Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pişt pişt doğumgününü kutlayın,sesim geliyo m doğumgünüüü

aynen canım. kırılmaz inşallah ama eşinden de önemli değil yani

herkese günaydııın. kimse yokmuuuuuuu. herkes uyuyo galiba oh ne güzel

günaydın canım biz seninle erkenciyiz dün gece mola günü olduğundan erkenden uyumuşum bir güzel uykumu aldım ki sorma

wayy bee kocacımmla evleneli 3 ay 19 gün olmuşşşş.. Ne cabuk geciyor günler...

ayyyy benim 9 ay oluyo hatta şimdi beni işe getirken dedim bu bizim evli ilk bayramımız ne heyecanlı

günaydın şekerim ne var ne yok
Ne olsun yaa calışmaya devamm... bugün cok sevdiğim bi doktorumuz var. bana bi kitap getirdi sokak kedisi bob diye bi kitap cok mutluymmm cok istiyordum bu kitabı.. hastalar bi bitsin hemen başlıcam okumaya sen napıon nasılsın bu arada batıma son 3 gün

bizim ilk ramazanımız canım. geçen sene kurbanda evliydik. nerdeyse bi sene olmuş bizimde yaaa vay beee.ilk günki gibiyiz halaa

az kalmııış 3 gün sonra baya bi kişiden haber gelecek sanırsam. toplu halay çekecez inşallah

bencede doğum günü canım o gün müsait değiliz başka birgün olsa diye sen teklif et en azından gelmek istediğini işin yüzünden gelemediğini anlar belki

yok canım teklif falan etmem arrtık...normal sölicem yani..yapcak bişi yok..

aynen canım. kırılmaz inşallah ama eşinden de önemli değil yani

aynen öteki türlüde eşim kırılcak..iki arada kaldım ama eşim daha önemli..

nişanlıyken isyan bilir ay ne gün saydık günler tıkandı kaldı şimdi ise 9 ay oldu bile

nedenki canım gözleri üstünde :26::26:

kızlar ya ben nezamandır ıs yapamıyorum acaba halı fln sılsem bebısıme bıse olurmu bu aylarda halen dusuk tehlıkesı varmı

Canim yardim edecek kimsen yok mu hic yoksa kocan silsin hamis hamis derdin ne de sen haliya taktin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…