ana sekerım bak ıyı hatırlattın bızım salondakı tv 5 aydır bozuktu kabloda sorun vardı dun yapıldı aksam orada tv ızledık bebek ısını(tavsıye ederım) cıps cola bılmem ne ana ben bı sıs orada uyumusum kocamda benı unutup yatak odasıan gıtmıs
gece bı kalktım cocuk aglıyor ana dedım nerdeyım napıyorum evın planı bızım buyuk boyle korıdora cıkacagıma balkona cıkıyorum
bı gıttım yatag bı cemkırdım
oh oldu
benım kocamda artık salonda uyuya kalmaya baslar valal sonra sabah ben trıp atar ıse gelırım
anacım deli divane yatıyorum ben dirsek tekme ne gelırse sallıyorum ki yatak standart üstü ama yetmıyor bana :) hayır bebek olmadan sakatlamıyım adamımı :)
kız valla dur çocuk yap ondan sonra trip at bak ben öyle karar verdim stres spermi etkiler felan neme lazım
sen bide beni gör ben yatakta çapraz yatarım valla kocam iyi geleyim de nereye yatayım diyo
aksam yapsam cıkmazmı kı genede varsa cıkar ama dımı :) heycan oldum ya ben
canım adetin egrki çok geçiktiyse gwbysen hemen çıkar testte ... ama batın gwçtiyse yada bata yakınsan doğru sonuç almak istiyosan sabh erkenden yap derim:26:.. ama çok heycanlısın anladım.. akşam test yap çıkmazsa sabha tekrarla ... addetin gecikti mi canım
canım adetin egrki çok geçiktiyse gwbysen hemen çıkar testte ... ama batın gwçtiyse yada bata yakınsan doğru sonuç almak istiyosan sabh erkenden yap derim:26:.. ama çok heycanlısın anladım.. akşam test yap çıkmazsa sabha tekrarla ... addetin gecikti mi canım
sen ne yaptın ,bat geldımı senınle aynı gunduk biz ben oldum
ooo daha 5 gun var
benim regl 3 gün gecikti ya... gecn ay da 6 gün gecikmişti raht bi şekilde regl olmayı bekliyorum testler negatif
bizde ırsi bu :) annem dışında herkes deli yatar hatta gecen annemlere iftara gittik annemle dertlesıyo anne uykumu alamıyorum deli divane yatıyor diye sankı öz ana oğul gibi benım annemde bende öyleyim oğlum uykunun yarısını baska yerde gecırıyorum 33 yıldır diyo :)
orucu bozdum valla kızlar..kahve sonuçta yaa..internettende baktım bozluyormuş gitti yaa..offfbakalım yarına kırmızılaşıcakmııı:44::44:
orucu bozdum valla kızlar..kahve sonuçta yaa..internettende baktım bozluyormuş gitti yaa..offfbakalım yarına kırmızılaşıcakmııı:44::44:
iyiden iyiye heyecanlandım kızzz az bile silikse hamilesin iyice baktın mı
Emin olamıyorum işte canım ya
bi iki gün bekliyim de tekrar ya idrar yaparım yada hastaneye
Emin olamıyorum işte canım ya
bi iki gün bekliyim de tekrar ya idrar yaparım yada hastaneye
ayfo kac gun vardı bata?
ne marka testın kac lıra yoksa hassaslardanmı aldın
bu aksam bende yapıcam
lekelenmen mi oldu canım... bat ne zman
BAT bugün canım..öğleden beri kahve lekelenmem var..
yok canım zannetmem...geçen seferde böle oldu ilk gün lekelenme oldu..2.gün geldi..yarına sökülür canımmkız bide bu adet kanaması değilmiş hamilemişsin
yok canım zannetmem...geçen seferde böle oldu ilk gün lekelenme oldu..2.gün geldi..yarına sökülür canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?