• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakın oğluma dünkü fotoo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• $IMG609.webp
    $IMG609.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 23
bu da alttan görünüşü oğlumun sağda poposu sola doğru uzanan bacakları ve arada tüçücük pipisi :46::46::46:

Eklentiler

• $IMG611.webp
    $IMG611.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
erken başlamaya başlayım kuzum ama ne alsam bilemedim ki :S

her duştan sonra bebek yağı sür BÜBCHEN kullanıyorum ben içerik açısından sağlıklıymış bebeğe zarar vermiyomuş...onun haricinde de bepanthol'un kreminden kullanan herkes memnun eczanelerde var...benimki de çok çok iyi pregnacare...

her duştan sonra bebek yağı sür BÜBCHEN kullanıyorum ben içerik açısından sağlıklıymış bebeğe zarar vermiyomuş...onun haricinde de bepanthol'un kreminden kullanan herkes memnun eczanelerde var...benimki de çok çok iyi pregnacare...

peki ne zaman başlamalıyım ki kuzum ?

peki ne zaman başlamalıyım ki kuzum ?

cildi kuru olanlar çabuk çatlarmış..zaten idrar yolu enfeksiyonuna karşı bol bol su içmen gerekiyo böylece cildin de suya doyuyo epey ilk üç ayı tamamladıktan hemen sonra başla bence...hatta bebek yağına başlayabilirsin bile...vücudu rahatlatıyo ben çok sevdim bu yağlanma işini :1:göbeğine,yanlarına,basenlerine,bacaklarına sür masaj yap...benim göğüsşerim henüz çok büyümedi önümüzdeki ay başlıcam göğüslerime sürme gereği duymadım.benim hamilelik alt bedeni genişletti:27:

cildi kuru olanlar çabuk çatlarmış..zaten idrar yolu enfeksiyonuna karşı bol bol su içmen gerekiyo böylece cildin de suya doyuyo epey ilk üç ayı tamamladıktan hemen sonra başla bence...hatta bebek yağına başlayabilirsin bile...vücudu rahatlatıyo ben çok sevdim bu yağlanma işini :1:göbeğine,yanlarına,basenlerine,bacaklarına sür masaj yap...benim göğüsşerim henüz çok büyümedi önümüzdeki ay başlıcam göğüslerime sürme gereği duymadım.benim hamilelik alt bedeni genişletti:27:

bakalım benim nerelerimi genişletecek :)

inşallah bitanem.. üzüntüden ziyade korku var birazcık :26::26:

Canim korkma sen kan pihtilasmana baktirdin mi onda sorun yoksa tedirgin etmebak benimde dustu olk jamileliklerin 8 de 3 unde yasaniyormus ve buyuk ihtimal bebekte problem oldugu icin vucut kabul etmiyormus

Canim korkma sen kan pihtilasmana baktirdin mi onda sorun yoksa tedirgin etmebak benimde dustu olk jamileliklerin 8 de 3 unde yasaniyormus ve buyuk ihtimal bebekte problem oldugu icin vucut kabul etmiyormus

yok kuzum baktırmadım ama doktorda bişey demedi o konu hakkında..sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin dedi

Bide erkek alti genisletmez derler :19: kandiriyo bu eskiler bizi :9: anam ben hamile kalinca alt genislerse yandik simdi 36 beden kumas bedenim o zaman nolurum ki :9: varil gibi :1:

kızlar akşam dışarda yicez yemeğimizi :) ama evimiz pis ben bi evi silip süpüreyim bide duşa girip güzelleşiiim biraz kocama :)

yok kuzum baktırmadım ama doktorda bişey demedi o konu hakkında..sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin dedi

Sende benim gibi cok enfeksiyon mu oluyosun nol su ic sicak dus alma . Kan pihtilasmadina zaten ucuncu dusukte bakiyolarda doktor tanidikti herseye baktilar bende ki olsa bile cozumu var belki bakmislaedir normal kan testinde bakiyolar parmaktan kan aldilar mi hic

Back
X