Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cemeh bi belirti var mı adetin yaklaşıyo seninde

valla bende şimdi içimden onu geçiriyordum,geçen ay kendimde değişiklikler hissediyordum psikolojikmiş herhalde.bu ay nedense hiç bir şey hissetmiyorum.benim adet olacağım zaman da hiç bir belirtim olmaz sadece aşırı sinirli ve çok duygusallık başlar 1 hafta öncesinden bu ay o da yok...anlamadım bende valla hiç...Tek bişey seziyor gibiyim ama tam olarak konduramıyorum yinede biraz fazla acıkıyorum bu ara nedense resmen kıyılıyor midem bir de çok sık idrara çıkmaya başladım şu 1 haftadır...afedersiniz ama wcye girdiğimde bitmiyor sanki dakikalarca çıkamıyorum sürekli wcdeykende geliyor yani...idrar yolları sorunumu yoksa bebiş mi bilemiyorum :S seninde böyle bir şeyin varmı??

anladım canım bnm öncesinde muayene olup sonrasında galiba önerrse kulşlanmak gerekecek görüşüyüm doktorumlada kanım çok düşük benm amelyat sırasındada çok kaybtmiştim kan takviye edilmişti flan...

inş regl olmazsn canım ya seninde haberini bekliyorum bakalm kimlerden güzel haberler gelcek:)))

merhabaaa bende bebek isteyen 5 aylık evli bir bayanım ama eşim şuan borçlarımız bitsin
haziranda inşallah nasip eder allah diyor şuan korunuyoruz bende diorum ki belki kaza olurda
hamile kalırım
dilerim en yakın zamanda rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin
hayırlı günler

Canım senin daha çok yeniymiş zaten :) bence bu en güzel zamanlarınızı doya doya yaşayın gezin tozun benim 3,5 yıl oldu daha geçen ay başladık çalışmalara :) acele etme rabbim zamanı gelince nasip eder hepimize :)

ama çok da istiyorum aslında dediğin gibi çok yeni ama ne biliyim hep hayallerimde vardı allah cümlemize nasip etsin sanada nasip etsin canım inşallah

canım okudumda inş hamişsindir psikolojik değildir inş çünkü aynı durumdayım seninle 3 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın bebek istiyoruz nasip olmadı en son 20 şubatta mens oldum zaten düzensiz benimki ama bu ay göğüslerim ve uçları sızlıyor sağ kasığımdada ara ara sızı var hayırlısı diyorum ve bekliyorum inş hamişizdir bunlardan başka belirtiler varmı canım yada olduğunda değişiklikleri paylaşalımki bilgimiz olsun duam sizinle

yumurtalarım takip edilmedi bi sorunumuz yok ama denk gelmiyor herhalde :) bu ay olursam gideceğim dr ye

git canım ihmal etme başka bi sorunda olabilir Allh korusun.

canım birde adaetim az az ama 5-6 günü bulurdu şubatta sadece 3 gün sürdü bir iki günde akıntı şeklindde oldu adetim her zamnkinden azdı yani

hadi bakalımm hayırlı haberler inşallah tatlımm:)

benim göğüslerimde falan hiç bir ağrı sızı acıma yok,öyle kasıklarımda da aman aman ağrı yok canım.ben adet olacağım zamanda hiç ağrı sızı batma hissetmem çok rahat bi dönem geçiriyorum sadece aşırı sinir oluyo o kadar.adette de bir belirti olmadığından belki göğüs ve kasık ağrım o yüzden olmayabilir benim ama sadece iştahım arttı gibi bu ara birde sık idrara çıkma var ama onlarda belirti mi yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum...tam 1 hafta içinde pzt ve cuma arası olmazsam test yapıcam bakalım :) inşallah olmam...Hepimiz bu topikte inşallah patlatırız bebiş haberlerini :)

Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????

mrb arkadaşım bende ilk kez bugün kadınlar kulubüne katılabildim ilk sana yazıyorum:)))bende senn gibi hamileliği çok istiyorm 1.5 yıllık evlıyım artık zamanı diyorum ama arkadaşlar öyle hemen isteynce pat diye olmaz diyorlar bende aceleceym umarm rabbim isteyen herkese nasip eder buradan olnca paylaşalım ok?:)))))))

selam kızlar bende gecen ay üye oldum 2,5 yıllık evliyim gecen ay cocuk için karar verdik ve çalışmalara başladık. henüz kimseye birşey söylemiyorum ama bir şekildede paylaşma ihtiyacı duydum ve burda sizlerle paylaşmak istedim. sat'ım 23 şubat yani 7-8 gün kaldı aslında bu aydan pekte umutlu değilim ama rabbim isterse her şekilde nasip eder.belirti diye nitelendirdiğim bazı şeyler var ama kendı kendımıde yanıltıyor olabilirim .. özellikle sık idrara çıkma bel ağrısı ve kasıklarda özellıkle aksam ve gece vakti birden batmalar oluyor (daha önce hiç olmamıstı) ama göğüs hassasiyeti veya büyüme tarzı belirtiler yok gibi.. bakalım heyecanla bat'ımı bekliyorum.. Allah anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

hg canm. bence sen öyle diyenlere kulak asma bakarsın ilk aydan hamile kalırsın bu işler hiç belli olmaz. Allahım en kısa zamanda bir bebiş verir inşallah

inş canım olmazsında güzel haberlerini alırız paylaş mutlaka bizimlede

hadi hayırlı haberler inş bekliyoruz paylaş bizimlede

Kızlar ben de hamilelik bekleyenler kervanındayım 6 aydır. Ama bu ay nedense umudum arttı. Adetim 2 gün gecikti. Normalde her ay düzenli adet olurum. Bugün sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Ama açıkçası çok güvenemedim teste. Yarın doktora gitcem. Umarım müjdeli haberi burda paylaşırım sizlerle...

walla bu konuda tecrübeli değilim ama birçok topic okudum gecen aydan beri ve çoğunda silik çizginin pozitif olduğu yazıyordu. İnşallah hamişssindir

walla bu konuda tecrübeli değilim ama birçok topic okudum gecen aydan beri ve çoğunda silik çizginin pozitif olduğu yazıyordu. İnşallah hamişssindir

İnşallah canım ya. Yarın haberi paylaşmayı umuyorum sizlerle. Tabi sizlerden de mutlu haberler duymak ümidiyle :)))

ah ah hiç silikte olsa göremedim o çizgiyi.ama bu silik çıkanlar bence hamilesinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…