Kızlar benimde Bat 5 nisandi sat 8 martti kanda beta htcg 0.86 bisi çıkmadı pazartesiyi.beklicem dayanabilirsem
kızlar
maalesef hamile değilim ... Ama çok üzülmedim çünkü daha yeni yeni başladık çalışmalara :)
napalım allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın ... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...
Doktor adetim çözülsün diye ilaç yazdı bu akşam içmeye başlcam bakalım ...
Inşallah hepimiz bir gün hamile kalıp anne oluruzzz ....
selam kızlar:)herkese bol bebişli günler olsun inşallah:)
ben adet görmeyi beklerken şüpheli adetten 10 gün önce bikaç günlük kahve lekeyle şüphe duymuştum,yerleşme kanması lekelenmesi olabilir dendi.Bikaç gün önce predictor marka test yaptım,testi yaptığımda ilkinci kısımda pembe nokta gibi bişey çıktı.neyse ertesi gün ise yani salı günü ise kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı koskoca bir negatif.Adetim son aylarda hep 31 günde bir geliyordu.ama 3 gün gecikti.erken geldiği oluyodu ama geç geldiği olmamıştı.İçimde umut bulundurmak istemiyorum ama beni şüphede bırakan geç de yumurtlasam düzgün de yumurtlasam hesabıma göre kritik dönemlerde faaliyet gösterdikacaba saçmalıyomuyum ki.KAn testi negatif olduysa ümit yoktur zaten di mi
Kızlar
Maalesef hamile değilim ... ama çok üzülmedim çünkü daha yeni yeni başladık çalışmalara :)
Napalım Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın ... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...
İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN HAMİLE KALIP ANNE OLURUZZZ ....
sırf senin durumu merak ettiğim için bilgisayarı açtım. Neyse sağlık olsun inşallah bu aya olur tüm bekleyenler :)
sırf senin durumu merak ettiğim için bilgisayarı açtım. Neyse sağlık olsun inşallah bu aya olur tüm bekleyenler :)
sen denemeye başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın canım ?
ben 2 aylık evliyim şubatta dikkat ettik martta bıraktık korunmayı ama ilaçla korunmadım ben :)
ben 2 aylık evliyim şubatta dikkat ettik martta bıraktık korunmayı ama ilaçla korunmadım ben :)
Tikita canım benim hiç sıkma canını inşallah alacaksık güzel haberi yakında
Kızlar
Maalesef hamile değilim ... ama çok üzülmedim çünkü daha yeni yeni başladık çalışmalara :)
Napalım Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın ... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...
İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN HAMİLE KALIP ANNE OLURUZZZ ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?