• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım..
sende varmı başka birşeyler..ama senin BAT a benden daha fazla varmış..hiç belirti aramıcam dedim bunlar oldu bende..her ay birşey çıkyor insanı şüpheye sokacak yahuuu:36:

Geçen ay hiçbirşey olmadı ben artık belirti aradım aradım bulamadım ve olmayacağını kesin anlamıştım.
Bu ay bu sivilceler ilginç geldi..başka da hmmm bugün kasıklarım belim ağrıyo..başka da bişey yok :19::19::19::19:

4-5 haftadan itibaren gorunur kese 6-9 hafta aradida kalp atisi normsl sayiliyo. Bebosin yavastan bagini kurdu seninle yani me yersen yiyor me icersrn ociyor anladin sen neyi dedigimi :52: nasil gidiyor hamislik

Hmm anladım canım :) iyi gidiyor sanırım kasıklarim çok ağrıyor.bi o var bide çok hareket halinde olursam belim ağrıyor.

Hmm anladım canım :) iyi gidiyor sanırım kasıklarim çok ağrıyor.bi o var bide çok hareket halinde olursam belim ağrıyor.

Dikkat et cok hareket halinde kalma ilk uc ay cok onemli canim mesela sicak suyla dus yapma ilik olsun ve dustan cok uzun sure kalma ayaklarini asla usutme iltihap enfeksiyon erken dogum ve dusuk sebebi kendine iyi bak ki oda iyi olsun kalsiyumu da unutma

Dikkat et cok hareket halinde kalma ilk uc ay cok onemli canim mesela sicak suyla dus yapma ilik olsun ve dustan cok uzun sure kalma ayaklarini asla usutme iltihap enfeksiyon erken dogum ve dusuk sebebi kendine iyi bak ki oda iyi olsun kalsiyumu da unutma

Haklısın canım normal mi bilmiyorum inşallah enfeksiyon felan değildir.sarı akıntım var :(

Haklısın canım normal mi bilmiyorum inşallah enfeksiyon felan değildir.sarı akıntım var :(

Doktora gidince sana test yapacaklar zaten bende herseye bakmislardi seker kan pihtilasmasi tansiyon enfeksiyon cikmisti mesela yapmazlarsada gemel kan testi ve idrar testi iste saglik ocaklari bile yapiyor

kızlar ya ben nezamandır ıs yapamıyorum acaba halı fln sılsem bebısıme bıse olurmu bu aylarda halen dusuk tehlıkesı varmı

merhabalaaaarrrrrr
herkes iyidir umarım arkadaşlar.bat ım dündü bakalım bu geceyi kırmızı kartsız atlatırsak:21: yarın test yapayım diyorum.çok mu erken olur sizce?

merhabalaaaarrrrrr
herkes iyidir umarım arkadaşlar.bat ım dündü bakalım bu geceyi kırmızı kartsız atlatırsak:21: yarın test yapayım diyorum.çok mu erken olur sizce?

nekadar bekleyebilirsen okdr iyi ama ben bekleyememiştim :1: ve günün geçtikten sonra çıkma ihtimali yükseliyo bence dene çıkmazsa bikaç gün bekleyip tekrar yaparsın. inş. vardır bebişin :49:

GÜNAYDINNN ŞEKERLERİMMM :3::3:kızlar cumartesi benim doğum günüö:21::21:
şimdi benim halamın 2 oğlu var..ben bunları iftara davet etti geldiler..sonra büyük olan salı günü bizi davet etti gittik..
dün küçük olan aradı beni..pazar günü davetimiz var buyrun gelin diye..pazarda eşimin teyzesine söz verdik..onu söledim ben..
sonra kuzenim bir aileyi daha çağırmış onlarında pazar günü manileri varmış...kuzenimdeo yüzden cumartesiye almış daveti..
akşam mesaj attı bana c.tesiye aldık diye.. bende eşime söledim c.tesi davet varmış böle böle diye..
eşimin yüzü düştü..noldu dedim..
önce cvp vermedi..sonra sinirlendim ya sölesene noldu dedim..
o gün senin doğum günün unuttunmu dedi..ben unutmuştum..
sonra ben ee dedim...:1::1:
eşimde birşeyler hazırladım diyeyim süprizin içine edeyim dedi..sen karar ver kuzeninemi gitmek istersin yoksa doğum gününmü kutlamak istersin diye..bende hönk kaldım öle..
yarına kadar haber ver ona göre ayarlıcam ben dedi..
şimdi kızlar bu birşeyler hazırlamış belli duruyor..
kuzenimemi gitmem doğru eşimin yaptığı şeyemi..
kuzenime gitmezsem isyan abime geldi bana gelmedi oayı olacak..aman arada kaldımm:ssz::ssz:

günaydın herkeşlere,bi çay demslesek de içsek nasılsın bacım bu sabah :53:
hamd olsun canım iyiyim :34::34::34: sen nasılsın bakalım :8::8:
GÜNAYDINNN ŞEKERLERİMMM :3::3:kızlar cumartesi benim doğum günüö:21::21:
şimdi benim halamın 2 oğlu var..ben bunları iftara davet etti geldiler..sonra büyük olan salı günü bizi davet etti gittik..
dün küçük olan aradı beni..pazar günü davetimiz var buyrun gelin diye..pazarda eşimin teyzesine söz verdik..onu söledim ben..
sonra kuzenim bir aileyi daha çağırmış onlarında pazar günü manileri varmış...kuzenimdeo yüzden cumartesiye almış daveti..
akşam mesaj attı bana c.tesiye aldık diye.. bende eşime söledim c.tesi davet varmış böle böle diye..
eşimin yüzü düştü..noldu dedim..
önce cvp vermedi..sonra sinirlendim ya sölesene noldu dedim..
o gün senin doğum günün unuttunmu dedi..ben unutmuştum..
sonra ben ee dedim...:1::1:
eşimde birşeyler hazırladım diyeyim süprizin içine edeyim dedi..sen karar ver kuzeninemi gitmek istersin yoksa doğum gününmü kutlamak istersin diye..bende hönk kaldım öle..
yarına kadar haber ver ona göre ayarlıcam ben dedi..
şimdi kızlar bu birşeyler hazırlamış belli duruyor..
kuzenimemi gitmem doğru eşimin yaptığı şeyemi..
kuzenime gitmezsem isyan abime geldi bana gelmedi oayı olacak..aman arada kaldımm:ssz::ssz:
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olmuş canım :27::27: ama ben olsam bişey uydurur evde kalırdım. eşinde ne güzel bişeyler hazırlamış bak :16::16: bu fırsat herzaman ele geçmez :30::30:

hamd olsun canım iyiyim :34::34::34: sen nasılsın bakalım :8::8:

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olmuş canım :27::27: ama ben olsam bişey uydurur evde kalırdım. eşinde ne güzel bişeyler hazırlamış bak :16::16: bu fırsat herzaman ele geçmez :30::30:

bende öle düşündüm ve halamı aradım..
eşim bir program yapmış hala kusura bakmasın abim dedim..anlattım durumu..halamda olurmu ne kusuru tercih senin kızım dedi kapattı..aman kırılırsada napyım eşimden önemlimii :21::21:

Back
X