- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
kakao ve badem yağı kullanma dedi doktorum kıllanma yapıyomuş... demedi demeyin![]()
hmmm hmm tamam o zaman aklımızda bulunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kakao ve badem yağı kullanma dedi doktorum kıllanma yapıyomuş... demedi demeyin![]()
Evet evet oglunun hatirasi olsun :) sinem bak sen erken basla :)
ne almalıyım peki?
bakın oğluma dünkü fotoo![]()
bakın oğluma dünkü fotoo![]()
bende bugünleri görebilecekmiyim acaba![]()
erken başlamaya başlayım kuzum ama ne alsam bilemedim ki :S
göreceksin tabii ki.... üzül diye koymadım ama ben de kötü olurum bak üzülürsenbende bugünleri görebilecekmiyim acaba![]()
sorma keyfi pek yerinde paşanınAllahim sen nelere kadirsin su hale bak yan gelmis yatiyo beyefendi![]()
Pist uzulme herseye mutlu ol sen hamissinrabbim hepimize gostersin bu gunleri
her duştan sonra bebek yağı sür BÜBCHEN kullanıyorum ben içerik açısından sağlıklıymış bebeğe zarar vermiyomuş...onun haricinde de bepanthol'un kreminden kullanan herkes memnun eczanelerde var...benimki de çok çok iyi pregnacare...
göreceksin tabii ki.... üzül diye koymadım ama ben de kötü olurum bak üzülürsen
sorma keyfi pek yerinde paşanın![]()
peki ne zaman başlamalıyım ki kuzum ?
cildi kuru olanlar çabuk çatlarmış..zaten idrar yolu enfeksiyonuna karşı bol bol su içmen gerekiyo böylece cildin de suya doyuyo epey ilk üç ayı tamamladıktan hemen sonra başla bence...hatta bebek yağına başlayabilirsin bile...vücudu rahatlatıyo ben çok sevdim bu yağlanma işinigöbeğine,yanlarına,basenlerine,bacaklarına sür masaj yap...benim göğüsşerim henüz çok büyümedi önümüzdeki ay başlıcam göğüslerime sürme gereği duymadım.benim hamilelik alt bedeni genişletti
![]()
inşallah bitanem.. üzüntüden ziyade korku var birazcık :26::26:
Canim korkma sen kan pihtilasmana baktirdin mi onda sorun yoksa tedirgin etmebak benimde dustu olk jamileliklerin 8 de 3 unde yasaniyormus ve buyuk ihtimal bebekte problem oldugu icin vucut kabul etmiyormus
cildi kuru olanlar çabuk çatlarmış..zaten idrar yolu enfeksiyonuna karşı bol bol su içmen gerekiyo böylece cildin de suya doyuyo epey ilk üç ayı tamamladıktan hemen sonra başla bence...hatta bebek yağına başlayabilirsin bile...vücudu rahatlatıyo ben çok sevdim bu yağlanma işinigöbeğine,yanlarına,basenlerine,bacaklarına sür masaj yap...benim göğüsşerim henüz çok büyümedi önümüzdeki ay başlıcam göğüslerime sürme gereği duymadım.benim hamilelik alt bedeni genişletti
![]()
yok kuzum baktırmadım ama doktorda bişey demedi o konu hakkında..sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin dedi