Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benimde Bat 5 nisandi sat 8 martti kanda beta htcg 0.86 bisi çıkmadı pazartesiyi.beklicem dayanabilirsem

mrb canım bende ne zaman aramıza katılacaksın diyodum :) sabırlı ol canım inş hayırlısı olur hakkında

Kızlar

Maalesef hamile değilim ... ama çok üzülmedim çünkü daha yeni yeni başladık çalışmalara :)

Napalım Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın ... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...

Doktor adetim çözülsün diye ilaç yazdı bu akşam içmeye başlcam bakalım ...

İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN HAMİLE KALIP ANNE OLURUZZZ ....

geç olsun güç olmasın canım

selam kızlar:)herkese bol bebişli günler olsun inşallah:)
ben adet görmeyi beklerken şüpheli adetten 10 gün önce bikaç günlük kahve lekeyle şüphe duymuştum,yerleşme kanması lekelenmesi olabilir dendi.Bikaç gün önce predictor marka test yaptım,testi yaptığımda ilkinci kısımda pembe nokta gibi bişey çıktı.neyse ertesi gün ise yani salı günü ise kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı koskoca bir negatif.Adetim son aylarda hep 31 günde bir geliyordu.ama 3 gün gecikti.erken geldiği oluyodu ama geç geldiği olmamıştı.İçimde umut bulundurmak istemiyorum ama beni şüphede bırakan geç de yumurtlasam düzgün de yumurtlasam hesabıma göre kritik dönemlerde faaliyet gösterdik acaba saçmalıyomuyum ki.KAn testi negatif olduysa ümit yoktur zaten di mi

Merhaba canım. Yok saçmalamıyorsun yada hepimiz birden saçmalıyoruz:)))) hepimiz aynı stresi yaşıyoruz aynı şeyin peşindeyiz.inan çocukken ilk adet günümden itibaren hiç kayma olmamıştır.2ay önce hamile miyim stresine 5gün ileri attı.stres bazen çok etkiliyor belki seninkide böyledir.idrar testini geçtim kanda da negatif çıkmış.istersen biraz daha bekle belki de geç döllenmedir.allah'tan ümit kesilmemiş:)

Kimseler kalmamışmı((

Son düzenleme:

sırf senin durumu merak ettiğim için bilgisayarı açtım. Neyse sağlık olsun inşallah bu aya olur tüm bekleyenler :)

sırf senin durumu merak ettiğim için bilgisayarı açtım. Neyse sağlık olsun inşallah bu aya olur tüm bekleyenler :)

ay canım sağol :)

haklısın sağlık olsun..herşeyden önemlisi o..herhalde psikolojik olarak gecikti benimkisi..çünkü çok stres yapmıştım,heyecan falan..hiç bir zaman gecikmezdi..ama oldu artık bir kere..bakalım ilaca başladım 5 gün sonra adet olurmuşum öyle dedi dktor..
bir de ben uzun zaman d.kontrol hapı kullandığımdan bıraktıktan sonra iki ay daha korur dedi o korumuş yani..tam da iki ay oldu hatta...6 aya kadar hamile kalmazsam tekrar gidicekmişim...çalışmalara devam yani :)

ben 2 aylık evliyim şubatta dikkat ettik martta bıraktık korunmayı ama ilaçla korunmadım ben :)

ooooOOOoo canım :) benim de sorum bu durumda saçma olmuş biraz :) :) :) Hayırlısı olsun o zaman canım hem evliliğin hem bebeğin canım :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Başbelası42 canım nasılsın?önce bebeğin hayırlı olsun rabbim güzel baht versin size:) gebeliğin yeni hatırlaman kolay olur aynısı beyazincim içinde geçerli, adet gününüzden önceki bir hafta herhangi bir değişiklik bir belirti hissettiniz mi yoksa biz mi abartıyoruz bazı şeyleri belirti diyerek??

inşallah tatlım diğer aya inşallah güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…