- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
İnşallah canım :) olsun illa akıntı olacak diye bişey yok bat ne zamandı senin
7 gün kaldı canım..31 temmuzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım :) olsun illa akıntı olacak diye bişey yok bat ne zamandı senin
Bu ay sankim hamiş olmıcakmışım gibi gelio bana. :44: kasık ağrım war azcık azcık ara ara geliyorr.. göğüslerim sanki büyüdü gibi.. ama bendeki olan belirtiler adet belirtisiyle aynı gibi duruyor.. :44::44:cunku gecen ay da aynı belirtileri saydım heppp sonra kırmızı kartı yedim oturdum. yokk yaa bu ay hamiş kalmıcam bennntatlım biraz karın ağrısı gibi adet sancısı gibi adet olmaktan korkuyorum.akıntı falan olmadı bende sadece ayaklarım çok üşüyo ve ağzımda garip bi tad var
sende ne gibi belirtiler var? ya da var mı herhangi bi belirti?
Bu ay sankim hamiş olmıcakmışım gibi gelio bana. :44: kasık ağrım war azcık azcık ara ara geliyorr.. göğüslerim sanki büyüdü gibi.. ama bendeki olan belirtiler adet belirtisiyle aynı gibi duruyor.. :44::44:cunku gecen ay da aynı belirtileri saydım heppp sonra kırmızı kartı yedim oturdum. yokk yaa bu ay hamiş kalmıcam bennn![]()
canım cuma gününden sonra bir daha koyu kehve gelmedi..c.tesi pazar beyaz geldi..pazartesi salıda koyu sarı kahvemsi akıntı geldi..
burada asistanımız ile konuştum..benim doktor izindeymiş..
asistanda yerleşme kanaması yada enfeksiyon olabilir dedi..
adetime kaç gün var diye sordu bende 8 dedim..kanda daha gebelik kesin sonuç vermez yanıltabilir bizi dedi..adetini bekleyelim gelirse tabi dedi..gelirse 3.gün hormon testi yapalım..adetin bitincede smear testi yapalım enfeksiyona falan bakalım dedi..bekliyorum şu anda şekerim..
bugün hiç akıntı makıntı yok..
7 gün kaldı canım..31 temmuzzz![]()
bende gecen gün öyle farklı hissettim sonra bende böyle oldumm.. hafif bi baş dönmem oldu ne billeyim düşününce belirtim gelmio aklma amaan olursa olur.. ama benım ümidim yokkkk.. eşimde aksine bu ay çok ümitli:26:bende de aynı göğüs durumu olsun,karın ağrısı olsun, hep periyodik olan ağrılar şişkinlikler gibi geliyor. sadece geçen hafta kendimi bi iki gün farklı hissetmiştim. ama değilim sanırım.. bende oldukça ümidimi kestim..![]()
ayy hadi bakalım heyecanlu bir bekleyiş devam ediyor yanii:)) ama bana yerleşme kanaması gibi geldi enfeksiyondan kahverengi akıntı gelir miymiş hiç :))1 haftan kaldı sık dişini bakalım:) başka belirti var mı peki??
bu arada benim de bat 3 ağustos daha 10 gün var ama yüzüm sivilce doldu..normalde benim cildim çok kurudur ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkmamıştı..acaba hamişlik belirtisi olabilir mi bilmiyorum.. bu ay derece ile denedim 2 gündür vücut ısısı yükseldi yumuş dönemim bitti...
bende de aynı göğüs durumu olsun,karın ağrısı olsun, hep periyodik olan ağrılar şişkinlikler gibi geliyor. sadece geçen hafta kendimi bi iki gün farklı hissetmiştim. ama değilim sanırım.. bende oldukça ümidimi kestim..![]()
hadi bakalım güzel haber ver bize :) ben 27sinde doktora gidicem kesemizi görmeye gözükür mü hamiş ark. Yardımcı olur mu
bende gecen gün öyle farklı hissettim sonra bende böyle oldumm.. hafif bi baş dönmem oldu ne billeyim düşününce belirtim gelmio aklma amaan olursa olur.. ama benım ümidim yokkkk.. eşimde aksine bu ay çok ümitli:26:
canım sonradan saıya göndü ondan öle demiştir enfeksiyondan şüphelenmiştir belki..başkada bir belirti yok gibi..sadece bu sıcakta ayaklarım üşüyor..evde falan kışlık çorap giyiorum..ama havalarda biraz serin ve oruçtandır diye düşünüyorum..
yüzde sivilce çıkması düşündürücü kuzum...ayy inşş güzel haberler alırız bu ay![]()
ayyy ne güzelll heyecanlar bunlar canımmm yaaaarabbim bizede göstersin o günlere...Ramazan ayının mübarekliğine bizide sevindirsinnn:26:
canım sonradan saıya göndü ondan öle demiştir enfeksiyondan şüphelenmiştir belki..başkada bir belirti yok gibi..sadece bu sıcakta ayaklarım üşüyor..evde falan kışlık çorap giyiorum..ama havalarda biraz serin ve oruçtandır diye düşünüyorum..
yüzde sivilce çıkması düşündürücü kuzum...ayy inşş güzel haberler alırız bu ay
umutsuzluk yokkk![]()
hadi bakalım güzel haber ver bize :) ben 27sinde doktora gidicem kesemizi görmeye gözükür mü hamiş ark. Yardımcı olur mu
ayy inşallah bebişin seninledir kuzucummm...
vee bnmde ve tüm isteyenlerin bebişini en yakın zamanda nasip eder Allahım bu mübarek günde![]()
doğru söylüyorsun canım umutsuzluk olmaması lazım... ama çok umutlanırsam ve kırmızı kartı görürsem![]()
... yok yok şaka ağlamam da üzülürüm. ilk denememiz çünkü bizim. forumda okuyorum yıllarca bekleyenler var. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
![]()
4-5 haftadan itibaren gorunur kese 6-9 hafta aradida kalp atisi normsl sayiliyo. Bebosin usvastan nagini lurdu seninle yani me yersen yiyor me icersrn ociyor anladin sen neyi dedigiminasil gidiyor hamislik
amin canım..
sende varmı başka birşeyler..ama senin BAT a benden daha fazla varmış..hiç belirti aramıcam dedim bunlar oldu bende..her ay birşey çıkyor insanı şüpheye sokacak yahuuu
aynen canım..bizimde adam akıllı 2.denememiz oldu
ben hamiş değilimkiiii![]()
cnm ben 4. haftada gttigimde bebis gorunmemisti kanda cimmisti 5. hafta gosterdi kendini 2 hafta sonrada kalp atislarini duycaz insallah :)
arkadaşım belirtilerin nelerdi ben çok merak ediyorum: akıntı, şişkinlik, üşüme vs... yani ne vardı?:44::44:
![]()
tatlim aysegule yazacaktim senden almisim alintiyi bugun ilk defa oruc zor geciyo halimden de belli
![]()
Kimbilir belki bu yanlislik degil belki hamissin ki insallah![]()
canim bnm belrtiler kasik batmasi ateslenme haff bas donmesi ve halsizlik