sagol cnm amin insallah Rabbim isteyen herkese en kisa zamnda nasip etsin dualarim sizinle :)hayırlı olsun canım benim Allahım bize de nasip etsin, seninde kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm amin insallah Rabbim isteyen herkese en kisa zamnda nasip etsin dualarim sizinle :)hayırlı olsun canım benim Allahım bize de nasip etsin, seninde kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin..![]()
amin canım..
sende varmı başka birşeyler..ama senin BAT a benden daha fazla varmış..hiç belirti aramıcam dedim bunlar oldu bende..her ay birşey çıkyor insanı şüpheye sokacak yahuuu![]()
ayyy ne güzelll heyecanlar bunlar canımmm yaaaarabbim bizede göstersin o günlere...Ramazan ayının mübarekliğine bizide sevindirsinnn:26:
4-5 haftadan itibaren gorunur kese 6-9 hafta aradida kalp atisi normsl sayiliyo. Bebosin yavastan bagini kurdu seninle yani me yersen yiyor me icersrn ociyor anladin sen neyi dedigiminasil gidiyor hamislik
Hmm anladım canım :) iyi gidiyor sanırım kasıklarim çok ağrıyor.bi o var bide çok hareket halinde olursam belim ağrıyor.
Dikkat et cok hareket halinde kalma ilk uc ay cok onemli canim mesela sicak suyla dus yapma ilik olsun ve dustan cok uzun sure kalma ayaklarini asla usutme iltihap enfeksiyon erken dogum ve dusuk sebebi kendine iyi bak ki oda iyi olsun kalsiyumu da unutma
Haklısın canım normal mi bilmiyorum inşallah enfeksiyon felan değildir.sarı akıntım var![]()
slm canımözledim sizi yahuuu
![]()
bizde seni özledik fıstığum....nasılsın bebişimiz naasılll![]()
teşekkür ederim bugün iyim Allah'a şükür bebiş de iyidir inşallah
sen nasılsın var mı bi değişiklik![]()
merhabalaaaarrrrrr
herkes iyidir umarım arkadaşlar.bat ım dündü bakalım bu geceyi kırmızı kartsız atlatırsakyarın test yapayım diyorum.çok mu erken olur sizce?
herkese günaydııın.kimse yokmuuuuuuu.
herkes uyuyo galiba oh ne güzel
![]()
hamd olsun canım iyiyimgünaydın herkeşlere,bi çay demslesek de içsek nasılsın bacım bu sabah![]()
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olmuş canımGÜNAYDINNN ŞEKERLERİMMMkızlar cumartesi benim doğum günüö
şimdi benim halamın 2 oğlu var..ben bunları iftara davet etti geldiler..sonra büyük olan salı günü bizi davet etti gittik..
dün küçük olan aradı beni..pazar günü davetimiz var buyrun gelin diye..pazarda eşimin teyzesine söz verdik..onu söledim ben..
sonra kuzenim bir aileyi daha çağırmış onlarında pazar günü manileri varmış...kuzenimdeo yüzden cumartesiye almış daveti..
akşam mesaj attı bana c.tesiye aldık diye.. bende eşime söledim c.tesi davet varmış böle böle diye..
eşimin yüzü düştü..noldu dedim..
önce cvp vermedi..sonra sinirlendim ya sölesene noldu dedim..
o gün senin doğum günün unuttunmu dedi..ben unutmuştum..
sonra ben ee dedim...
eşimde birşeyler hazırladım diyeyim süprizin içine edeyim dedi..sen karar ver kuzeninemi gitmek istersin yoksa doğum gününmü kutlamak istersin diye..bende hönk kaldım öle..
yarına kadar haber ver ona göre ayarlıcam ben dedi..
şimdi kızlar bu birşeyler hazırlamış belli duruyor..
kuzenimemi gitmem doğru eşimin yaptığı şeyemi..
kuzenime gitmezsem isyan abime geldi bana gelmedi oayı olacak..aman arada kaldımm![]()
hamd olsun canım iyiyimsen nasılsın bakalım
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olmuş canımama ben olsam bişey uydurur evde kalırdım. eşinde ne güzel bişeyler hazırlamış bak
bu fırsat herzaman ele geçmez
![]()