amin canım amin inşallah sadece benim değil allah dünyada nerede ne kadar bebek cocuk varsa korusun inşallah hepimize o gücü versin
canımmm cok sagol ne güzel pozitif insanlarsınız ya vallahi burası olmasa sıyırmıştım sanırsam darısı isteyen herkese inşallaaahhhhhhhh amin amin aminnn
bende şaşkınım nasıl cıktı anlamadımrabbim sevincimi tamamlasın inşallah hepimizin
ısteyerekmı oldu yoksa bızım gıbı mı bızım 4 ve 6 gun oldu dedık adet yenı bıtık bısey olmaz sonra 11 ve 13 oldu baskada korunmasız bırlıktelık olmadı bende merak ıcındeyım
isteyerek oldu canım yumurtlama testi takip ettim ona göre çalıştık inşallah da olmuştur :)
canım öyle düşünme valla allah bilir cok fazla böyle durumda hamile kalan var 2 yıl korunmus bırakır bırakmaz hamile olan var tamamen hormonel hepsi cok ilginc yani bakıyorsun yok olmaz diyorsun korunan bile hamile kalabiliyor
bat ne zaman ?
5 agustos canım
3 agustosta ayvalıga gıdıyorum 10 gune yakın durucam orada adet olmak ıstmeıyorum gecıktırıcı kullanıcamda oncedende baya onceden oluyor 1-2 gıbı cok erken test ıcın hanı varsa yoksa ona gore ayar ederım kendıme
sılanın kırmızılar gelmişmii yaaa
evet canım dün gelmiş. iyiki test yapmadı. yoksa tek çizgiyi görüp morali bozulacaktı
herkese günaydın bu aradaa. hayırlı cumalar
Tek tuple hamile kaldim yuppiiii:))
tek tuple hamile kaldim yuppiiii:))
Tesekkurler.Cook mutluyum:))rabbim herkesin gonlune gore versinbüyükk basarıı gercekten t ebrıkler Allah kucagınıza almayı nasıp etsın
hayırlısı olsun :))) inşallah sağlıklı sağlıklı devam eder
sen naptın verdin mi kan canım
evet canım dün gelmiş. iyiki test yapmadı. yoksa tek çizgiyi görüp morali bozulacaktı
herkese günaydın bu aradaa. hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?