Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın rahım sardırmayı ılk kez duydum bence gebelıgı yenı dusunenler cok stres olmasın bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur cok dusunmemek psıkolojıyıde saglam tutmak gerekır

Günaydın rahım sardırmayı ılk kez duydum bence gebelıgı yenı dusunenler cok stres olmasın bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur cok dusunmemek psıkolojıyıde saglam tutmak gerekır

günaydınn şekerler....

cute bencede katılıyorum sana..ama uzun süredir bebişi olmayanlar içinde bence bir umut..faydası varsa ne güzelll

Günaydın herkese... Kızlar yarın sabah kontrolümüz var. Dua edin bebişim iyi olsun büyüyor olsuni çok stres yapıyorum kontrole gideceğim zaman

canım içini ferah tut o mışıl mışıl uyuyup büyüyo şimdi sen artık beslenme dikkat et ağır şeyler yapma en az 4 aya kadar ama hayatından geri kalma ne kadar rahat o kadar iyi :)

kızlar ortalık öyle karışıkkı bir yandan oyle cok ıstıyorum biryandan korkudan ölmek üzereyim onun geleceği istekleri sağlığı annelik çok zor zanaat ama başarabiliriz başarmalıyız her ülke zor zaman geçiriyor ne kadar hoş görü ne kadar anlayış o kadar mutluluk

Gebelik testinde pozitif gordum bat bugun yada yrn dı dinlendim sımdı daha ii ama işten geldıgımde daha yogundu

Bayiliyorum bu batindan once teste pozitif gorenlere benim batin ustune 8 gun gecmistide israrla silik cizgi cikiyodu canim hamissin testlerdee yazdigi gibi pozitifin hatali cikma olasiligi yok denecek kadar az bence tescille kan testiyle ve ben halayini simdiden cekiyorum :

Rabbim onu karnina koydugunda sana inansmayacagin bi umut-guc ve annelik duygusu verecek oyle ki dunyada tek sey senin bebegin gibi dusunup ona odaklanacaksin korkularin bosuna

hadi halaya o zamannn

aynı duyguları paylasıyorum

canımmm cok sagol ne güzel pozitif insanlarsınız ya vallahi burası olmasa sıyırmıştım sanırsam darısı isteyen herkese inşallaaahhhhhhhh amin amin aminnn
bende şaşkınım nasıl cıktı anlamadım rabbim sevincimi tamamlasın inşallah hepimizin

Direk konulara daldim gunaydin fistiklar bat bekleyenlerin batlari gelmesin insallah bebisleeri olanlar saglikla buyutsun gobislerinde kisacasi gonlumuze gore olsun hersey yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kım hamıleee?

benım bat 5 agustos ama ben 1-2 gıbı ogrenebılırmıyım ya ona gore gecıktırıcı ıcıcemmm

aryaarel hemileeee

kan testinden öğrenebilirsin canım..evdeki sonuçlar yalnış çıkabilir...

kac gun var adeteee? anam sasırdım tebrık ederım cok

Rabbim onu karnina koydugunda sana inansmayacagin bi umut-guc ve annelik duygusu verecek oyle ki dunyada tek sey senin bebegin gibi dusunup ona odaklanacaksin korkularin bosuna

amin canım amin inşallah sadece benim değil allah dünyada nerede ne kadar bebek cocuk varsa korusun inşallah hepimize o gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…