inşallah canım inşallah
ben geçen ay da çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ama olmadı bakalım bu ay nasıl olacak
pko için başka kürlerde var bitkisel çaylar falan onlarıda dene istersen
ilaçtan daha iyidir en azından.
ne var canımn ben soğan kürünü duydum..
daha yeni olduğum için çok bilmiyorum..başka ne çayı var
hehoheeeyyy bugün oğlumu görmeye gittim kızlarrr boyumuz 23 cm olmuş kilomuz 400 gr o kadar ekler yedim bonibon yedim meyve suyu içtim crunch yedim gene kıpraşmıyo gene kıpraşmıyo...sakin sakin ağır ağır hareketleri var hep babası kılıklı sakin mi olucak nedirkalp atışları falan da normal...ya akşamları da kıpırdıyo aslında ama hemen elimi koyunca duruyo dokunmucan hiç göbeğe.elimi koysam da doktor o aleti koysa da duruyo bakınıyo noluyoz diye şapşik poposu sağımda kafası solumdaydı ama şimdi dönmüş hiç de hissetmedim :44: bu sefer kafa sağdaydı ayy çok konuştum galiba
hehoheeeyyy bugün oğlumu görmeye gittim kızlarrr boyumuz 23 cm olmuş kilomuz 400 gr o kadar ekler yedim bonibon yedim meyve suyu içtim crunch yedim gene kıpraşmıyo gene kıpraşmıyo...sakin sakin ağır ağır hareketleri var hep babası kılıklı sakin mi olucak nedirkalp atışları falan da normal...ya akşamları da kıpırdıyo aslında ama hemen elimi koyunca duruyo dokunmucan hiç göbeğe.elimi koysam da doktor o aleti koysa da duruyo bakınıyo noluyoz diye şapşik poposu sağımda kafası solumdaydı ama şimdi dönmüş hiç de hissetmedim :44: bu sefer kafa sağdaydı ayy çok konuştum galiba
kızlar günaydınnn..
şeyyy ımm sanırım ben hamileyim :18::18::18:
Sinemcim cok sevindim ya sanirim derken anlat bakim
bat 15di dayanamadım sabah kendim test yaptım evde..2.çizgi silik ama çok belliydi :) ama ne bileyim yinede hemen ümitlenmek istemiyorum değerleri,keseyi ve bebişi görmeden
kızlar merhaba nasılsınız....yeni hamileler varsa hayırlı olsun,henüz öğrenmeyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.....sinemselçuk çok sevindimmm
hadi inşallah bebeişin seninledir kuzum
bat 15di dayanamadım sabah kendim test yaptım evde..2.çizgi silik ama çok belliydi :) ama ne bileyim yinede hemen ümitlenmek istemiyorum değerleri,keseyi ve bebişi görmeden
ayy amin amin inşallah..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..
bebusin sana simsiki tutunsun saglikla kucagina al insallah kuzum baktir bugun beta hcgne . Dusuk ysptigin icin korkularin var anliyorum ama rabbim sana ve anne yuregine bagislasin. Dusukten sonra kacinci denemendi soruyorum kusura bakma biliyosun bende dusuk yaptim yasaktan sonra ikinci denemede olmadi galiba
amin canım inşallah daha 18 gün var bata verimli günlerim deyim rabbim bu ay benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün
amin canım benim inşallah :) bugün cumartesi ya canım pazartesi günü gidip hem gebelik testi hemde değerlerime baktırmak istiyorum..ahh ahh korkularım olmaz olur mu hiç bi yandan içim kıpır kıpır ama bi yandanda dokunsanız ağlıcam14mayısta kürtaj olmuştum kuzum 12haziranda hemn adet olmuştum.13temmuzda adet olmuştum..ve o adetten sonraki muhabbetimiz işe yaramış gibi görünüyo :18::18:
kızlar ben 1haftadır spora yapmaya başlamıştım acaba mekik çekmenin falan bi zararı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?