Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24 yaşındayım laparoskopik kist ameliyatı oldum endemetruım vardı ama benim tekrarlıyomuş ameliyat oldum ama agrılarım devam edio sanki bide tabi yeniler eklendi sol bacak agrısı kasılması gbi

geçmiş olsun canımmm allah acil şifalar wersin

21 yaşındayım 2 ay sonra 22 olcam

hafta sonu ya ondan kimse yok sanırım herkes kocasıyla ilgileniyo yok çalışmıyorum ben okuyorum

evet muhetemelen öledir. ayyy allah herkesin gönlüne göre versin ne kadardır bebek düşünüosunuz?

evet muhetemelen öledir. ayyy allah herkesin gönlüne göre versin ne kadardır bebek düşünüosunuz?

amin canım bi ara çook çoook istiyodum ama sonradan istemedim evliliğin tadını çıkaralım üniversiteye girelim dedik şimdi de bildiğin gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkk istiyorum

amin canım bi ara çook çoook istiyodum ama sonradan istemedim evliliğin tadını çıkaralım üniversiteye girelim dedik şimdi de bildiğin gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkk istiyorum

anladım canım benim içime hamileymişsin gibi doğuo ama umutlandırmakta istemiyorum ya... hangi bölümü okuosn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…