Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elma sirkesi su diyeti nasil canim ? Aynen gecen ay nerdeyse hamileyim diye is yapmiyacak hale geldim bi dunya belirti bak bu ay tik yok . Dogrusuda bu . Bitki cayi yesil cay icmiyoorum foligin etkisini olduruyor

Elma sirkesi su diyeti nasil canim ? Aynen gecen ay nerdeyse hamileyim diye is yapmiyacak hale geldim bi dunya belirti bak bu ay tik yok . Dogrusuda bu . Bitki cayi yesil cay icmiyoorum foligin etkisini olduruyor

canım bir yemek kaşığı elma sirkesini bir su bardağına çok büyük bardak değil ama koyuyosun..üstüne sıcağa yakın suyu ekleyip sabah akşam aç karnına içiyorsun..1 ayda 3 kilo verdirmiş..

canım bir yemek kaşığı elma sirkesini bir su bardağına çok büyük bardak değil ama koyuyosun..üstüne sıcağa yakın suyu ekleyip sabah akşam aç karnına içiyorsun..1 ayda 3 kilo verdirmiş..

Himm deneyim bende bide ben sagon kuru yapcam adetime iki gun var onceki ay yapamamistim belki bu ay ise yarar bebis icin. Ne guzel vermistim kglari aldim geriye en az 4 kg gitmesi lazim

Himm deneyim bende bide ben sagon kuru yapcam adetime iki gun var onceki ay yapamamistim belki bu ay ise yarar bebis icin. Ne guzel vermistim kglari aldim geriye en az 4 kg gitmesi lazim

ben yaptım canım...adetimin son günü başladım 10 gün içtim...dün 10.gündü soğan bitmiş evde bugün içemedim..napalım benimkide 10 gün olsun

günaydın kızlar bugünden itibaren verimli günlerime girmiş bulunmaktayım. inşallah bebişim gelir

benim de adetim bugün bitti kızlar
benim bazen 28 gün bazen 30,32 gün sürüyor
düzensiz yani,şimdi ovulasyonu fark etmek için ne yapmalıyım
sıvı geliyor diye okudum hep,o gün mü ilişkiye girmek lazım

canım bu şekilde bi düzensizliğin varsa ovulasyon testi kullanabilrsin.yada garantiye almak için adet bitimiyle başlayıp gün aşırı çalışma yaparsın diğer adetine kadar

benim de adetim bugün bitti kızlar
benim bazen 28 gün bazen 30,32 gün sürüyor
düzensiz yani,şimdi ovulasyonu fark etmek için ne yapmalıyım
sıvı geliyor diye okudum hep,o gün mü ilişkiye girmek lazım

canım hiç ona falan bakma..evek beyaz akıntı geldiği günlerde daha çok girmak lazım ama en iyisi garantisi adet bitiminden sonra bir gün durup birgün muhabbete girmek en granti yolu...

günaydın kızlar bugünden itibaren verimli günlerime girmiş bulunmaktayım. inşallah bebişim gelir

benimde verimli günlerim kuzum..bu ay iyice anladım kasıklarım baya ağrıyor..kaç aydır öle beyaz akntı falan gelmemişti..2 gün önnce geldi..ama biz normal bir gün durup bir gün yapıyoruz..ya tutarsa hesabı..

Hadi bakalim insallah bu ay ki muhabbette ise yarar:)

inş canım ama ümidim ya..umursamıyorum nedense bu ay..

Gunaydin hadi bakalim canim hayirlimuhabbetler olsun
sağol hemşom

isyancım bende öyle yapmak istiyorum ama nedense bu ay pek bi isteksizim yaaa.kaçacak deilk arıyorum resmen

Duzensiz regl dongun vatsa araligi uzun tutun yani ilk gununden say onikinci gunde baslayin muhabbeye ve iki gunde bir sohbet muhsbbet yiksa bilemezsin yada her ay ovulasyon testi alacaksin

sağol hemşom

isyancım bende öyle yapmak istiyorum ama nedense bu ay pek bi isteksizim yaaa.kaçacak deilk arıyorum resmen

kız bende de var o isteksizlik ama valla zorluom kendimi desem yeridir herşey bebek için...

Umursama bosver cunku oyle relax daha iyiymis

kuzummm BAT ne zaman seninnn
ah bi bilsem şekerim yaaa. bu ay 5 gün erken oldum o yüzden kestiremiyom ama en geç 6 eylülde olurum galibaaa

kız bende de var o isteksizlik ama valla zorluom kendimi desem yeridir herşey bebek için...
herşey bebek için

teşekkür edrim kızlar
inşallah hamile kalırız mayıs anneleri topiğinde gezeriz hep beraber

ayyy ağzından bal damlıyo kıssss amiiiinnnnn

günaydın canlarım bulantım çok genelde öğlende anneme gidip akşam geliyorum eve sizleri göremiyorum pek bugünleri sağlıkla atlatırsak inşallah daha sık gelicem

ah bi bilsem şekerim yaaa. bu ay 5 gün erken oldum o yüzden kestiremiyom ama en geç 6 eylülde olurum galibaaa

herşey bebek için

ayyy ağzından bal damlıyo kıssss amiiiinnnnn

kocam diyor..şu bebek işi nelere kadirmiş...isteksizde olsa yapıyor valla diyor..biz hep bebek yaplım diyor gıcıkkk
Umursama bosver cunku oyle relax daha iyiymis
evet canım...
geçen ay çok sıkıntı çektim..
polip çıktı pko çıktı..anladımki sağlık daha önemli..boşver bebiş Allah istediği zaman olur dedim kendi kendime..

teşekkür edrim kızlar
inşallah hamile kalırız mayıs anneleri topiğinde gezeriz hep beraber

ayy hadddii inşş kuzucummmm

günaydın canlarım bulantım çok genelde öğlende anneme gidip akşam geliyorum eve sizleri göremiyorum pek bugünleri sağlıkla atlatırsak inşallah daha sık gelicem

ahh kuzum..ilk 3 ay olurmuş böle..
bebeğimiz üzmesin senide boşver geçer bu mide bulantıları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…