- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
aynen bende canım..hatta dün akşam elma sirkesi su diyetine başladım..
en az 3-4 kilo vermem lazım..
bu ay olmaz sanırım benimde..
zaten bıraktım artık eskisi gibi takmıyorum..
taktıkça birşey çıkıyor..
Elma sirkesi su diyeti nasil canim ? Aynen gecen ay nerdeyse hamileyim diye is yapmiyacak hale geldim bi dunya belirti bak bu ay tik yok . Dogrusuda bu . Bitki cayi yesil cay icmiyoorum foligin etkisini olduruyor
canım bir yemek kaşığı elma sirkesini bir su bardağına çok büyük bardak değil ama koyuyosun..üstüne sıcağa yakın suyu ekleyip sabah akşam aç karnına içiyorsun..1 ayda 3 kilo verdirmiş..
Himm deneyim bende bide ben sagon kuru yapcam adetime iki gun var onceki ay yapamamistim belki bu ay ise yarar bebis icin. Ne guzel vermistim kglari aldim geriye en az 4 kg gitmesi lazim
ben yaptım canım...adetimin son günü başladım 10 gün içtim...dün 10.gündüsoğan bitmiş evde bugün içemedim..napalım benimkide 10 gün olsun
benim de adetim bugün bitti kızlar
benim bazen 28 gün bazen 30,32 gün sürüyor
düzensiz yani,şimdi ovulasyonu fark etmek için ne yapmalıyım
sıvı geliyor diye okudum hep,o gün mü ilişkiye girmek lazım
günaydın kızlarbugünden itibaren verimli günlerime girmiş bulunmaktayım. inşallah bebişim gelir
günaydın kızlarbugünden itibaren verimli günlerime girmiş bulunmaktayım. inşallah bebişim gelir
Hadi bakalim insallah bu ay ki muhabbette ise yarar:)
sağol hemşomGunaydinhadi bakalim canim hayirlimuhabbetler olsun
canım hiç ona falan bakma..evek beyaz akıntı geldiği günlerde daha çok girmak lazım ama en iyisi garantisi adet bitiminden sonra bir gün durup birgün muhabbete girmek en granti yolu...
benimde verimli günlerim kuzum..bu ay iyice anladım kasıklarım baya ağrıyor..kaç aydır öle beyaz akntı falan gelmemişti..2 gün önnce geldi..ama biz normal bir gün durup bir gün yapıyoruz..ya tutarsa hesabı..
inş canım ama ümidim ya..umursamıyorum nedense bu ay..
sağol hemşom
isyancım bende öyle yapmak istiyorum ama nedense bu ay pek bi isteksizim yaaa.kaçacak deilk arıyorum resmen
canım hiç ona falan bakma..evek beyaz akıntı geldiği günlerde daha çok girmak lazım ama en iyisi garantisi adet bitiminden sonra bir gün durup birgün muhabbete girmek en granti yolu...
benimde verimli günlerim kuzum..bu ay iyice anladım kasıklarım baya ağrıyor..kaç aydır öle beyaz akntı falan gelmemişti..2 gün önnce geldi..ama biz normal bir gün durup bir gün yapıyoruz..ya tutarsa hesabı..
inş canım ama ümidim ya..umursamıyorum nedense bu ay..
ah bi bilsem şekerim yaaa. bu ay 5 gün erken oldum o yüzden kestiremiyom ama en geç 6 eylülde olurum galibaaakuzummm BAT ne zaman seninnn
kız bende de var o isteksizlik ama valla zorluom kendimi desem yeridirherşey bebek için...
teşekkür edrim kızlar
inşallah hamile kalırız mayıs anneleri topiğinde gezeriz hep beraber
ah bi bilsem şekerim yaaa. bu ay 5 gün erken oldum o yüzden kestiremiyom ama en geç 6 eylülde olurum galibaaa
herşey bebek için
ayyy ağzından bal damlıyo kıssss amiiiinnnnn
evet canım...Umursama bosver cunku oyle relax daha iyiymis
teşekkür edrim kızlar
inşallah hamile kalırız mayıs anneleri topiğinde gezeriz hep beraber
günaydın canlarım bulantım çok genelde öğlende anneme gidip akşam geliyorum eve sizleri göremiyorum pek bugünleri sağlıkla atlatırsak inşallah daha sık gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?