- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
38S bugün test yapıcaktı kızlarrrr
38s sılacım umarım test sonucun (+) çıkar canım ama ben dün kırmızı kartı yedim canım 4 gün öncesinden hemde! erken erken yedim
canım günaydın ben kırmızı kartı yedim maalesefff !!Ayyy ne güzel ya.. bende Görürmüyüm ki 9 ay sonrasını 10 ay sonrasını.. aşkımla bizimde ilk bayramımız olucakkk bende çok heycanlıymm yaa.. zaten btün ailesinin gözü benim üstümde. şmdi daha cok üstümde olucakk
yok canım ya aslında hep 30-32 günde bir olurdu ama son 2 aydır 28 günde bir oluyordu bu ay 24 günde bir!! gittikçe azalıyo..tüh yaa erken olurmuydu hiç neyse umudunu yitirme canım çalışmalara devam
canım günaydın ben kırmızı kartı yedim maalesefff !!daha 3 gün olmasına rağmen süppppriizzzzzzzzzzzzzzz..
yok canım ya aslında hep 30-32 günde bir olurdu ama son 2 aydır 28 günde bir oluyordu bu ay 24 günde bir!! gittikçe azalıyo..
ayy kuzum yaa tühh kötü olmuş hemde erkenden..moral bozmak yok ama çalışmalara devam..
benimde sen gibi oldu..2 ay önce 31 günde sonra 26 günde geldi..bakalım bu ay ne zaman gelecek...keşke gelmese ama
38s sılacım umarım test sonucun (+) çıkar canım ama ben dün kırmızı kartı yedim canım 4 gün öncesinden hemde! erken erken yedim
acaba neden olur bu benim de hep 30 gün de bir olur bekarken de şaşmazdı
şu 38S i biri uyandırsınnn artıkk yaa çatlıcam orta yerimdennn
Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim
Hemde 2-3 gün öncedenÇok ağrım var şu anda
Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim
Hemde 2-3 gün öncedenÇok ağrım var şu anda
nasıll yaaa...senin daha vardı..ne oldu herkez 2-3 günceden yiyor kırmızı kartları...
üzülme canım ağlamak yok ama...
bu ay ramazandı çalışmalar aksadı...diğer aya daha iyi çalışırsınız
Sorrmmmmaaa bende büyük şok içindeyim.. Geçen ay 2 gün gecikti bu ayda erken geldiiii...Ama erken gelmes daha iyi beklemek daha stressli
Önümüzdeki ay umutsuz eşimin memleketinde olucaz yumuş günümde çalışma olamayacak
isyyaaaaannnn mesaj kutuna bakar mısın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?