geçmiş olsun güzelim ya bu ara benim de diş etlerim şiş ama ağrımıyor çok şükür..
bende iyiyim güzelim benim batım geçti bu arada:31::31:
aman dıkkat et yaa tuzlu suyla gargara fln yp. aa guzel haberler ver bıze canım ya test ypmıcakmısın??

selam kızlaaaar nabersiniz ?? ne war ne yokkk ?

sılacımmm ne zaman yapıcaksın testi ? walla ben olsam şmdiye 10 kere yapmıştım :1:

canım ben kırmızıları gördüm maalesef :(
ama kendimi üzmüorum. zaten bu ay pek verimli geçmedi.malum ramazan..
şimdide saha çamurlu olduğundan maçları haftaya erteledik.
haftaya bol gollü maçlar olur inşallah :))))))))
hayırlısı olsun canım ya :49::49::49:
aman dıkkat et yaa tuzlu suyla gargara fln yp. aa guzel haberler ver bıze canım ya test ypmıcakmısın??
yok o kadar ağrımıyor canım ya:31::31:
yarın bi test yapmayı düşünüyorum canım

sıla ne zaman gebelik testi yapıcaksın

yarın yapacağım kısmet olursa canım

neyse ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra:79: :79: :79:

selam kızlar nasılsınız ben geldim:3::3: ne zmandır takip edemiyodum :1:

Back
X