öfff aklıma pis bişiy geldı ramazan ramazan söylim mi söylimmi :)
ramazan olmayacaktı ki neyse...krımızı nokta gerisi....:):) adamım oruc tutuyo halı olmuyo tek basınada olmuyo bu işler :)
direnin yumurtalar direnin spermler gezi parkında bulusacaksınız bir gün :)
ben eve gıdıyom hacogün aşırın yani kuzum...bir gün durcan öteki gün yapıcan yanii..
sen 1 gün bile duramazsınnkiiii
bende senin kutunda kırmızı hissediyorum şekerim
ramazan olmayacaktı ki neyse...krımızı nokta gerisi....:):) adamım oruc tutuyo halı olmuyo tek basınada olmuyo bu işler :)
direnin yumurtalar direnin spermler gezi parkında bulusacaksınız bir gün :)
ay ben dün gece,üstüm acık uyumusum ,kabus gibi rüyalar gördüm allah hayırlara cıkarsın eşimin de malum yerıne tekme atmısım adam sabah uyandım yanımda yok salonda yatmıs elide orasında neyse işe gidecek uyandırdım niye elin orda dedım gece tekme attıgın için bilinç altımda kaldı korumaya aldım dedı aman gözünü seveyım cocuk olana kadar dikkat et sonra ne yaparsan yap dedım :):)
ay ben dün gece,üstüm acık uyumusum ,kabus gibi rüyalar gördüm allah hayırlara cıkarsın eşimin de malum yerıne tekme atmısım adam sabah uyandım yanımda yok salonda yatmıs elide orasında neyse işe gidecek uyandırdım niye elin orda dedım gece tekme attıgın için bilinç altımda kaldı korumaya aldım dedı aman gözünü seveyım cocuk olana kadar dikkat et sonra ne yaparsan yap dedım :):)
bıde bız adamla bırbırımızı doya doya goremıyoruzkı ayın 11 gunu evde evde derken gunduz gozuyle goruyorum o 11 gunun kac gunu benım cumartesı pazarıma gelıyor neyse
gerı kalan gunlerde gece 12 de gelıyor veya aksam 21.30da gıdıp sabah gelıyor ben cıkıyom o gelıyor
neyse munasebette arası uzayınca bana bır trıp gelıyor ulen bızım aramızmı bozuk dıye dusuncelere gırıyorum kavgaya meyıllı oluyorum
ben eve gıdıyom haco
ama koca evde yok
kırmızı ıyımı oluyordu kotumu
bıde bız adamla bırbırımızı doya doya goremıyoruzkı ayın 11 gunu evde evde derken gunduz gozuyle goruyorum o 11 gunun kac gunu benım cumartesı pazarıma gelıyor neyse
gerı kalan gunlerde gece 12 de gelıyor veya aksam 21.30da gıdıp sabah gelıyor ben cıkıyom o gelıyor
neyse munasebette arası uzayınca bana bır trıp gelıyor ulen bızım aramızmı bozuk dıye dusuncelere gırıyorum kavgaya meyıllı oluyorum
,ben eve gıdıyom haco
ama koca evde yok
kırmızı ıyımı oluyordu kotumu
kız dikkat etsenee benimde kocam akşam içeride yatmış küsüs uyuya kalmış öyle dio
kız dikkat etsenee benimde kocam akşam içeride yatmış küsüs uyuya kalmış öyle dio
hahahah bende bunu balayında yapmıştımm..eşimde dur daha yeni icraat yolunda adam...yolunu kesme demişti seninkide süper olmuş..çocuk olsun gerisinde kalsınnn
,
ahh kuzum kıyamam..bizde koca varda noluo..ramazanda tık yok anam tık yok...bu kırmızıları görmemin sebebi kocamdır kocammmm
kırmızı adı üstüne kötüüüü
eşinin evde olmadıgı zamanlarda spermleri,toplasın bir yerde sende buz dolabında sakla eşin olmadıgı günlerde artık gün aşırımı olur her gunmu olur enjekte edersın kendıne olmamı fırsatı degerlendırırsın işte :)
yapay münasebet olacak olsun amac bebek ise tabı :)
ana sekerım bak ıyı hatırlattın bızım salondakı tv 5 aydır bozuktu kabloda sorun vardı dun yapıldı aksam orada tv ızledık bebek ısını(tavsıye ederım) cıps cola bılmem ne ana ben bı sıs orada uyumusum kocamda benı unutup yatak odasıan gıtmıs
gece bı kalktım cocuk aglıyor ana dedım nerdeyım napıyorum evın planı bızım buyuk boyle korıdora cıkacagıma balkona cıkıyorum
bı gıttım yatag bı cemkırdım
oh oldu
benım kocamda artık salonda uyuya kalmaya baslar valal sonra sabah ben trıp atar ıse gelırım
yanı bencede aam sende amada bıraz macundu neyındı kecı boynuzuydu yedır
seni nasıl unutmuşşş yaaaa koptummm bunaaa koridor yerine balkon haaa süperrr
amannn ramazanda rahattım..10 aydır ilk kez rahattımmm keyfime baktımmmramazan bitsin bizimkinin keçi boynuzuna falan ihtiyacı kalmazzz
ne dıyon anlamadım sımdı manuel mı takıl dıyosun?
hayır olay enjekte etmek degılde bebısım esım o spermleri nasıl toplayacak olay orada
aklıma fıtne sokma
vıtamınlenecek dıyosun
:)
ıyı bakalım ben molaya cıkıyorum catlıcam sıcaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?