Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmm benimde stresten ilk ay 31 günde geldi..sonra 26 günde..hep stresten oluyor..
geç olsun güç olmasın canım..sıkma canını

Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim

Hemde 2-3 gün önceden Çok ağrım var şu anda

canım benim o kadar beklenmedik güzel bir anda gelecek ki sen içini ferah tut ağrın geçer umarım her ay ağrılı adet olduğum için iyi bilirim o acıyı

bu kadar kırmızı yeter...artık bebek haberi gelsinn amaaa

canımmm benimde stresten ilk ay 31 günde geldi..sonra 26 günde..hep stresten oluyor..
geç olsun güç olmasın canım..sıkma canını

Vallahi kafaya takmayaya çalışıyorum ama demek bilinçaltı

canım benim o kadar beklenmedik güzel bir anda gelecek ki sen içini ferah tut ağrın geçer umarım her ay ağrılı adet olduğum için iyi bilirim o acıyı

İnşalllaahhh canım ya dua edin benim içinde Evlenince geçer diyorlardı bi de geçen giden yok ilaç içtim mecbur majezik

Yani bebek denemesi için tarih tutmadim 1gün arayla muhabbet oldu :) adet tarihim 2gün geçti ve test yaptım evde 2kere silik çıktı.kan testide 1hafta sonra yaptım 3haftalıktı canım

anladım canım benim
benim bat a 9 gün kaldı da
meraktan çatlıyorum
test yapsam çıkmıcak biliyorum

anladım canım benim
benim bat a 9 gün kaldı da
meraktan çatlıyorum
test yapsam çıkmıcak biliyorum

Canım batına daha 9 gün varsa çıkacağını hiç zannetmiyorum. Sen içini rahat tut ve batın geçmesini bekle stress yapma :26::26::26:

günaydın kızlar...

ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...

şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..

canım en azından bi idrar testi yap
pazartesiye kadar olmassan kan testi yaptırırsın
ben yerinde olsam asla dayanamazdım.negatif çıksada ümidimi kaybetmicem derdim p.tesiyi beklerdim.
mümkün değil dayanamazdım sılacım . ne kaybedersin bi test sadece

hadi inşallah görmezsin kırmızıları canımmm varmı belirti pekala

haklısın aslında canım ben de çok kararsızım.oğlumdayken o kadar çook test yapmıştım ki.artık eczacı beni görünce testi çıkarıp masaya koyuyordu10.gün de bile çıkmamıştı.en son dayanamayıp kan vermiştim onda çıkmıştı.geç döllenmeymiş.neredeyse 1 ay.

Vallahi kafaya takmayaya çalışıyorum ama demek bilinçaltı

İnşalllaahhh canım ya dua edin benim içinde Evlenince geçer diyorlardı bi de geçen giden yok ilaç içtim mecbur majezik

tabi ki dua ederim senin için ve isteyen herkes için .iç canım ben de majezik olmazsa geçmezdi yerlerde yuvarlanırdım ağrıdan o yüzden geçmiyor evlenince falan kandırmışlar bizi

ya negatif olursa ve ben hala adet olmazsam ya da pozitif çıksa nasıl geçecek o günlar eşime söylemeden:26::26::26:
hadi inşallah görmezsin kırmızıları canımmm varmı belirti pekala
inşallah canım ya.. şimdi ne desem boş ya hamiş olursam anlatırım

o zaman beraber bekleyelim canım olmazsak pazartesi günü gideriz direkt kana olmaz mı

10 gün geçtiği halde mi çıkmamıştı anam bizim 9 günümüz var daha ama bugun göğüslerimde sızlama var

doğru diyorsun valla hep belirtiler var ama beklemekten başka çare yok

canımmm eşimin uyanmasını bekliyorum ben en azından idrar testi yapalım ya negatif çıkarsa pazartesiye kadar bekler olmazsak kana gideriz.silikte olsa pozitif çıkarsa sağlık ocağına gider kan veririrz hemen ki zaten silikte olsa hamilelik var demek.ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…