evet orucum tatlım ama şimdi bişey söylemek istemiyorum kimsenin kafasını karıştırmayayım... hamiş olursam söylerim şekerim:13::13::13:
slm kizlar sizi uzun zamandir takip ediorm simdi yazmak kismetmis ben de 4 aydir deniom bu ay da tutmadi sanirim kismet artik
insan hissettiği yaştadırtakıldığımdan değil zaten,kendimi hala o yaşlarda hissedemiyorum zaten :) ben daha çıtırım,kocamda öyle sever beni.
slm canım hoşgeldinslm kizlar sizi uzun zamandir takip ediorm simdi yazmak kismetmis ben de 4 aydir deniom bu ay da tutmadi sanirim kismet artik
çok duyarlısın canım:) teşekkür ederiz.
bende bebek denedim ,bekliyorum gün sayıyorum ama orucumu da tutuyorum
bebeğe bi zararının olduğunu düşünmüorum.
sadece anne adayı biraz daha fazla zorlanır ancak diye düşünüyorum.içerde çalışma oldugu için çok daha erken acıkır,yorgunluk olur uyku hali vs.diye düşünüyorum
insan hissettiği yaştadır
slm canım hoşgeldinbu arada nickin çok hoşuma gitti kutu kutu pense
inşallah en kısa sürede olur meleğin
rica ederim tatlım.. hakkımız da hayırlısı olsun ya
merak etme canım ya,bende senin gibiyim:) rahat bırak kendini,o geleceği zamanı bilir. rahatına düşkündür seninki de benim gibi. herşey düzelince gelecektir
neyse sımdıde adetıme baya var 5 agustos
Daha once hemen hamıle kaldıgım bir kerede psıkolojım hamıle olabılecegımı soyluyor ama herhangı bır belırtı yok zaten belırtı ıcınde erken dıye dusunuyorum 5 agustosta adet olucam :)
günaydın kızlar...
ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...
şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..
aslinda rahatim ama diilim :) bi yanim istio bi yanim erken mi dio o yuzden gelmio olabilir 31 ya da 1 i batim
neyse sımdıde adetıme baya var 5 agustos
Daha once hemen hamıle kaldıgım bir kerede psıkolojım hamıle olabılecegımı soyluyor ama herhangı bır belırtı yok zaten belırtı ıcınde erken dıye dusunuyorum 5 agustosta adet olucam :)
insan hissettiği yaştadır
slm canım hoşgeldinbu arada nickin çok hoşuma gitti kutu kutu pense
inşallah en kısa sürede olur meleğin
rica ederim tatlım.. hakkımız da hayırlısı olsun ya
ben 22 yaşındayım canımsen kaç yaşındasın?
Canım bence var sende :)
canım senin gibi bi psikolojideyim
benimde 1 düşüğüm var.ve o ilk denemede tutmuştu.
şimdi bi denememiz var ve içten içe oldu galiba diyorum
mantığımsa olmayabilir ne bu eminlik diyorum..
ve daha çoookkk günüm var önümde.bende 3 Ağustosu bekliorum
hosbuldum cnm :) esim bana pens pens der de pekcok kelimenin kisaltilmis hali :)
dolu dolu 28 iki hafta oldu gireli :) 11 ay olacak 27sinde inşAllah...hmmm anladım canım sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
dolu dolu 28 iki hafta oldu gireli :) 11 ay olacak 27sinde inşAllah...
geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman
kız ben senin msjını 5 ağustosta hamile kalacam dedin die okudum
aynı sekıldecanım bu ne rahatlık dıyorum ayrıca mesela okuyorum 4-5 ay denemısler sonra olmus dıyorum ne alaka olmamıstır
boyle gıt gellerdeyım yakınmıs tarıhlerımız 3 agustosta tatıle gıdıcem bırde adet olursam tatılde olucam 2 gıbı test yapsam cıkarmıkı 3-4 gun olacak yanı bat 5 ama 6 da oolabılır cıkmaya bılır ona gore gecıktırıcı kullanmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?