Tek tuple hamile kaldim yuppiiii:))
sagol canım dun bekliyordum test yaptım silik cift çizgiyi gördüm bugunde dayanamıyorum kan testi yaptırıcam :)))
canım benim ya sağlıkla Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tesekkurler.4ayin sonunda oldu:)).eger ugrasiyorsan sakin uzulme.bak oluyo iste:))merhaba tebrik ederimm
tek tüple hamile kaldım deyince hemen yazmak istedim bende dha yeni laporoskopi amelıyatı oldum ve tek tüpüm alındıı çok uğraştınmı ne zmandan beri istiyodun merak ettim
bu arada herkese merhaba
merhaba tebrik ederimm
tek tüple hamile kaldım deyince hemen yazmak istedim bende dha yeni laporoskopi amelıyatı oldum ve tek tüpüm alındıı çok uğraştınmı ne zmandan beri istiyodun merak ettim
bu arada herkese merhaba
Dis gebelik canimtebrik ederim canım. rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin
tüpün neden alınmıştı canım merak ettim :26::26:
Tesekkurler.4ayin sonunda oldu:)).eger ugrasiyorsan sakin uzulme.bak oluyo iste:))
canım sen ameliyat oldunmu..çok geçmiş olsun..inş kolay olmuştur ameliyatın..
Rabbim en kısa zamanda senide güldürsün inii canımmm
Dis gebelik canim
bu aydan sonra tek tüple denemeye başlıycaz işte canım bakalım nolcak dha yeni ameliyat oldum 2 hafta oldu inşş bende senin kadr çabukk ulaşırım güzell sonaa
evet canım oldum cok zor bı amelıyat degıl zaten kesik olmadığı için 5 .gün işe geldimm 2 hafta oldu dün ameliyat olalı iştee baklaım bundan sonraa artık nolcakkk merak edıyorum doktor artık problem klamdı kendı basına hamıle kalabılırsın dedı istrsen yumurta takibi yapabiliriz dedi ama bu ay tatilde oluyoruz yumurtalama döneminde artık bıdahakı aya yaparız
canım tatile git kendine gel...sonuşta operasyon geçirdin..psikolojik olarak önce kendine gel..sonra heman çalışmalara başlaççbak arkadaşın kısa sürede olmuş..inş seninde güzel haberlerini alalımm
Eki Görüntüle 764643 Eki Görüntüle 764644 Eki Görüntüle 764645 Eki Görüntüle 764646 Eki Görüntüle 764647
kızlar bugün aşılamamın 14.günü sabah test yaptım böyle çıktı sizce varmı birşeyyy....
Eki Görüntüle 764643 Eki Görüntüle 764644 Eki Görüntüle 764645 Eki Görüntüle 764646 Eki Görüntüle 764647
kızlar bugün aşılamamın 14.günü sabah test yaptım böyle çıktı sizce varmı birşeyyy....
tabi canımmm inşşş hayırlısıı olsun sen naptın devammı calışmalaraaaa ne kadr var bata
5 gün var canım bata...bu ay ramazan dolayısı ile doğru düzgün çalışma olmadı..
1 haftadır geçen cumadan beri ( cuma günü kahveydi) koyu sarı akıntım gelior ve 2 gündür sol taradım ağrıyor..ya enfeksiyon ve ya bebiş..bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruzz
bu aydan sonra tek tüple denemeye başlıycaz işte canım bakalım nolcak dha yeni ameliyat oldum 2 hafta oldu inşş bende senin kadr çabukk ulaşırım güzell sonaa
evet canım oldum cok zor bı amelıyat degıl zaten kesik olmadığı için 5 .gün işe geldimm 2 hafta oldu dün ameliyat olalı iştee baklaım bundan sonraa artık nolcakkk merak edıyorum doktor artık problem klamdı kendı basına hamıle kalabılırsın dedı istrsen yumurta takibi yapabiliriz dedi ama bu ay tatilde oluyoruz yumurtalama döneminde artık bıdahakı aya yaparız
kızlar selam dünde yazmıştım bu kasıgımda ki ağrılar aksam vede sahurdada devam etti ara ara girip cıkıyo şimdi ise karnımın ön tarafında sanki bişeyler var gibi bi tuhaf ağırlık var gibi sanki neden dir yaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?