Sorrmmmmaaa bende büyük şok içindeyim.. Geçen ay 2 gün gecikti bu ayda erken geldiiii...Ama erken gelmes daha iyi beklemek daha stressli
Önümüzdeki ay umutsuz eşimin memleketinde olucaz yumuş günümde çalışma olamayacak
Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim
Hemde 2-3 gün öncedenÇok ağrım var şu anda
bugun ne kadar kötü bir gün kırmızılar yüzünden
üzülme canım benim hersey kısmet bu ay hiçbirimizde bişi yok malum ramazan olsun eşinin ailesinde olun ahali uyurken gizlice olmaz mı belki kısmet oarada hamile kalmak kimbilir
canımmm benimde stresten ilk ay 31 günde geldi..sonra 26 günde..hep stresten oluyor..
geç olsun güç olmasın canım..sıkma canını
canım benim o kadar beklenmedik güzel bir anda gelecek ki sen içini ferah tut ağrın geçer umarım her ay ağrılı adet olduğum için iyi bilirim o acıyı
Yani bebek denemesi için tarih tutmadim 1gün arayla muhabbet oldu :) adet tarihim 2gün geçti ve test yaptım evde 2kere silik çıktı.kan testide 1hafta sonra yaptım 3haftalıktı canım
anladım canım benim
benim bat a 9 gün kaldı da
meraktan çatlıyorum
test yapsam çıkmıcak biliyorum
günaydın kızlar...
ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...
şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..
Canım batına daha 9 gün varsa çıkacağını hiç zannetmiyorum. Sen içini rahat tut ve batın geçmesini bekle stress yapma :26::26::26:
anladım canım benim
benim bat a 9 gün kaldı da
meraktan çatlıyorum
test yapsam çıkmıcak biliyorum
günaydın kızlar...
ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...
şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..
Vallahi kafaya takmayaya çalışıyorum ama demek bilinçaltı
İnşalllaahhh canım ya dua edin benim içindeEvlenince geçer diyorlardı bi de geçen giden yok ilaç içtim mecbur majezik
ya negatif olursa ve ben hala adet olmazsam ya da pozitif çıksa nasıl geçecek o günlar eşime söylemeden:26::26::26:canım en azından bi idrar testi yap
pazartesiye kadar olmassan kan testi yaptırırsın
ben yerinde olsam asla dayanamazdım.negatif çıksada ümidimi kaybetmicem derdim p.tesiyi beklerdim.
mümkün değil dayanamazdım sılacım . ne kaybedersin bi test sadece
inşallah canım ya.. şimdi ne desem boş ya hamiş olursam anlatırımhadi inşallah görmezsin kırmızıları canımmm varmı belirti pekala
haklısın aslında canım ben de çok kararsızım.oğlumdayken o kadar çook test yapmıştım ki.artık eczacı beni görünce testi çıkarıp masaya koyuyordu10.gün de bile çıkmamıştı.en son dayanamayıp kan vermiştim onda çıkmıştı.geç döllenmeymiş.neredeyse 1 ay.
haklısın aslında canım ben de çok kararsızım.oğlumdayken o kadar çook test yapmıştım ki.artık eczacı beni görünce testi çıkarıp masaya koyuyordu10.gün de bile çıkmamıştı.en son dayanamayıp kan vermiştim onda çıkmıştı.geç döllenmeymiş.neredeyse 1 ay.
ya negatif olursa ve ben hala adet olmazsam ya da pozitif çıksa nasıl geçecek o günlar eşime söylemeden:26::26::26:
inşallah canım ya.. şimdi ne desem boş ya hamiş olursam anlatırım
o zaman beraber bekleyelim canım olmazsak pazartesi günü gideriz direkt kana olmaz mı
ya negatif olursa ve ben hala adet olmazsam ya da pozitif çıksa nasıl geçecek o günlar eşime söylemeden:26::26::26:
inşallah canım ya.. şimdi ne desem boş ya hamiş olursam anlatırım
o zaman beraber bekleyelim canım olmazsak pazartesi günü gideriz direkt kana olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?