- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
kim düşünmeden yapabiliyorki...yapabilen varsa helal olsunnn
ben bu ara rahatım yaaa. geçen aylar çok takıntı yapmıştım. herşeyi araştırıyodum. çok şükür atlattım. akışına bıraktım.
zaten düşünmeden muhabbete girenler hep pozitif sonuç alıyor
Aynen :26: dusunmuycem dedim bata iki gun var yavastan hey heyler geliyo ve o kadar cok adet belirtim olmasina ragmen acaba diye dusunmeye basladim hele topige girince daha bi telasli beklentili oluyorum
ben bu ara rahatım yaaa. geçen aylar çok takıntı yapmıştım. herşeyi araştırıyodum. çok şükür atlattım. akışına bıraktım.
Bu ayda tutmazsa ki tutmadi biliyorum bidaha ki ay bata iki uc gun kala topige girmiycem ve insallah size iyi haberlerle donevegim
ben dün test yaptm ikinci cizgi çıkmadı tek çizgiydi ama hala hastalanmadım kafayı sıyırıcam yarın doktora gidicem..
ben dün test yaptm ikinci cizgi çıkmadı tek çizgiydi ama hala hastalanmadım kafayı sıyırıcam yarın doktora gidicem..
tüm psikolojim altüst.. 1 haftadır bel agrıları karın ağrıları bulantılar yaşıyorum adetim 2 gün geçiyor. tam test yapmaya niyetleniyorum bir bakıyorum kanama var.. günü şaşmayan adetin günü şaşıyor heyecanlanıyorum sonra merhaba diyor bana başka birşeybir yanım kendimi avutmaya çalışıyor yerleşme kanaması olabilir mi diye diğer yarım kızım kendini kandırma bal gibi olmuşsun işte diyor..böğüre böğüre ağlayasım var...
kuzucumm inş bu ay tutmuştur...Bu ayda tutmazsa ki tutmadi biliyorum bidaha ki ay bata iki uc gun kala topige girmiycem ve insallah size iyi haberlerle donevegim
tüm psikolojim altüst.. 1 haftadır bel agrıları karın ağrıları bulantılar yaşıyorum adetim 2 gün geçiyor. tam test yapmaya niyetleniyorum bir bakıyorum kanama var.. günü şaşmayan adetin günü şaşıyor heyecanlanıyorum sonra merhaba diyor bana başka birşeybir yanım kendimi avutmaya çalışıyor yerleşme kanaması olabilir mi diye diğer yarım kızım kendini kandırma bal gibi olmuşsun işte diyor..böğüre böğüre ağlayasım var...
kızlarrr ya kasıklarımda bugün fena ağrı var..gaz sancısı gibi ama kasıklarımda burkuluyor sanki böle..soğan suyumu yaptı aceppp:44::44::44:
canım bu ay kimi duysam adetinde gecikme olmuş sıcaklardan dolayı heralde. ve bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması lekelenme şeklinde oluyor ve arkası gelmiyor sökülmediysen dilersen yarın bi test yap belli olmaz
soğan yapıyodur canım bendede olmuştu o durum. bide yumurtlama zamanında içince çok daha fazla sancı yapıyor
Canim insallah yumurtlamandan dolayidirsoganida bilmiyorum gerci :26:
canım evet soğan suyu yaptı sanırım..yumurtlama dönemimde bu hafta içiydi..sanırım ondan bu ağrı..ama baya ağrıyor yani batıyor böle burkuluyor..aman faydası olsunda ben rzıyım ağrıya sızıya...
soğan suyu sanırım kuzum..birde yumurtlama dönemim ikisi birleşti sanrımmm
canım adetken bende polip çıktı..onun için başladım şükür o geçti..adet dönemimde attı..şimdide pko başlangıcı var bende onun için kullanıyorum...o zaman yumurtaların büyüyo olduğu için ağrı oluyodur canım. sen iltihap içinmi kullanıyosun yoksa kolay hamileik içinmi
canım adetken bende polip çıktı..onun için başladım şükür o geçti..adet dönemimde attı..şimdide pko başlangıcı var bende onun için kullanıyorum...
sen ne zaman kullandın faydasını gördünmü
ben nisanda kullandım iltihap için kullanmıştım. sadece 1 ay kullandım ve kullanırken faydasını görmüştüm günde 5 defa çamaşır değiştirdiğimi biliyorum.
şubatta kürtaj oldum kürtaj sonrası iltihaplarım arttı onlar için kullanmıştım
ama sonra doktorumun yanlış tedavi uyguladığını ve büyük bi hata yaptığını öğrenince en başa döndüm
ve soğan suyunu bıraktım zaten hayatla bağlantımı koparmış gibi bişeydim aklıma bile gelmedi soğan suyunu tekrar etmek.
şimdi çok şükür bişey kalmadı çok az bi iltihabım var ama oda normal olan miktarda
sağol canım inş bende faydasını görürüm..
mucize şekilde polip atıldı inş pkoda geriler ve gider..hamile kalabilirim inş..
hepimiz hamiş kalalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?