Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız valla dur çocuk yap ondan sonra trip at bak ben öyle karar verdim stres spermi etkiler felan neme lazım

anacım deli divane yatıyorum ben dirsek tekme ne gelırse sallıyorum ki yatak standart üstü ama yetmıyor bana :) hayır bebek olmadan sakatlamıyım adamımı :)

sen bide beni gör ben yatakta çapraz yatarım valla kocam iyi geleyim de nereye yatayım diyo

kız valla dur çocuk yap ondan sonra trip at bak ben öyle karar verdim stres spermi etkiler felan neme lazım

sen bide beni gör ben yatakta çapraz yatarım valla kocam iyi geleyim de nereye yatayım diyo

bizde ırsi bu :) annem dışında herkes deli yatar hatta gecen annemlere iftara gittik annemle dertlesıyo anne uykumu alamıyorum deli divane yatıyor diye sankı öz ana oğul gibi benım annemde bende öyleyim oğlum uykunun yarısını baska yerde gecırıyorum 33 yıldır diyo :)

Son düzenleme:
aksam yapsam cıkmazmı kı genede varsa cıkar ama dımı :) heycan oldum ya ben

canım adetin egrki çok geçiktiyse gwbysen hemen çıkar testte ... ama batın gwçtiyse yada bata yakınsan doğru sonuç almak istiyosan sabh erkenden yap derim:26:.. ama çok heycanlısın anladım.. akşam test yap çıkmazsa sabha tekrarla ... addetin gecikti mi canım

sen ne yaptın ,bat geldımı senınle aynı gunduk biz ben oldum

ooo daha 5 gun var

orucu bozdum valla kızlar..kahve sonuçta yaa..internettende baktım bozluyormuş gitti yaa..offf bakalım yarına kırmızılaşıcakmııı:44::44:

adamların çekeceği var bizden
orucu bozdum valla kızlar..kahve sonuçta yaa..internettende baktım bozluyormuş gitti yaa..offf bakalım yarına kırmızılaşıcakmııı:44::44:

kırmızı ise bozman en iyisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…