kızlar dün gebelik testi yaptım 1 çizgi vardı 2.den eser yoktu bugun tekrarladım 2.çizgi silik bir şekilde ucuk bir pembe bu nedemek şimdi pozitifmi negatif mi ? Oooooooffff
tabiki de var canım belli olmaz bu işler hayırlısı
BİLEMİYORUM Kİ ÜMİTLENMEK DE İSTEMİYORUM ACEBA HAPIN ETKİSİ VARMIDIR HALA DİYE HAYIRLISI AYIN 7 SİNİ BEKLEYİP GÖRCEZZ KIRMIZI KART GÖRMEK İSTEMİYORUM :)
tabiki de var canım belli olmaz bu işler hayırlısı
pozitif demek benceee
hiçte bilem içim şişti yeminlen bitmedi bugün ufff.. sana her gün güzel anacım
senin bat ne zaman dı ki silik se pozitif oluyormuş diye biliyorum
kızlar dün gebelik testi yaptım 1 çizgi vardı 2.den eser yoktu bugun tekrarladım 2.çizgi silik bir şekilde ucuk bir pembe bu nedemek şimdi pozitifmi negatif mi ? Oooooooffff
dün basladım işte folik asite evet cok şükür temiz çıktı inşallah bende bırakır bırakmaz hamile kalnalardan olurum inşallah seninde bişeyin yoktur cnm benim bat 7 agustos bekleyip görcez inşallah senin ne zaman
canım inşallah hamilesindir
canım yarın ama olmam inşallah :)
inşallah yoktur canım.benım bat yrn ama olmaz inşallah :) beklemek kadar zor birsey yok.daha vaktin var senin çalışmaları aksatma :)
allah ragzı olsun inşallah meryem süresi okudum hepiniz için allah kimsenin kucagını boş bırakmasın isim vermedim ama tüm kızların isteyen herkesin dedim :)
kızlar dün gebelik testi yaptım 1 çizgi vardı 2.den eser yoktu bugun tekrarladım 2.çizgi silik bir şekilde ucuk bir pembe bu nedemek şimdi pozitifmi negatif mi ? oooooooffff
inşallah olmazsın evet benim birazdaha vaktim var eşime zorla olsa birlikte oluyoruz iftardan sonra cok şişiyoruz adamın canı bişey yapmak istemiyo zar zor dün yaptırdım
Canım bence hamilesın yarın kan testi yap idrarda çıktıysa kanda da çıkar zaten
inşallah olmazsın evet benim birazdaha vaktim var eşime zorla olsa birlikte oluyoruz iftardan sonra cok şişiyoruz adamın canı bişey yapmak istemiyo zar zor dün yaptırdım
hahaha ay çok güldüm valla artık banyodan da aşındık
bence de pozitif
çünkü hamile değilsen hiç bi şekilde çizgi görünmüyo
belli belirsiz de olsa 2.çizgiyi görüyosan şüphelen
hiiç merak etme aynısı bizde de oldu :))))) akşam yürüyüş yapın daha sonra biraz daha hafifliyosun ah birde sodabiz sodayıda eksık etmedik
bence de pozitif
çünkü hamile değilsen hiç bi şekilde çizgi görünmüyo
belli belirsiz de olsa 2.çizgiyi görüyosan şüphelen
Beklemeye gerek yok değilmi of nasıl korkuyorum inşallah kanda da çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?