Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben dün gece,üstüm acık uyumusum ,kabus gibi rüyalar gördüm allah hayırlara cıkarsın eşimin de malum yerıne tekme atmısım adam sabah uyandım yanımda yok salonda yatmıs elide orasında neyse işe gidecek uyandırdım niye elin orda dedım gece tekme attıgın için bilinç altımda kaldı korumaya aldım dedı aman gözünü seveyım cocuk olana kadar dikkat et sonra ne yaparsan yap dedım :):)

Son düzenleme:
öfff aklıma pis bişiy geldı ramazan ramazan söylim mi söylimmi :)

ramazan olmayacaktı ki neyse...krımızı nokta gerisi....:):) adamım oruc tutuyo halı olmuyo tek basınada olmuyo bu işler :)

direnin yumurtalar direnin spermler gezi parkında bulusacaksınız bir gün :)

bayram bir gelsinn o spidermanları serbest bıraktırmayan ne olsunnn h

hadiiii söle kızz merak etttimmm

kız dikkat etsenee benimde kocam akşam içeride yatmış küsüs uyuya kalmış öyle dio

sen elıne koluna sahıp cık asıl

eşinin evde olmadıgı zamanlarda spermleri,toplasın bir yerde sende buz dolabında sakla eşin olmadıgı günlerde artık gün aşırımı olur her gunmu olur enjekte edersın kendıne olmamı fırsatı degerlendırırsın işte :)

yapay münasebet olacak olsun amac bebek ise tabı :)

sakin sakin davranmalı sabır işi bu şekerim ha bide meşhur atasözlerimizden sabrın sonu selamettir. :)

hahahah bende bunu balayında yapmıştımm..eşimde dur daha yeni icraat yolunda adam...yolunu kesme demişti seninkide süper olmuş..çocuk olsun gerisinde kalsınnn

ben eve gıdıyom haco
ama koca evde yok

kırmızı ıyımı oluyordu kotumu
,

ahh kuzum kıyamam..bizde koca varda noluo..ramazanda tık yok anam tık yok...bu kırmızıları görmemin sebebi kocamdır kocammmm
kırmızı adı üstüne kötüüüü

kız dikkat etsenee benimde kocam akşam içeride yatmış küsüs uyuya kalmış öyle dio

ana sekerım bak ıyı hatırlattın bızım salondakı tv 5 aydır bozuktu kabloda sorun vardı dun yapıldı aksam orada tv ızledık bebek ısını(tavsıye ederım) cıps cola bılmem ne ana ben bı sıs orada uyumusum kocamda benı unutup yatak odasıan gıtmıs
gece bı kalktım cocuk aglıyor ana dedım nerdeyım napıyorum evın planı bızım buyuk boyle korıdora cıkacagıma balkona cıkıyorum
bı gıttım yatag bı cemkırdım
oh oldu
benım kocamda artık salonda uyuya kalmaya baslar valal sonra sabah ben trıp atar ıse gelırım

yanı bencede aam sende amada bıraz macundu neyındı kecı boynuzuydu yedır

ne dıyon anlamadım sımdı manuel mı takıl dıyosun?

hayır olay enjekte etmek degılde bebısım esım o spermleri nasıl toplayacak olay orada
aklıma fıtne sokma

seni nasıl unutmuşşş yaaaa koptummm bunaaa koridor yerine balkon haaa süperrr

yanı bencede aam sende amada bıraz macundu neyındı kecı boynuzuydu yedır

amannn ramazanda rahattım..10 aydır ilk kez rahattımmm keyfime baktımmm ramazan bitsin bizimkinin keçi boynuzuna falan ihtiyacı kalmazzz

vıtamınlenecek dıyosun
:)
ıyı bakalım ben molaya cıkıyorum catlıcam sıcaktan

ne dıyon anlamadım sımdı manuel mı takıl dıyosun?

hayır olay enjekte etmek degılde bebısım esım o spermleri nasıl toplayacak olay orada
aklıma fıtne sokma

amacın bebek yapmaksa ve eşin evde durmuyorsa diye dedim,atıyorum yumurtlama gunun geldı adam evde yok o durumda ne yapacan ,böyle bişiy olursa enjekte edersın işte :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…