sağol canım benim:) nasıl gidiyo hamilelik
ıdare edıoruz ıste cnm ıyı sayılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim:) nasıl gidiyo hamilelik
ayy inşallah kuzum ama bn yinede hep çorap falan giymeyi düşünüyorm..kışın en korktuğum şey grip zaten canım yaa çok sık grip olurum ve uzun sürer ama ALLAH onunda direncini verir inşallah..ayy evet yaz bebişi olcak inşallah bitanem![]()
hiiç korkma gripten falan sen annesin bi grip mi yıkacak seni...eminim daha bi dirençli olucaksın...bal,pekmez eksik olmasın kahvaltından![]()
ben de![]()
başka alternatif yok mu yahuu :S
yok tatlım malesef en doğal besleyici güçlendirici bunlar var...kuru üzüm hoşafı da pekmezin yerini tutmaz ama bol bol tüket hoşafları da...![]()
ayy hoşafda sevmem ben nasıl besleneceksem![]()
Kizlar bisi soracagim malum bayram donusu kayinvalidemin muhlamasi alabalik derken tam iki kg aldimsimdi hamis arkadaslar kac kg ile hamis kaldiniz kac kg aldiniz ?
Idealim 54 ama inemedim daha merak ediyorum hamis olsam kac kg alirim :) keske olsam o ayri bi durum![]()
Yok oyle onu sevmem bunu sevmemkayinvalidene soyle o besler seni
![]()
![]()
Kizlar bisi soracagim malum bayram donusu kayinvalidemin muhlamasi alabalik derken tam iki kg aldimsimdi hamis arkadaslar kac kg ile hamis kaldiniz kac kg aldiniz ?
Idealim 54 ama inemedim daha merak ediyorum hamis olsam kac kg alirim :) keske olsam o ayri bi durum![]()
ben hamile kalmadan önce tam olarak kaç kiloydum bilmiyorum ama 2. ayımda 70 kiloydum...şimdi 5 ay bitti vee 75 kilo oldumboyum da 1.70
hadi olda 60ol kuzum yaa..ben 72 73kiloyum :S ben napayım
Ukuzum senin boyun uzundur ama ben 158 (160 bilem yokum )
bence gayet ii kilon kuzum yaa
iyi de bu hızla gidersem ki kaçınılmaz çünkü asıl 6-7 aylıkken alınıyomuş kilo...80i devircem gibi geliyo